Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 21. (Read 24263 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
bu durumu keşke ilk mesajda belirtilsiydi 40 küsür sayfalık konudan insanların gözünden kaçması durdurma konusunun gayet doğal.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Digilira'da listelendiğini gördüm ve şaşırdım açıkcası hacmi yükseltilirse daha da güzel tabi. Digilira ekibiyle bir ortaklığınız mevcut mu ?
full member
Activity: 756
Merit: 104
Güncel stakelerin haftalık olarak hesaplandığı word dokümanı var mı ve bounty 31 aralıkta bitiyor dağıtım ne zaman sayın Akche yetkilileri?

Hocam sen mevzuyu kaçırmışsın kampanya geçici bir süreliğine durduruldu mevcut stakelerin saklanmak koşuluyla başka kampanyalara geçiş yapabilirsiniz.

Bu durumdan haberim yoktu. Böyle durumlar yaşandığı zaman çok can sıkıcı oluyor. Zaten imzaya katılan sayı çok fazla değil yüksek rütbe neredeyse yok. Hiç kimse kalmaz bu gidişle.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Bounty ertelenmesi gibi bir muhabbet vardı visa yüzünden. O kesinleşti mi acaba göremedim bi yorum ama onun hakkında Smiley
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Güncel stakelerin haftalık olarak hesaplandığı word dokümanı var mı ve bounty 31 aralıkta bitiyor dağıtım ne zaman sayın Akche yetkilileri?

Hocam sen mevzuyu kaçırmışsın kampanya geçici bir süreliğine durduruldu mevcut stakelerin saklanmak koşuluyla başka kampanyalara geçiş yapabilirsiniz.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
https://www.digilira.com/ dan ANLIK goruntu:

Akche Güncel fiyat 1,99 ₺
24s içinde en yüksek fiyat 1,99 ₺
24s içinde en düşük fiyat 1,92 ₺
24s hacim (TL) 7811.38

İşlem hacminiz umarım zamanla daha yüksek seviyelere gelebilir.Şuan için biraz düşük seviyelerde lakin projenin tanınması ve bitcoininin daha da popülerleşmesiyle beraber hacminiz de hızlı bir şekilde artacaktır.

Buradaki hacim sadece Digilira uzerinden WTRY ile yapilan islemlerin hacmi. Akche ayrica Waves Dex te Waves, BTC, ETH, LTC... ile de al-sat yapiliyor.

Henuz yolun basindayiz...

son dönemde digilira ve akche projeleri ciddi anlamda güzel projeler. bu projeler gerekli ilgi ve hassasiyet gösterilerek yürütülürse çok daha güzel noktalara geleceği kesin. visa olayını da bekleyip göreceğiz;)
member
Activity: 933
Merit: 10
newbie
Activity: 56
newbie
Akche nin Blockfolio App ekran goruntusu...

https://hizliresim.com/5GJoVz

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Dıgılıra baya güzel oldu diye düşünüyorum şu  an hacim düşük ama ilerde mutlaka yükselecektir,   ilk olması nedeniyle bence büyük bir potansiyeli var projenin,  bu dururmu umarım iyi kullanırsınız
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Akche Bounty kampanyasına üye alımı devam ediyor mu? Liste ne zaman güncellenir acaba? İmza kampanyası listesinde sonlarda baya bir insan katılmış ama durumları "Onaylandı" olarak gözükmüyor. Bende yeni katıldım.

geçici olarak durduruldu kampanya. Sonra devam edecek.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Akche Bounty kampanyasına üye alımı devam ediyor mu? Liste ne zaman güncellenir acaba? İmza kampanyası listesinde sonlarda baya bir insan katılmış ama durumları "Onaylandı" olarak gözükmüyor. Bende yeni katıldım.
full member
Activity: 307
Merit: 100
ben de imza kampanyasına formu doldurarak katıldım ancak sanırım kampanya bitmiş günler öncesinde başvuranlar da onaylanmamış..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bende ilk imza kampanyam olarak burayı seçtim, gelecekte başarılar dilerim ayrıca logo tasarımınızı çok güzel buldum hem geleneksel hem fütüristik olmuş. uzay mekiğini andıran ortadaki füze yada roket tasarımı ve fikir çok hoş.
newbie

24s hacim (TL) 7811.38

İşlem hacminiz umarım zamanla daha yüksek seviyelere gelebilir.Şuan için biraz düşük seviyelerde lakin projenin tanınması ve bitcoininin daha da popülerleşmesiyle beraber hacminiz de hızlı bir şekilde artacaktır.

Buradaki hacim sadece Digilira uzerinden WTRY ile yapilan islemlerin hacmi. Akche ayrica Waves Dex te Waves, BTC, ETH, LTC... ile de al-sat yapiliyor.

Henuz yolun basindayiz...
member
Activity: 532
Merit: 18

24s hacim (TL) 7811.38

newbie

24s hacim (TL) 7811.38
member
Activity: 110
Merit: 11
Çok güzel bir gelişme tabi balon değilse.GErçek olursa hepimiz için hayırlı olur.MEmleketimin akchesi daha değerli hale gelir.BEkleyip görelim.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Bu proje ve ekibinin hep haksızlığa uğradığını düşündüğüm için savundum ve savunmaya devam edicem ama keşke meraklı bir şekilde size soru soran insanlara böyle cevaplar vermeseniz.En azından nezaketen Troy olsun biz de isterdik ama yaptığımız görüşmelerden sonuç alamadık v.s deseydiniz neyse sizin bileceğiniz iş.

Detay kısmını Murathan açıkladı 😀 ben mobilden cevap verdiğim için kısa yazabildim. Yoksa şimdiye kadar herkese tek tek cevap verdim. Troy’un sistemi bu işe müsait değil. Ayrıca kanunlar ve sınırlamalar var. O nedenle Troy ile en azından şimdilik olamıyor...
member
Activity: 933
Merit: 10
Visa haberi gerçekleşirse çok iyi olacaktır şu an tüm altcoinler zaten USD bazında karlı wawes'in bu ay yenilikleri oldu umarım bunlar Akche'yede yarar.
Pages:
Jump to: