Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 28. (Read 24263 times)

full member
Activity: 448
Merit: 157
Bounty ekibinin ilgisinden ve problem çözümlerinden gerçekten çok memnunum. Gerekli hassasiyet gösteriliyor. Özen gösterilen iş birazda projede ışık varsa er yada geç tutar.

Ekip arka planda çalışmaya devam ediyor.

Aynı zamanda Waves platformunda da gelişmeler yaşanıyor. Cüzdan ve borsanın yeni versiyonunun 13 Aralık'ta beta olarak yayınlanacağı duyuruldu. Digilira da Aralık ayı içerisinde faaliyete geçecek. Bu gelişmeler Waves platformuna olan ilgiyi artıracaktır...

Waves platformunda DeX (Borsa) bölümünde Dor84kmFtyHfTyEdmXoA3DRGGM7PEZEWBvKVfQU3ZqUH varlık kodunu aratarak Akche satın alabilirsiniz...

Onur hocam, Digilira nedir ? Wawes tanıtımları eksik yapıldığı için biraz geri planda kalıyor. Waves tanıtımları artarsa muhtemelen değeri daha iyi anlaşılacak ve artışda bununla birlikte olacaktır. Akche ekibine başarılar dilerim.
member
Activity: 110
Merit: 11
Eaves in durumu bence yatırım için ideal gelismeleri takip ediyor ve umutla bekliyorum beklentim yüksek.akche ile ilgili gelismeleride heyecanla takip ediyorum.yolumuz aydınlık.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Topic sakinleşmiştir  Smiley sevgili proje sahipleri, yeni gelişmeler var mı Akche hakkında yeni bir şeyler varsa bilgilendirme bekliyoruz.

Akche hakkında herhalde tek beklenti bounty sonrasına yönelik, ama waves'in durumu endişe verici şu ara Smiley

Sanıyorum öyle bu başlığın canlı tutulması taraftarıyım, waves'in durumu kritik derken yeni cüzdan geliyor fiyat bakımından mı kritik diyorsunuz?

Waves gayet yolunda gidiyor gibi, an itibariyle 6.41 USD!

Akche de arka planda çalışmalar devam... Yakında güzel gelişmeler olabilir... Huh
member
Activity: 933
Merit: 10
Topic sakinleşmiştir  Smiley sevgili proje sahipleri, yeni gelişmeler var mı Akche hakkında yeni bir şeyler varsa bilgilendirme bekliyoruz.

Akche hakkında herhalde tek beklenti bounty sonrasına yönelik, ama waves'in durumu endişe verici şu ara Smiley

Sanıyorum öyle bu başlığın canlı tutulması taraftarıyım, waves'in durumu kritik derken yeni cüzdan geliyor fiyat bakımından mı kritik diyorsunuz?
hero member
Activity: 1204
Merit: 630

member
member
Bounty ekibinin ilgisinden ve problem çözümlerinden gerçekten çok memnunum. Gerekli hassasiyet gösteriliyor. Özen gösterilen iş birazda projede ışık varsa er yada geç tutar.

Kesinlikle ekip zaten iyi ve ilgililer ve projeyi ileriye taşıyacak olan zaten ilgi ve alakadır umarım hepimiz için iyi olacak Akhce bunu zaman gösterecek Wink
member
Activity: 180
Merit: 11
Hayırlı olsun telegram ve e-bültene kayıt olduk bakalım bounty için takipteyiz
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust

Ekip arka planda çalışmaya devam ediyor.

Aynı zamanda Waves platformunda da gelişmeler yaşanıyor. Cüzdan ve borsanın yeni versiyonunun 13 Aralık'ta beta olarak yayınlanacağı duyuruldu. Digilira da Aralık ayı içerisinde faaliyete geçecek. Bu gelişmeler Waves platformuna olan ilgiyi artıracaktır...

Waves platformunda DeX (Borsa) bölümünde Dor84kmFtyHfTyEdmXoA3DRGGM7PEZEWBvKVfQU3ZqUH varlık kodunu aratarak Akche satın alabilirsiniz...
full member
Activity: 756
Merit: 104
newbie
Activity: 31
Merit: 0
https://youtu.be/PSATbAxptfs Akche Türkiyenin Dijital Parası katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize

Eline sağlık, çok güzel olmuş gerçekten..
hero member
güzel olmuş üstad eline sağlık. Az daha uzatıp bilgi girişi de yapabilirdin biraz tanıtım adına Wink
member
Activity: 854
Merit: 20
https://youtu.be/PSATbAxptfs Akche Türkiyenin Dijital Parası katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize
hero member
Activity: 700
Merit: 553
güzel kaliteli bir proje olacak gibi duruyor teknik ekip de çok iyimiş ,
projeye katıldım ve kendimce desteğimi veriyorum , yanlız bir sıkıntım var telegram grubunda da belirttim burada da yazmak istedim
forumların ilkinde sehven erc20 adresimi yazdım sonra tekrar yeni forum doldurup gönderdim aynı forumdan 2 adet oldu adıma onun düzeltilmesini rica ediyorum teşekkürler.

düzeltildi Smiley

iyi günler
member
Activity: 854
Merit: 20
güzel kaliteli bir proje olacak gibi duruyor teknik ekip de çok iyimiş ,
projeye katıldım ve kendimce desteğimi veriyorum , yanlız bir sıkıntım var telegram grubunda da belirttim burada da yazmak istedim
forumların ilkinde sehven erc20 adresimi yazdım sonra tekrar yeni forum doldurup gönderdim aynı forumdan 2 adet oldu adıma onun düzeltilmesini rica ediyorum teşekkürler.
member
twitterda sürekli denk geliyorum akcheye geçende okulda bitcoinle ilgisi olmayan arkadaşlarım konuşuyorlardı türkiyenin ilk kriptoparası olacak alalım mı falan diyorlardı..

Kulaktan kulağa yayılmaya başladıysa ne ala Akche sosyal medyayı aktif kullanmaya çalışıyor daha aktif olursa biz yatırımcılar için daha iyi olacak az bir miktar almıştım şahsen daha da almayı planlıyorum. Hepimize bol şanslar..
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası" yazısını profile nasıl ekleyebilirim ?
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;sa=forumProfile
Personal Text:   
Buradan ekleyebilirsiniz.
member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası" yazısını profile nasıl ekleyebilirim ?
hero member
Bu projenin hükümet kanadına da makul şekilde anlatılmasında yarar görüyorum. İlgi çekeceğini düşünüyorum.
hükümet kanalının şu anda kripto işine pek sıcak bakacaklarını sanmıyorum. hatta engel olmaları bile daha olası bence. o yüzden forumdan yönetilmesi daha doğpru.

Oooo hükümete açılmışız basit bir proje arkadaşlar abartmayın o kadar.Acemi 3-5 kişinin sohbet ederken biz niye coin çıkarmıyoruz hehe diye gelişen bir olay o kadar bence Grin Grin
acemi dediğiniz insanlar 3-4 yıldır bu piyasada ve konferans verip danışmanlık yapan insanlar. siz nesiniz ? sadece bi junior membersınız.

Aylar sonra göreceksiniz anlayacaksınız dediklerimi sadece bekleyin görün bunun rütbeyle falan alakası yok projede bir kere iş yok ama dediğim gibi anlayacaksınız

evet bencede rütbe meselesi değil, ancak küçümsemek de doğru değil üstad. Beğenmediğin bir proje ise desteklemez ve burada bulunmassın olur biter. Ya da burada bulunur izler, gelişmeleri gözler ama konuya müdahil olmassın. Tabiki her görüş önemlidir ama küçümseme doğru bir yaklaşım değil. Bunun yerine şöyle olabilirdi böyle olabilirdi şeklinde yol gösterici olursanız bu veya bir sonra gelecek proje için fayda sağlar.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Bu projenin hükümet kanadına da makul şekilde anlatılmasında yarar görüyorum. İlgi çekeceğini düşünüyorum.
hükümet kanalının şu anda kripto işine pek sıcak bakacaklarını sanmıyorum. hatta engel olmaları bile daha olası bence. o yüzden forumdan yönetilmesi daha doğpru.

Oooo hükümete açılmışız basit bir proje arkadaşlar abartmayın o kadar.Acemi 3-5 kişinin sohbet ederken biz niye coin çıkarmıyoruz hehe diye gelişen bir olay o kadar bence Grin Grin
acemi dediğiniz insanlar 3-4 yıldır bu piyasada ve konferans verip danışmanlık yapan insanlar. siz nesiniz ? sadece bi junior membersınız.

Aylar sonra göreceksiniz anlayacaksınız dediklerimi sadece bekleyin görün bunun rütbeyle falan alakası yok projede bir kere iş yok ama dediğim gibi anlayacaksınız
Pages:
Jump to: