herkese verildi dediğiniz bilgiler 2 gün geçtikten sonra 3. ipcunu insanlar aldıktan ve testlere başladıktan sonra verildi, madem kelimelerde sorun var bu son günün işi mi?
seed için kullanılan kelimelerin yazılış sırası neye göre belirlendi, kalın, karasu dururken neden "Karasenir/Karasehir" kullanıldı?
Bazı kelimeler duraklardan bazıları durakta da olmayan kelimelerden seçilmiş, otlukbeli olur vs varken neden sizin seçtiğiniz kelime (mantık ney)?
güzergahta da durağı bulunan ulas varken neden uzunmehmet (yada öyle bir şey)
bahsettiğiniz iltilaflı kelimeleri sanki en başından belirtmişsiniz gibi yorum yapıyorsunuz.
Hata olduğu, kurguda sıkıntı olduğu ortada, son paylaşımları yapmadan, parayı başka cuzdana alıp soruyu yeniden düzeltme şansınız varken bu noktadasınız.
botla bulunmuş, kazara bulunmuş, sizden biri bulmuş/almış. sorun bu değil, sorun mantıksız hiç bir mesnete dayanmayan soru.
bir mantığı olan tek şey akrostijin harfleri, gerisi haritadan yer beğen olmuş resmen...
edit: iki yere de link vermişsiniz, nereden takip edip, nereye yazacaksınız?
1. Herkese verilen bilgi HIC KIMSEYE ayricaliklik olarak, el altindan, caktirmadan, tuyo olarak verilmedi. Buna karsi cikan lutfen ciksin burada aciklasin.
2. Defalarca yazildi bu. Birisi kalkmis kac defa Pingan dediniz diye yazmis. Pingan diye yazmadik. Birisi Pingan diye yazdi onu Pingen diye duzelttik, daha sonra da bu kelime ipucu olarak paylasildi. Cunku google aramasinda Pingan ve Pingen olarak cikiyordu. O yuzden bu kelime ipucu olarak TUM HERKESLE paylasildi. Varsa bir tek kisi bana onceden soylendi diyen ortaya ciksin lutfen.
3. karasehir de ayni sekilde telegramda sorular geldigi icin ipucu kelime olarak paylasildi. Ben kelimeleri bulmustum bir tek bu eksikti diyen mi var ki bu kelimede yapilan bir hata kazanmaniza engel oldu? Ayrica bu kelime de TUM HERKESLE ayni anda paylasildi. Tek kisi varsa bana onceden soylendi diyen burada acikca yazsin.
4. Bulmaca ipucu verilirken (hala twitterda duruyor) GUZERGAHTAN secildigi yazildi, tum sorulara guzergah olarak soylendi, sadece durak mi diyenlere HAYIR GUZERGAH diye soylendi. Yanlis olan ne? Durak + guzergahtan secildi kelimeler.
5. "güzergahta da durağı bulunan ulas varken neden uzunmehmet (yada öyle bir şey)" buna nasil bir aciklama bekliyorsunuz? ornegin birisi de cikacak neden Sarikamis degil de Sarikent diyecek!
6. Hic kimseye spesifik konularda bilgi verilmedi. Daha once paylasilan bilgileri yanlis yazan olursa yanlis dendi. Dogruysa ve HERKESLE paylasilmissa dogru dendi.
7. HIC KIMSENIN daha once bilmedigi daha sonra HERKESLE paylasilan bir kelime neden gizli sakli olsun? Ayrica yeni cuzdan acmak demek asil o zaman acaba soru isaretleri gelirdi. Eminiz en az 500 kisi ben bulmustum o yuzden cuzdani degistirdiler derdi. "Demezdi" diyorsaniz siz haklisiniz.
Her iki tarafta da yazilanlar oldugu icin iki tarafta da yaziyoruz.
"botla bulunmuş, kazara bulunmuş, sizden biri bulmuş/almış. sorun bu değil, sorun mantıksız hiç bir mesnete dayanmayan soru."
Bu suclamayla ilgili veya suphelerinizi destekleyen bir veri, belge, goruntu, dokuman, yazi varsa burada paylasin lutfen. Biz bu derece kendimizden emin olarak soruyoruz.
Ekstra sorulariniz olursa yine sorabilirsiniz.
1. Mantık çok basit dediniz, sorunun çözümünde mantık yok!
2. 2 gündür uğraştık, liste çıkarttık, duraklarda ve haritada Karasehir yok, olmayan cevap için insanları niye uğraştırdınız!
3. DM den paylaşım olmayacak dediniz, telegram grubunda carsaf carsaf ekran goruntuleri cıktı!
4. Kelimeleri bazı arkadaşlar verdi ama sıralaması yanlış dediniz, ortaya cıkan cevapla uzaktan yakından alakası yok!
5. Bazı yerlerde durakları, bazı yerlerde ilçeleri kullanmışsınız, mantık! (bence bot bile bunu cozemez)!
6. Refahiye'den trenin geçtiğini kanıtlamanız gerekir!
7. Paylaşımlarda standart yoktu, bazen twitter, bazen telegram, bazen DM!
8. Ekibinizin açıklamaları birbirini tutmamakta (akrostij var, yok, olabilir, olmayabilir)
9. Çözüm sonrası telegram grubunda küfürler havalarda uçuştu müdahale etmediniz!
.
.
.
Kısacası çok umutluydum sizden ama beni ve diğer arkadaşları hayal kırıklığına uğrattınız. Emeğimizi, uykumuzu ve zamanımızı çaldınız.