Olumlu olumsuz tüm yorumlara teşekkürler, gerekli cevaplar yukarıda verilmiş bende birkaç ekleme yapmak istiyorum.
Evet forumda birbirleriyle bir araya gelen görüşen insanlarız, bu işe dahil olmadan öncede defalarca toplantı yaptık, masanın karşı tarafında oturan ekibi sizin kadar biz de zorladık ve işin içine girdik.
Dolandırıcı vs gibi yaftalamaları gülerek okudum
forumu biraz takip eden insanlar bizlerin bu tip oluşumların karşısında olduğumuzu bilirler ve onlarında gülerek geçeceğini düşünüyorum. Anonim falanda değiliz ayrıca, yerimiz yurdumuz belli, yakında şirket kurulumu tamamlanınca ofisimizi de burdan paylaşacağız,
Sorusu çekincesi olan herkesi orada ağırlayıp fikir alışverişi yapmaktan büyük mutluluk duyacağız.
Projeyi anlamayan arkadaşlar olmuş,whitepaper da yazılmış ama ben özet bilgi vereyim,
Elinde projesi olup kosgeb, banka, devlet ana baba desteği olmayan girişimci arkadaşlar ile yurtiçi ve yurtdışında angel investment firmalarını bir araya getirmek, projelerini desteklemek, gerekli mali,teknik vs desteği sağlayarak yol göstermek.
Şu anda görüştüğümüz bir kaç büyük yatırım firması mevcut, anlaşmalar yapılınca zaten sizlerde göreceksiniz.
ERC20 token ı çıkarma konusunda çok eleştiri gelmiş,
Evet bizzat biz waves ile başlanması konusunda tavsiye de bulunduk yoksa başlangıçta erc20 üzerinden gidiliyordu,
Neden Waves,
Token çıkarması kolay,
Cüzdanı ve kullanım kolaylığı
Digilira TL gateawayi ile TL ile direkt alım imkanı
Token çıkarmak evet kolay, mavi tik almak mesele
o süreçte de oldukça yol kat ettik, son düzlükteyiz.
Türkiye de ki borsalar (paribu vs) erc20 token ı ekleyemedikleri için bu projeyi o yönden ilerletemedik, ha keza waves e de 2018 yılı içerisinde smartcontract ve tokenamica gelecek,
ayrıca 1 yıl içerisinde kendi borsamızı kurarak tamamen oraya transfer olacağız,
Her proje kendi tokenıyla o borsada işleme de açılacak.
En önemli detayı da atladınız bence,
Bi crowdsale ya da ico olarak yaklaşılmış ama bizim para toplamak gibi bi derdimiz yok, ico olmayacak, tokenlar dex te alışverişe açılacak, isteyen alır isteyen almaz, silah falan da dayamayacağız kimsenin kafasına
Bir süre takipte kalırsınız aklınıza yatarsa destek olursunuz ya da olmazsınız, tamamen sizin insiyatifinizde.
Sabahlara kalan süren toplantılar ve verilen büyük emekler sözkonusu, o yüzden acımasızca gömmek yerine takip etmek bizleri de motive eder.
Dipnot:
Projede herhangi bir sıkıntı görürsek en önce zaten bizden duyarsınız, bu konuda da kimsenin şüphesi olmasın.
Herkese saygılar sevgiler.