Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 4. (Read 98197 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
January 02, 2018, 11:12:30 AM
Gupu satınca 10x yaptı arkadaş bu işin ortasını bulamıyoruz bir türlü. Satsak ayrı dert satmasak ayrı bir sorun oluyor. Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
January 02, 2018, 10:44:01 AM
yok yahu ne yakılması arkadaşlar akıl var mantık var Smiley
10k ye dayandı fiyat nereye yakıyorlar.
gup fiyatı duser mi qguplar dagıtılınca bilmiyorum ama yakmak filan yok.

Bir coini swap yaptıktan sonra, arkasındaki ekip diğer coine kanalize olunca bu varlığın vasfı ne olacak?
Neden yaşamalı sizce?
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
January 02, 2018, 05:30:44 AM
temmuz gibi 5k sat maliyetle almıştım. 5 ay boyunca elimde tutup bir kaç hafta önce beklemekten sıkılıp 4k sattan sattım hepsini. Yükselmek için beni bekliyormuş demek ki  Cheesy
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
January 02, 2018, 04:32:24 AM
yok yahu ne yakılması arkadaşlar akıl var mantık var Smiley
10k ye dayandı fiyat nereye yakıyorlar.
gup fiyatı duser mi qguplar dagıtılınca bilmiyorum ama yakmak filan yok.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
January 01, 2018, 09:26:19 PM
GUP a karşılık qtum ağında qgup lar tahsis olduktan sonra ether ağındaki gup ların yakılacağını duydum.
Bu konuda bilgisi olan var mı?

Beyinsi kayıtların alındığını dileyenin satabileceğini söyledi, yakılacak bir paranın satışa devam etmesi etik olarak büyük problem. Ekibin bir app yapıp swap yoluna gitmesi gerekirdi diye düşünüyorum (Eğer yakılacaksa)
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
January 01, 2018, 04:43:54 PM
GUP a karşılık qtum ağında qgup lar tahsis olduktan sonra ether ağındaki gup ların yakılacağını duydum.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
sr. member
January 01, 2018, 02:54:31 PM
bütün türkler sattıgına göre fiyatı bayagı bir ucuracaklar demek oluyordur bu  Grin
acıkcası bende satacaktım herkesin sattıgını görünce vazgeçtm.
zaten elimdeki buyuk miltarı onceki yukselişte satmıştım ki o zaman 6,5k a kadar yukselmişti.
şimdi 7-8k görecegini umuyorum.inşallah bir daha 2k leri görmeyiz.

1 ay önce yazdıklarım.
klasik ufak pumpta aylardır elinde tutanlar kaçıştı.şimdide ucuşa geçirdiler.
sırf herkes sattıgı için satmadım bende yine ahalinin tersine gitmek karlı cıkardı.
qguplar ne kadar degerli olacak acaba cok merak ediyorum.dort gözle qguplarımızı bekliyoruz.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
January 01, 2018, 02:04:34 PM
Merhaba;

Uzun bekleyişin sonu geldi gibi, hadi hayırlı olsun hodl kardeşliğine.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 560
Merit: 113
January 01, 2018, 01:18:52 PM

yol haritası hazırlamışlar ve fiyatı tekrar pumpladılar...

ayın 15'inde Qgupları alacağız sanırım.

Tron'la partner oluyorlarmış ben aldım şimdi rahat 2-3x yapar Ocak'ta tron acayip bir hype zaten. qgup için de 22'ye kadar hesapta tuttuysanız sorun yok.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
January 01, 2018, 12:20:59 PM

yol haritası hazırlamışlar ve fiyatı tekrar pumpladılar...

ayın 15'inde Qgupları alacağız sanırım.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
December 28, 2017, 08:39:55 AM
Qguplar dan bence bir şey olurmu bilmem ben yol verdim zaten iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama çok bekledik zaten dağıtıldıktan sonrada dump yer büyük ihtimalle belki çıkış bile yapabilir belli olmaz.
hero member
December 28, 2017, 05:39:08 AM
Qgup dağıtımı için matchpool telegramdan @Zipther denen adamla iletişime geçtim.  Bu nick'in sahibi, https://blog.matchpool.com/gup-holders-can-now-claim-qgup-qguppy-on-the-qtum-blockchain-4d682062bb09 bu blog postunu medium'dan yayınlayan eleman...

Tam emin değilim, nasıl teyit edeceğimi de bilemedim. Matchpool telegramdaki @Zipther denen kullanıcı, resmi birisi midir bilemiyorum, verdiği bilgiler şu:

Qgup'lar ne zaman dağılacak?

Jan 15~

Ether zincirindeki gup varlıklarının Snapshot'unu aldınız mı? Ether guplarımızı haraket ettirebilirmiyiz?

Yep

Qgup alabilecek kişilerin listesi elinizde varmı? görebilirmiyim?

There is no public doc

Yani, dediğine göre ether guplarımızı artık satabilirmişiz (satmak isterseniz). Ocak 15 cıvarı Qtum adreslerimize Qguplar yatırılacakmış.

Bir ihtimal, @Zipther denen kullanıcı resmi bir kişi değildir ve söylediği yalan olabilir. Ether Gup snapshot'u henüz yapılmamış olabilir ve gupları belirttiğiniz ether adreslerinden taşırsanız, Qgup alamayabilirsiniz.

Merhaba;

Zipther sanırım Matchpool'un sosyal network kısmından sorumlu, çok ta yetkil biri değil. Geçenlerde de soranlara snapshot sonrası "GUP'ları hareket ettirmeyin demişti", sizin diyaloğunuza denk geldikten sonra borsaya çekmiştim. Şimdi tedirgin oldum.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 28, 2017, 03:04:12 AM
Qgup dağıtımı için matchpool telegramdan @Zipther denen adamla iletişime geçtim.  Bu nick'in sahibi, https://blog.matchpool.com/gup-holders-can-now-claim-qgup-qguppy-on-the-qtum-blockchain-4d682062bb09 bu blog postunu medium'dan yayınlayan eleman...

Tam emin değilim, nasıl teyit edeceğimi de bilemedim. Matchpool telegramdaki @Zipther denen kullanıcı, resmi birisi midir bilemiyorum, verdiği bilgiler şu:

Jan 15~

Ether zincirindeki gup varlıklarının Snapshot'unu aldınız mı? Ether guplarımızı haraket ettirebilirmiyiz?

Yep

There is no public doc

Yani, dediğine göre ether guplarımızı artık satabilirmişiz (satmak isterseniz). Ocak 15 cıvarı Qtum adreslerimize Qguplar yatırılacakmış.

Bir ihtimal, @Zipther denen kullanıcı resmi bir kişi değildir ve söylediği yalan olabilir. Ether Gup snapshot'u henüz yapılmamış olabilir ve gupları belirttiğiniz ether adreslerinden taşırsanız, Qgup alamayabilirsiniz.

resmi açıklama gelmeden , dokunmayı düşünmüyorum, aylardır duruyor, biraz daha dursun
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
December 28, 2017, 02:33:13 AM
Yol haritasına göre bugün sürüm güncellenmesi gerekiyor.

Alpha 2.3 (Previously Beta) — Mainnet Guppy Tokens in App
28TH DECEMBER 2017
XGUP is no longer transferable in app.
GUP now transferable in app.
Entering pools requires GUP.
Pool owners are rewarded GUP for successful introductions.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
December 27, 2017, 09:04:47 PM

Jan 15~

Yep

There is no public doc

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 21, 2017, 01:16:50 AM
evet aralık 2018 yanlış bilgi olmalı kimse o kadar tutmaz cunku.
Aslında olay söyle oldu ekip bir pdf yayınlayıp herkes qguplarını alabilecek tarzı bir yazı paylaştı ve dağıtımın 2018 sonuna kadar süreceğini söyledi ama bunu nasıl yapacaklarını söylemediler kafalar ondan karıstı.
member
Activity: 140
Merit: 10
December 20, 2017, 12:06:13 PM

Umarım söylendiği gibi bilgi yanlış olur çünkü kimse bu kadar hızlı değişen bir kripto para piyasasında bir yıl bir coini cüzdanında tutmak istemez.
sr. member
December 20, 2017, 09:31:36 AM
hero member
December 20, 2017, 08:50:48 AM
Merhaba;

6 Aralıktaki hatırlatmalarında da 22 Kasımda yaptıkları anonstaki bilgiyi tekrarlamışlar. QGUP dağtımı ile ilgili ek bir düzenlemeye dair bilgiye rastlamadım.

Son kayıt alma tarihi "6/12/217"
Kayıt yapılan tarihteki GUP'ların "22/12/2017, 22:00 (UTC+2)" ye kadar tutulmak zorunda.

"You have two weeks from now to sign-up for the distribution. We will stop accepting new submissions until 06/12/2017, 22:00 (UTC+2).

After the two-week registration period you will have to keep holding the same amount of Guppy you typed in the form (and acquired before the registration ended) at least until 22/12/2017, 22:00 (UTC+2)."

İyi dileklerimle
sr. member
December 20, 2017, 06:20:30 AM
qtum inanılmaz uçtu.market cap 5.5 milyar dolarda.onunda etkisi var sanırım.
21aralık gibi 6k sat uzerini gorecegini tahmin ediyorum gup un.su anda satmak anlamsız gercekten.
bu arada 22 aralık tarihi uzatıldı diye duydum ben ama kesin 22 aralık mı hala?

Ayın 6 sında cüzdanında GUP tutanlar için süreç 2018 yıl aralık ayına kadar uzatıldı. Yani şu anda GUP alsanız dahi QGUP talep edemezsiniz.

evet onu bliyorum deadline coktan geçtik beyin sulandı gunde 16 saat bilg basında oturmaktan saçmalamışım.
yalnız aralık 2018 e kadar kimse tutmaz o tarihten emin misiniz?nerde gordunuz o duyuruyu?
Pages:
Jump to: