Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 60. (Read 24263 times)

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
@mstfprcn

elbette paylaşırız

şirket derken nasıl bi ortamda olacağız biz ? gelirken jager falan getirmek isterim ben , borzoi getirmek isterim. bi iki yudum bişey şeyapar mıyız ?

yoksa biyerlere mi gideriz içmeye  ?

dışarıdan içki getirebiliyo muyuz yani , güvenlikle papaz olmayım sonra , yazık olmasın adama ahah  Cheesy

tam tarihi falan , ne zaman müsait oluyosunuz bu durum için ? paylaşırsınız rayına oturunca işler .

Ofis tamamlanınca duyurusunu yaparlar. Kabul günü yaparız hatta Smiley Ziyarete gelenlere güzellikler yaparız...
member
Activity: 108
Merit: 10
am I back ?
pitipawn o kadar detaylı sorular sormana gerek yok sanırım o kadar davet eden var ki sana sadece vazelin lazım gidersen... Tongue
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Ekip üyeleri oldukça forumda aktif kişiler . Gerçekten hoşuma gitti. Hem üretilen adet tokeni . Hem çıkış tarihi . Tamamen bize özgü olaylarla yola çıkmanız gerçekten sevindirici .

Başarılarınızın devamını diliyorum.
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Ben Türkiye ye geldiğim de muhakkak gelicem, olayları yerinde incelemek lazım
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
@mstfprcn

elbette paylaşırız

şirket derken nasıl bi ortamda olacağız biz ? gelirken jager falan getirmek isterim ben , borzoi getirmek isterim. bi iki yudum bişey şeyapar mıyız ?

yoksa biyerlere mi gideriz içmeye  ?

dışarıdan içki getirebiliyo muyuz yani , güvenlikle papaz olmayım sonra , yazık olmasın adama ahah  Cheesy

tam tarihi falan , ne zaman müsait oluyosunuz bu durum için ? paylaşırsınız rayına oturunca işler .
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Bu arada yazılım ortağı olarak pargesoftu gördüm. Eğer çalıştığım yere girmeseydim orada çalışmaya başlayacaktım. Arkadaşım var çalışan pargesoftta.

Evet pargesoft partnerimizdir.

hero member
ahah

@onurgozupek

@mstfprcn

@mhanbostanci

@MrtShn

tamamdır  Cheesy şirket istanbuldadır herhalde ? yalovadayım ben de , zaten hepimiz biliyoruz bunu  Smiley

kasım sonu , aralık başı ; o civarlar gelirim

hatta forumdaki arkadaşlar topluca gelmeye karar verirse , onlara göre de ayar çekerim tarihe . her türlü geliyorum yani .  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=3qfU4hcZi20

Gel gel resimde çekiliriz paylaşırız burda Smiley
member
Activity: 182
Merit: 10
Bu arada yazılım ortağı olarak pargesoftu gördüm. Eğer çalıştığım yere girmeseydim orada çalışmaya başlayacaktım. Arkadaşım var çalışan pargesoftta.
full member
ahah

@onurgozupek

@mstfprcn

@mhanbostanci

@MrtShn

tamamdır  Cheesy şirket istanbuldadır herhalde ? yalovadayım ben de , zaten hepimiz biliyoruz bunu  Smiley

kasım sonu , aralık başı ; o civarlar gelirim

hatta forumdaki arkadaşlar topluca gelmeye karar verirse , onlara göre de ayar çekerim tarihe . her türlü geliyorum yani .  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=3qfU4hcZi20
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir Smiley

ben de gelebiliyo muyum ?  Cheesy

Özellikle sen gel de tanışalım Smiley

Hakikaten merak ediyorum. Üşenmem Ankara'dan gelirim. Smiley bunca yıldır merak ettiğim bir kaç üyeden birisin pitipawn.

Ben de izmir den kalkıp geleceğim Pitinin hatırına. Proje zaten burda herşey yazıyor, ekiptede çok merak edilecek bir durum yok. . Pitiyi kanlı canlı bir görelim...
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp ğroje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir Smiley

Hakikaten merak ediyorum. Üşenmem Ankara'dan gelirim. Smiley bunca yıldır merak ettiğim bir kaç üyeden birisin pitipawn.
hero member

Gel kardeşim gel Smiley
hero member
In #Bitcoin me trust

full member

hero member
Yakın zamanda sizleri şirket ofisimizde ağırlayıp proje detaylarını tartışabiliriz arkadaşlar, çayımız kahvemiz de var, sohbetimiz de fena değildir Smiley
newbie
Activity: 56
Evet bende görüyorum komiklikler şakalar:P

Bu bizim çok tartışılan %100 yerli coin muhabbeti olsa gerek.
Nick: CoinAKC he!
https://bitcointalksearch.org/topic/moved-topic-2239826

"Teknik ve Yazilim destegi Turkiyenin en buyuk 2 IT firmasi tarafindan yapiliyor."

Gören var mı? ben sadece token oluşturma için 1 waves görüyorum  Sad

Bi paribu meselesi vardı?

CoinAKC proje detaylarını bilen bir arkadaşımız. Konuyla ilgili duyuruyu kendi yaptığını yazmıştı zaten. Projenin tek bir ayağı yok. İlerleyen günlerde detayları öğrenebilirsiniz...

Paribu, platformda başka bir dijital para listeleyemeyeceğini bildirdi.
full member
@ozgr

hiç sarma moruk , adamlar gerçek çıktı.

ayrıca avukatı da gördüm , yakışıklı çocukmuş

gavat '' falan diye takıldık o kadar , edit mi atsam n'apsam , cyber law'' falan yazmış eleman . vpn açık ama , yer mi ki ?
newbie
Activity: 1
Turkiye icin hayirli olsun.
Kaliteli isimler var. Projenin basarilarini bekliyoruz.
hero member
In #Bitcoin me trust
Bi paribu meselesi vardı?

Paribu 10 gün boyunca oyaladıktan sonra, sitelerine başka bir dijital para ekleyemeyeceklerini bildirdiler. (Muhtemelen BTCTürk'ün yaşadığı sıkıntıları yaşamaktan çekindikleri için)
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Hayırlı uğurlu olsun. Fikirlerine değer verdiğim insanlar var projede. Başarılı olması dileğiyle.
Pages:
Jump to: