Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 25. (Read 24263 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Onur bey bu işin başından beri Akche kadar Digilira reklamıda yaptı ekibin tamamı. Bu iyi birşey ama akche ikinci planda yürütülen bir projemi sorusu akıllarda. Ciddi bir tanıtım olmadığı sürece Akche başarılı olmayabilir. Bununla ilgili daha ciddi bir şeyler yapılacakmı?

Evet, Digilira'nın reklamını yaptık ve yapıyoruz çünkü Digilira sayesinde Akche Türk Lirası ile alınabilecek. ERC20 token yerine Waves platformundan bir varlık olarak çıkma nedenlerimizden biri de buydu. Türk borsalarına mecbur kalmadan insanlar Waves platformunun merkeziyetsiz yapısı üzerinden Akche'ye ulaşabilsinler istedik.

Digilira'nın bir şirket olduğunu ve ara geçit olduğunu gözardı etmiyoruz elbette ancak bize göre her koşulda 50bin TL sermaye ile kurulup günde en az 3-4 milyon Türk Lirası işlem hacmi olan borsalardan daha güvenilir olacağından emin olabilirsiniz. Digilira'nın tüm hesapları tarafsız finans denetleme kuruluşu tarafından denetlenecek.

Akche ile ilgili çalışmalarımız arka planda devam ediyor. Aslına bakarsanız şu an Waves platformundan onaylama sürecinin tamamlanmasını ve Digilira'yı bekliyoruz. Daha sonra basına açık bir lansmanımız olacak. Orada yatırımcımız Akche'yi ve hedeflerimizi daha detaylı anlatacak....

Bence tanıtımının bir an önce daha detaylı yapılması lazım Akche'nin neyseki digilira açılışı için çok az bir zaman kaldı. sonrası için Akcheyle ilgili gelişmeleri de takip edelim.
member
Activity: 110
Merit: 11
Merhabalar.Bİtcointalk rütbem member a yükselmistir.akhce imza kampanyasi için gerekli düzenlemeyi yapabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
member
Activity: 933
Merit: 10
Akche'nin web sitesinde proje ekibindeki kişilerin sosyal medya bağlantı linkleri boş çalışmıyor bu kişilerin twitter yada linkedin hesaplarına yönlenmesi hep takip hem de güven açısından önemli olduğunu düşünüyorum kolay gelsin.
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Arkadaşlar stake ne demek? Bir arkadaş açıklarsa memnun olurum. Teşekkürler

poker'de eli görmeden ortaya konan sabit bedel. türkçesi ne bilmiyorum.

Pot anlamında kullanıyor genelde, birden çok anlamı var. Ama bountylerdeki anlamı pot şeklindedir. Yani bir nevi yüzdelik pay hesaplamak için kullanılan araç. Kısa bir örnek vereyim 2000 stake kazanılmış kampanyada 50 kişi tarafından ve 10000 coin dağıtılacak. 1 stake 5 coin ediyor oranlayınca. x kişisi 100 stake 500 coin y kişisi 500 stake 2500 coin Smiley Kabaca özet geçersek bu şekilde.

Çok açıklayıcı olmuş. Teşekkür ederim
member
Activity: 434
Merit: 14
Bitcointalk rütbem Member olmuştur. İmzamı değiştirdim. Gerekli güncellemeyi yapabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
member
Activity: 280
forumda rütbem j. member'den member oldu imzayı güncelledim stake hesabımı güncellerseniz sevinirim.
full member
Activity: 366
Merit: 101

Pot anlamında kullanıyor genelde, birden çok anlamı var. Ama bountylerdeki anlamı pot şeklindedir. Yani bir nevi yüzdelik pay hesaplamak için kullanılan araç. Kısa bir örnek vereyim 2000 stake kazanılmış kampanyada 50 kişi tarafından ve 10000 coin dağıtılacak. 1 stake 5 coin ediyor oranlayınca. x kişisi 100 stake 500 coin y kişisi 500 stake 2500 coin Smiley Kabaca özet geçersek bu şekilde.
newbie
Activity: 6
Merit: 0

member
Activity: 933
Önümüzdeki hafta Amsterdam'da gerçekleşecek etkinlikte Waves ekibi Digilira'nın da tanıtımını yapacak. Dolayısıyla Digilira'ya destek olmak için imzamı güncelledim. Digilira, Waves platformunda Türk Lirası ile işlem yapabilmemize olanak sağlayacak bir arageçit olacak. Bu nedenle, Akche ekibinin Digilira'yı desteklemesini anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

Hem Akche hem de digilira ülkemizdeki kripto paralara ilgi ve alaka için güzel gelişmeler güzel haberler bekliyoruz Smiley
member
XMONETA ICO
member
XMONETA ICO
Benim de Bitcointalk rütbem Member olmuştur. İmzamı değiştirdim. gerekli güncellemeyi yapabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Onur bey bu işin başından beri Akche kadar Digilira reklamıda yaptı ekibin tamamı. Bu iyi birşey ama akche ikinci planda yürütülen bir projemi sorusu akıllarda. Ciddi bir tanıtım olmadığı sürece Akche başarılı olmayabilir. Bununla ilgili daha ciddi bir şeyler yapılacakmı?

Evet, Digilira'nın reklamını yaptık ve yapıyoruz çünkü Digilira sayesinde Akche Türk Lirası ile alınabilecek. ERC20 token yerine Waves platformundan bir varlık olarak çıkma nedenlerimizden biri de buydu. Türk borsalarına mecbur kalmadan insanlar Waves platformunun merkeziyetsiz yapısı üzerinden Akche'ye ulaşabilsinler istedik.

Digilira'nın bir şirket olduğunu ve ara geçit olduğunu gözardı etmiyoruz elbette ancak bize göre her koşulda 50bin TL sermaye ile kurulup günde en az 3-4 milyon Türk Lirası işlem hacmi olan borsalardan daha güvenilir olacağından emin olabilirsiniz. Digilira'nın tüm hesapları tarafsız finans denetleme kuruluşu tarafından denetlenecek.

Akche ile ilgili çalışmalarımız arka planda devam ediyor. Aslına bakarsanız şu an Waves platformundan onaylama sürecinin tamamlanmasını ve Digilira'yı bekliyoruz. Daha sonra basına açık bir lansmanımız olacak. Orada yatırımcımız Akche'yi ve hedeflerimizi daha detaylı anlatacak....
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Önümüzdeki hafta Amsterdam'da gerçekleşecek etkinlikte Waves ekibi Digilira'nın da tanıtımını yapacak. Dolayısıyla Digilira'ya destek olmak için imzamı güncelledim. Digilira, Waves platformunda Türk Lirası ile işlem yapabilmemize olanak sağlayacak bir arageçit olacak. Bu nedenle, Akche ekibinin Digilira'yı desteklemesini anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

member
Activity: 123
Dün imza kampanyası işlemlerimi yaptım ..Benide kampanyaya dahil ederseniz sevinirim ..kolay gelsin
hero member
In #Bitcoin me trust
hero member
In #Bitcoin me trust
Arkadaşlar, rütbeler her hafta kampanya yöneticimiz tarafında kontrol edilmekte ve gerekli güncelleme yapılmaktadır...
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Merhabalar, Bitcointalk rütbem Jr.Member olarak girdiğim bounty programı sürecinde Bitcointalk rütbem artık Member olmuştur. Bounty kapsamında Member rütbesi için gerekli olan İmzamı değiştirdim. Bounty çizelgesideki rütbe değişikliği için gerekli güncellemeyi yapabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
member
Activity: 167
İmza kampanyasına j.member olarak katıldım.Ama şuan MEMBER oldum ..Katılımım MEMBER olarak düzeltilmesini rica ediyorum..Teşekkürler...
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Onay işi bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum ya malın biri halal coin diye bir şey yapmıştı burada boş boş konuşuyordu o gerizekalı bile onay almıştı şimdi kaldırmışlardır herhalde onayı.

Normalde bu kadar uzun sürmezdi ancak yeni cüzdan ve DeX araya girince işimiz Waves ekibinin keyfine kaldı...

Onay işinin bu kadar uzun sürmesi aslında yatırımcının yararına. Öyle elini kolunu sallayan token çıkaramaz. Ayrıca ben bu ekibin Waves ile olan alakasından çok kendi blok zincirlerine geçmesi ile ilgileniyorum. Benim nihai hedefim budur ve Türkiye'de sanırım bunu yapan yok.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Bitcointalk rütbem Member olmuştur. İmzamı değiştirdim. gerekli güncellemeyi yapabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Pages:
Jump to: