Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 40. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
June 05, 2017, 02:17:36 PM
Çok gerilerde kaldı ya Matchpool'un fiyatı. Taas bile Matchpool'u yakalayacak nerdeyse market cap olarak. GUP'un 50. sıra civarı olması gerekirdi bana kalırsa. Nerdeyse 70. sıra civarında sürünüyor pump yemiş halinde bile.

Normal bir durum hangi ico daha çok yatırım alırsa millette ona yükleniyor al-sat yapanlar çok fazla o yüzden ico fiyatı yükselmiyor pek fazla.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
June 05, 2017, 12:40:51 PM
Çok gerilerde kaldı ya Matchpool'un fiyatı. Taas bile Matchpool'u yakalayacak nerdeyse market cap olarak. GUP'un 50. sıra civarı olması gerekirdi bana kalırsa. Nerdeyse 70. sıra civarında sürünüyor pump yemiş halinde bile.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
June 05, 2017, 12:16:02 PM
takip ediyorsan satış duvarı 6 btc  düştü Cheesy arkadaş ne yapsam bilemedim bende gerçi para yılsonuna kadar lazım değil o yüzden ben satmayı çok düşünmüyorum ama bu duvarı kırarsa yüzde 40 yukarı satış ver illaki aşşaya salacaktır. düzetme yani Cheesy

edit :yazsıya kadar duvar kırıldı

Benim bir sözüm var eğer 20k falan olursa bozarım diye bir kısmını hata ettim 11kdan elimden çıkardım tekrardan alacaktım dump beklerken düştü şimdi çok az kaldı 20k ulaşmaz bence ama oldu ulaşırsa eğer elimden çıkarırım bekleyen beklesin belki 2018 yılında falan 1 doları görebilir diye düşünüyorum.

Özellikle alpha sürümü eğer çıkarsa o zaman kesin görecektir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
June 05, 2017, 12:02:58 PM
takip ediyorsan satış duvarı 6 btc  düştü Cheesy arkadaş ne yapsam bilemedim bende gerçi para yılsonuna kadar lazım değil o yüzden ben satmayı çok düşünmüyorum ama bu duvarı kırarsa yüzde 40 yukarı satış ver illaki aşşaya salacaktır. düzetme yani Cheesy

edit :yazsıya kadar duvar kırıldı
sr. member
June 05, 2017, 11:59:44 AM
43 btc satış duvarı girdi durdurmak için bittrexte Cheesy çok ilgin bakalım kıracakmı kararsa ani bir hareket edebilir.

Kırmaz hocam zaten öyle bir hacmi yok ki. Baya durgun hacim olarak hep iştah görmüyorum, humaniq'le bile millet dalga geçiyordu. Humaniq, Mpool'dan fazla hacim yapıyor.

benim dikkatimi çekende o icodan beri elimde tutuyorum ben . bu az hacimle o kadar btc satış duvarına alış giriliyor millet acımadan Cheesy niyese onu çözemedim
almıcam zatende elimdekileri yukarda satış vereyim  mi ona emin olamadım Cheesy

Bende de bounty var bir miktar, hiç satmadım. Sözde kafamda 50k satoshi vardı ama bitcoin bu kadar pahalılaştıkça mümkün görmüyorum bunu artık. Bir yerde satıp çıkmak da lazım ama neresi karar veremiyorum. Yorumları olanlar yazabilir mi GUP tutanlar varsa elinde?
sr. member
June 05, 2017, 11:45:39 AM
43 btc satış duvarı girdi durdurmak için bittrexte Cheesy çok ilgin bakalım kıracakmı kararsa ani bir hareket edebilir.

Kırmaz hocam zaten öyle bir hacmi yok ki. Baya durgun hacim olarak hep iştah görmüyorum, humaniq'le bile millet dalga geçiyordu. Humaniq, Mpool'dan fazla hacim yapıyor.

benim dikkatimi çekende o icodan beri elimde tutuyorum ben . bu az hacimle o kadar btc satış duvarına alış giriliyor millet acımadan Cheesy niyese onu çözemedim
almıcam zatende elimdekileri yukarda satış vereyim  mi ona emin olamadım Cheesy
sr. member
June 05, 2017, 11:43:39 AM

sr. member
June 05, 2017, 11:41:00 AM
sr. member
June 05, 2017, 11:38:45 AM
Arkadaşlar en başından beri en yüksek fiyatında şu anda.  Wink

15k satoshi ve 0.40$ olaraktan.
sr. member
June 05, 2017, 11:35:40 AM
macpool bir haber mi geldi pumplandı bir anda
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
May 31, 2017, 06:12:57 AM
Matchpool patlamaya hazır bir bomba olarak görüyorum. Edg ve gup ikiside büyük patlama yapacaklar ikiside 10k civarında dinlenerek btc artışıyla değer kazanıyor. Sitenin görüntülerini yayınlamışlardı ve yanlış hatırlamıyorsam 2017 q4 de ilk sürümü çıkacaktı.

İki coinde patlama yapacak ama sabreden kazanacak gibi gözüküyor şu sıra bile alım için iyi bir zaman diyebiliriz.

32k EDG 6k Gup acımadan sattım, yeni yatırımlar yapıyorum. iyi sabırlar. Smiley
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
May 31, 2017, 05:28:32 AM
Matchpool patlamaya hazır bir bomba olarak görüyorum. Edg ve gup ikiside büyük patlama yapacaklar ikiside 10k civarında dinlenerek btc artışıyla değer kazanıyor. Sitenin görüntülerini yayınlamışlardı ve yanlış hatırlamıyorsam 2017 q4 de ilk sürümü çıkacaktı.

İki coinde patlama yapacak ama sabreden kazanacak gibi gözüküyor şu sıra bile alım için iyi bir zaman diyebiliriz.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 31, 2017, 05:26:59 AM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
May 30, 2017, 04:55:29 PM
Beta sürümü olmadan rüyanızda görürsünüz, hele btc ve eth yükselişteyken zor. Btc cinsinden sabit kalınca bile usd cinsinden değerleniyor. Fakat bunda da edg gibi tutanlar pek satma taraftarı değil. Bu yüzden düşüşlerde çok az oluyor.
Bunun beta sürümü ne zaman çıkarılacak bilen var mı? Biraz almakta fayda var.

Kesin bir şey yok ama slackde yakın zamanda diyorlar hep ne kadar yakın bilemiyoruz anca tahmin yürütürüz. Oda işte kışın veya 2018 gibi olabilir. Aslında bu coin en rahat yükseleceklerin arasında ama bir kesim işte hep aşağıda kalsın diye satıp sonra tekrar alıyorlar bu şekilde bunun üstüne çıkmıyor.
Alım için yaz ortalarına kadar bekleyebiliriz yani Smiley Bu arada niye insanlar bu programı facebook'a rakip görüyor. Bu imkansız zatende, yinede projede dating service kuracaz diyor adamlar. Bildiğiniz swarm, hot chat servisi falan yapacaklar. Smiley Niye forumda facebook a benzetenler oldu ?

Matchpoolun kendisi bu konuda büyük konuşuyorlar yaptığı anlaşmalar ile yakında alpha sürümünü sunacağımız zaman pürüzsüz bir ortam sunmayı amaçlıyorlar. Beklentide doğal olarak büyük oluyor insanların ama bakalım durum ne olacak. Facebooka rakip olamaz tabi. Cheesy
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 30, 2017, 02:55:24 PM
Bu hafta yeni bir yükseliş dalgası gelmezse 10k seviyesinden alım yapmayı planlıyorum. Bir hafta daha bu fiyatlarda oyalanması gerekiyor.
Uzun vadede kesinlikle önü açık bir coin ama kâr oranını maksimize etmek için doğru fiyattan giriş yapmak lazım.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
May 30, 2017, 02:25:26 PM
Beta sürümü olmadan rüyanızda görürsünüz, hele btc ve eth yükselişteyken zor. Btc cinsinden sabit kalınca bile usd cinsinden değerleniyor. Fakat bunda da edg gibi tutanlar pek satma taraftarı değil. Bu yüzden düşüşlerde çok az oluyor.

Kesin bir şey yok ama slackde yakın zamanda diyorlar hep ne kadar yakın bilemiyoruz anca tahmin yürütürüz. Oda işte kışın veya 2018 gibi olabilir. Aslında bu coin en rahat yükseleceklerin arasında ama bir kesim işte hep aşağıda kalsın diye satıp sonra tekrar alıyorlar bu şekilde bunun üstüne çıkmıyor.
Alım için yaz ortalarına kadar bekleyebiliriz yani Smiley Bu arada niye insanlar bu programı facebook'a rakip görüyor. Bu imkansız zatende, yinede projede dating service kuracaz diyor adamlar. Bildiğiniz swarm, hot chat servisi falan yapacaklar. Smiley Niye forumda facebook a benzetenler oldu ?
hero member
Activity: 882
Merit: 507
May 30, 2017, 01:54:14 PM

hero member
Activity: 546
Merit: 501
May 30, 2017, 01:49:03 PM
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
May 30, 2017, 07:21:24 AM
Ödüllerin dağıtıldığı hafta alttan almalıydınız, düşüşünü beklemeniz yersiz ( içeriden olumsuz bir haber gelmezse)
Bazıları ödülleri aldığında direkt sattı eminim şimdi oldukça pişmandırlar.
bende yükseleceğini düşünüyorum. ciddi bir proje ve ödülleri satanların çok az olduğunu düşünüyorum.

hocam "içerden olumsuz haber gelmezse" derken neyi kasdettiniz. proje uygulaması hakkın bir sorun mu var yoksa?

coininiz bol olsun.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
May 30, 2017, 04:17:48 AM
Ödüllerin dağıtıldığı hafta alttan almalıydınız, düşüşünü beklemeniz yersiz ( içeriden olumsuz bir haber gelmezse)
Bazıları ödülleri aldığında direkt sattı eminim şimdi oldukça pişmandırlar.
Pages:
Jump to: