Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 9. (Read 24263 times)

full member
Activity: 366
Merit: 101
Bekletin gençler elinizde, hatta waves bi toparlasa geçen ayki fiyatına doğru gitse, waveslerin hepsini bozup şöyle bi 5000 civarı akçe toplayacağım da hadi neyse Smiley
Geleceği var, sadece iş tavşan ve kaplumbağanın hikayesine döndü, biz kaplumbağayız yavaş yavaş kazanmaya doğru gidiyoruz inşallah.
member
Activity: 112
Merit: 10
Global markalarla anlaşıp ödeme sisteminde kullanılırsa gayet iş yapar. Starbucksa gidip akcheyle kahve içiyorsun, sarara gidip takım elbise alıyorsun falan umarım olur bunlar.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
sonunda türkiyeden elle tutulur bi ürün çıkıyor. başarılarınızın devamını bekliyorum. akche'nin çok iyi yerlere gelceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Bencede bu fiyattan. Satılması komik olur çok düşük fiyatı tam alım fırsatı
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
member
Activity: 280
Merit: 13
jr. member
fiyatı dip yapsada elden çıkarmayı düşünmüyorum ekibe güveniyorum umarım herkes için kazançlı olur.

Gerek buradan gerekse Twitter ve Telegramdan yazdığınız destek mesajlarınız için çok teşekkür ederiz.

Teknik Ekip arka planda yol haritasına yetişebilmek hatta öne geçmek için özveriyle çalışıyor. Yakında Akche ile ilgili yeni güncelleme ve duyurular yapılacaktır.
jr. member
full member
Activity: 448
Merit: 100
fiyatı dip yapsada elden çıkarmayı düşünmüyorum ekibe güveniyorum umarım herkes için kazançlı olur.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Akche yi elden çıkarmak için acele etmemek lazım bence. Adeti az, ekip daimi iletişim halinde, çalışmayı ciddiye aldıkları izlenimi veriyor bana. Evet başlangıçtaki enerjisini biraz yitirdi ancak hala çabayı hissediyorum. Sabırlı olmak lazım.
full member
Activity: 616
Merit: 124
akchede biraz hacim oluşmuş ben bugün elimden bir miktar çıkarıp yerine waves aldım eğer piyasa aşağı yönlü devam ederse kalanları da elimden çıkarıp komple wavese geçebilirim. bitcoin toparlandığında waves de yükselecektir.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Benim elimde de bir miktar var muhtemelen uzun sürede elimde kalacak 1 dolar da satarım diyordum ancak fikrim değişiyor eğer orta halli bir borsaya dahi girebilirse 5 doları falan beklerim diye düşünüyorum.
jr. member
Akche ne zaman başka borsalara eklenecek?

Akche şu anda DEX üzerinde işlemde, WTRY, Waves, BTC, ETH ile her türlü al-sat yapabilirsiniz. https://akche.io/

Dex kullanımı ve detaylı bilgi için https://akche.org/dex

Global Borsalarla görüşmeler tamamlandı, sadece listelenmeyi bekliyoruz. Ekip dahil bekleme süreciyle ilgili hiç bir şekilde bilgi verilmiyor, spekülasyonlardan dolayı.

Ayrıca borsalarda listelenme talebi aşırı yoğun olduğu için bu süreci hızlandırma adına maalesef yapılacak bir şey yok. Biz de diğerleri gibi bekleme sırasındayız.

member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
Akche ne zaman başka borsalara eklenecek?
jr. member
Akce cüzdanimdan transfer yoluyla calindi...

30/01/2018 5:03:31   Outgoing Transfer   Waves   You   3PJu3nqodTrzVdaGMXYjZqgPwWrNYoueanH   0.001 WAVES   0.10200000   
30/01/2018 5:02:44   Outgoing Transfer   AKCHE   You   3PJu3nqodTrzVdaGMXYjZqgPwWrNYoueanH   0.001 WAVES   277.9449   

Cuzdanlar DEX te oldugu icin HIC KIMSE nin cuzdanlara erisimi yoktur.

Cuzdana tek erisim yontemi SEED leri bilmektir veya bilgisayariniza hack yontemiyle girmektir. Bunun disinda hic bir sekilde disardan mudahale ile cuzdana erisilemez.

Twitter adresimizden DM gonderebilir misiniz konuyla alakali.

DM gönderilmistir

Akche ekibine cok tesekkür ederim, SORUN CÖZÜLMÜSTÜR!

Sorun neymişki?
Keşke onuda söyleseymişsin.

Sorun: bir sekilde cuzdana erisilmis. Cuzdandaki waves ve akcheler diger cuzdana transfer edilmis. Teknik ekibimiz, ayrica Waves teknik ekibi konuyu inceledi: buyuk olasilikla SEED ler bir yerlerde paylasilmis, maille gonderilmis veya acik olan cuzdana PC hackleme yontemiyle girilip bu transfer gerceklesmis.

Twitterda, web sayfamizda https://akche.org/dex/ surekli duyurularini yaptigimiz gibi:

1. Lutfen SEED leri hicbir sekilde hic kimseye gondermeyin, mailin icinde saklamayin, mailde ek olarak gondermeyin.

2. PC ye hack yontemiyle erisilse bile eger cuzdan acik degilse ve sifre bilinmiyorsa cuzdani acmak imkansizdir. Bu nedenle isiniz bittikten hemen sonra MUTLAKA cuzdani kapatin, acik birakmayin.

3. Bugun Bitpay de ayni sekilde duyuru yayinladi. https://twitter.com/BitPay/status/958461733542268928 Hackleme yontemiyle cuzdanlar ve sifreler ele gecirilmeye calisiliyor. Lutfen virus koruma kullandiginizdan ve hergun guncelleme yaptiginizdan emin olunuz.

4. Yine websayfamizda duyurusu yapildi: son donemlerde Ethereum, Bitcoin, Waves cuzdan adresi gibi gozuken bazi siteler var. Bunlarin tamami sahte. Ozellikle Google aramalarinda reklamla en tepede cikiyorlar. Bu reklamlara ASLA tiklamayin. Buraya SEED leri girerseniz kripto paralariniz sonsuza kadar gider.

5. DEX Borsalarda hic kimse sizin cuzdan bilgilerinize erisemez, SEED leri goremez, bunlari kaybederseniz bunlari geri alamaz. Hatali islem yaparsaniz bunu geri donduremez. Bu konuda LUTFEN gereken ozeni gosteriniz, her islemi tekrar tekrar kontrol ediniz.

6. Copy-Paste virusu denebilecek bir virus var ve siz transfer yaparken kopyaladiginiz adres yerine kendi adresini yapistiriyor. En son onay asamasinda gondereceginiz adresi tekrar kontrol ediniz.

Bunlar basit gibi gozuken ama HAYATI derecede onemlidir.

ve sanırım siz de bu çalınma olayında kaybedilen tokenleri telafi ettiniz. eğer böyle bir telafi gerçekten yapıldıysa size de ekibinize de helal olsun diyorum. bu kadar çözümcü yaklaşmanız çok hoş bir davranış.

Bizim kültürümüzde "sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi" gibi bir anlayış var!

Sorun, teknik ekiple görüşülerek çözüldü.

Bu arada websayfamıza SSS (Sık Sorulan Sorular) kısmı eklendi https://akche.org/sss/. Aklınıza takılan tüm soruların bu sayfada cevaplarını bulabilirsiniz.

Cevaplanmayan veya eksik kalan sorular varsa bize iletmenizi rica ederiz.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant

30/01/2018 5:03:31   Outgoing Transfer   Waves   You   3PJu3nqodTrzVdaGMXYjZqgPwWrNYoueanH   0.001 WAVES   0.10200000   
30/01/2018 5:02:44   Outgoing Transfer   AKCHE   You   3PJu3nqodTrzVdaGMXYjZqgPwWrNYoueanH   0.001 WAVES   277.9449   

Cuzdana tek erisim yontemi SEED leri bilmektir veya bilgisayariniza hack yontemiyle girmektir. Bunun disinda hic bir sekilde disardan mudahale ile cuzdana erisilemez.

DM gönderilmistir

Sorun neymişki?

Sorun: bir sekilde cuzdana erisilmis. Cuzdandaki waves ve akcheler diger cuzdana transfer edilmis. Teknik ekibimiz, ayrica Waves teknik ekibi konuyu inceledi: buyuk olasilikla SEED ler bir yerlerde paylasilmis, maille gonderilmis veya acik olan cuzdana PC hackleme yontemiyle girilip bu transfer gerceklesmis.

Twitterda, web sayfamizda https://akche.org/dex/ surekli duyurularini yaptigimiz gibi:

1. Lutfen SEED leri hicbir sekilde hic kimseye gondermeyin, mailin icinde saklamayin, mailde ek olarak gondermeyin.

2. PC ye hack yontemiyle erisilse bile eger cuzdan acik degilse ve sifre bilinmiyorsa cuzdani acmak imkansizdir. Bu nedenle isiniz bittikten hemen sonra MUTLAKA cuzdani kapatin, acik birakmayin.

3. Bugun Bitpay de ayni sekilde duyuru yayinladi. https://twitter.com/BitPay/status/958461733542268928 Hackleme yontemiyle cuzdanlar ve sifreler ele gecirilmeye calisiliyor. Lutfen virus koruma kullandiginizdan ve hergun guncelleme yaptiginizdan emin olunuz.

4. Yine websayfamizda duyurusu yapildi: son donemlerde Ethereum, Bitcoin, Waves cuzdan adresi gibi gozuken bazi siteler var. Bunlarin tamami sahte. Ozellikle Google aramalarinda reklamla en tepede cikiyorlar. Bu reklamlara ASLA tiklamayin. Buraya SEED leri girerseniz kripto paralariniz sonsuza kadar gider.

5. DEX Borsalarda hic kimse sizin cuzdan bilgilerinize erisemez, SEED leri goremez, bunlari kaybederseniz bunlari geri alamaz. Hatali islem yaparsaniz bunu geri donduremez. Bu konuda LUTFEN gereken ozeni gosteriniz, her islemi tekrar tekrar kontrol ediniz.

6. Copy-Paste virusu denebilecek bir virus var ve siz transfer yaparken kopyaladiginiz adres yerine kendi adresini yapistiriyor. En son onay asamasinda gondereceginiz adresi tekrar kontrol ediniz.

ve sanırım siz de bu çalınma olayında kaybedilen tokenleri telafi ettiniz. eğer böyle bir telafi gerçekten yapıldıysa size de ekibinize de helal olsun diyorum. bu kadar çözümcü yaklaşmanız çok hoş bir davranış.
jr. member
Daha önce hiç waves cuzdan kullanmadım imza waves.io dan wallet sekmesinin en altında gelen akcheler yazıyor ama toplam ne kadar akche var toplu şekilde göremiyorum

Burada anlatıldığı gibi arama butonuna akche yazıyorum ama not found yazıyor

Waves.io üzerinden nasıl alıp satarım çözemedim yardım ederseniz çok mutlu olurum

DM gonderildi. Twitter kullaniyorsaniz DM gonderebilirseniz oradan yardimci olabiliriz.
jr. member

DM gönderilmistir

Sorun neymişki?

sr. member
Activity: 506
Merit: 251

DM gönderilmistir

Sorun çözülmüş ama nasıl çözülmüş onu da yazarsanız neyin ne olduğunu biliriz Wink
member
Activity: 602
Merit: 32

DM gönderilmistir

Sorun neymişki?
Pages:
Jump to: