Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 6. (Read 98197 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
December 05, 2017, 05:34:54 PM
Sen o kadar yatırımcına zarar ettir sonra aniden böyle bir gelişme ile fiyati katlattır, şu saatten sonra bu coinin samimiyetine inanmıyorum aylar boyunca hiçbir gelişme yoktu herkes sattı. Balinalar yüksek fiyattan okutuyor
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 05, 2017, 02:54:40 PM
elde guppy vardı, bira satsam mı dedim, sonra hodl a karar verdim, beyinsinin anlatımı ile süreci tamamladım. gerçi cüzdan daha iniyor bekleyemedim.
gelsin qgup lar Smiley
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
December 05, 2017, 02:19:44 PM
2k altında düşecek gibi gözükmüyor guppy. Guppy düşerse ben de satın almış olacağım tokenı çünkü alım emri vermiş bulunmaktayım şuan için umarım kar etmeyi başarabilirim.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
December 05, 2017, 01:28:26 PM
Ayın 22 sine kadar büyük ihtimalle devam eder ondan sonra tekrar aynı seyirine dönebilir diye düşünüyorum. Alım fırsatı bana göre'de şuan için 2k altı olarak görüyorum bu qgup olayı şu anda pumplanma sebebi.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
December 05, 2017, 12:19:08 PM
bütün türkler sattıgına göre fiyatı bayagı bir ucuracaklar demek oluyordur bu  Grin
acıkcası bende satacaktım herkesin sattıgını görünce vazgeçtm.
zaten elimdeki buyuk miltarı onceki yukselişte satmıştım ki o zaman 6,5k a kadar yukselmişti.
şimdi 7-8k görecegini umuyorum.inşallah bir daha 2k leri görmeyiz.

bu arada koinleri bittrexte olup qgupları almak için son güne yani bugune bırakan varsa geçmiş olsun.
bittrexde gup walletda bakım varmış.

Merhaba;

Bittrex'te şu an GUP dahil 57 cüzdanda bakım var. Bir kaçı hariç tamamı ETH blockchanini kullanan coin/token. QGUP registartion yarın 22:00'ye (UTC+2) kadar devam edecek. Bakıımn bu süreyi aşmayacağını tahmin ediyorum.

İyi dileklerimle
hero member
Merit: 500
December 05, 2017, 10:29:34 AM
Yanlış gormediysem 2x yapmış ama bazı arkadaşlar Btc olarak hala zarardalar. 2k gibi fiyatlardan toplayanlar kazandı.ilk girenler kaybetti.

Bir miktar alım yapmıştım sizin de söylediğiniz gibi 2k civarından ama biraz erken sattım %35 civarında bir kar bıraktı.Matchpool forumda ilk katıldığım bounty kampanyasını düzenlemişti. Smiley Guppy ile ben fena olmayan bir miktar kazandım.
tebrik ederim o zaman hocam. keşke biraz bekleseydiniz. qgup olayı gibi bi şey olacak sanırım. o da güzel kazandırabilirdi bence. %35te fena bi rakam değil aslında.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
December 05, 2017, 10:26:29 AM
Yanlış gormediysem 2x yapmış ama bazı arkadaşlar Btc olarak hala zarardalar. 2k gibi fiyatlardan toplayanlar kazandı.ilk girenler kaybetti.

Bir miktar alım yapmıştım sizin de söylediğiniz gibi 2k civarından ama biraz erken sattım %35 civarında bir kar bıraktı.Matchpool forumda ilk katıldığım bounty kampanyasını düzenlemişti. Smiley Guppy ile ben fena olmayan bir miktar kazandım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 05, 2017, 08:51:05 AM
bütün türkler sattıgına göre fiyatı bayagı bir ucuracaklar demek oluyordur bu  Grin
zaten elimdeki buyuk miltarı onceki yukselişte satmıştım ki o zaman 6,5k a kadar yukselmişti.

bu arada koinleri bittrexte olup qgupları almak için son güne yani bugune bırakan varsa geçmiş olsun.
Etherle alakalı tüm walletlar bakımda sebebi şuanki ether ağındaki yoğunluk. Qgup dağıtımı sırasında walletta kalacağı icin guplar ara ara ay sonuna kadar pumplar gelebilir.
Dikkatli olun buy desteği 80 btclerden 30lu rakamlara kadar geriledi.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
December 05, 2017, 07:58:03 AM

sr. member
Activity: 308
Merit: 250
December 05, 2017, 06:47:40 AM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 05, 2017, 05:16:49 AM
Gup alım bölgesi 2k altı bana göre.Bunun üzerinde gup a girmek büyük risk.Zaten kırk yılın başı pumplanıyor yüksekten alıp aylarca beklememek lazım.
legendary
December 05, 2017, 03:10:47 AM
Bu konu altında 15-20 gün önce trolluk yapanlar vardı onlar nereye kayboldu? Çok şükür bugüne kadar iyi dediklerim iyi kotu dediklerim kötü cıktı. Hedefim 15k ydı ama btc artısıyla beraber dayanamayıp malı bosalttım. Suan daytraderlık yapıyorum. 3k altına düşünce sattıklarımı geri alırım. Bancor gup edgeless gibi ekibi sürekli çalışan coinlerde daimi hareket olacaktır. Sıra insallah bancorda.

bountyden alıp beklediğimi sonunda 5kdan elimden çıkardım, hedefim 15k idi ancak ben de dayanamayanlardanım, usd bazında zaten çok iyi para getirdi guppy. hedef bancorda diyorsunuz, iyi söylüyorsunuz ama giderek düşen bir hacim sözkonusu, o beklentiyi ben bancorda göremiyorum, tabi darısı onun başına.
Konu gup konu dısı gibi oluyor ama nedenini söyleyeyim 150m dolar yatırım alan bir coinden bahsediyoruz. sitesini takip ederseniz hergün yeni eklentiler görebilirsiniz. Haftalık olarak screenshot alın farkı farkedersiniz. elbet birgün gelecek ve onuda pumplayacaklardır. Balinası oldukça bol bir coin.
Gup suan salmaya başladı dün gecede 3600e kadar indirmişler. oradan 4800u gormus benzer hareket yine yapabilir.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
December 05, 2017, 02:33:53 AM
Bu konu altında 15-20 gün önce trolluk yapanlar vardı onlar nereye kayboldu? Çok şükür bugüne kadar iyi dediklerim iyi kotu dediklerim kötü cıktı. Hedefim 15k ydı ama btc artısıyla beraber dayanamayıp malı bosalttım. Suan daytraderlık yapıyorum. 3k altına düşünce sattıklarımı geri alırım. Bancor gup edgeless gibi ekibi sürekli çalışan coinlerde daimi hareket olacaktır. Sıra insallah bancorda.

bountyden alıp beklediğimi sonunda 5kdan elimden çıkardım, hedefim 15k idi ancak ben de dayanamayanlardanım, usd bazında zaten çok iyi para getirdi guppy. hedef bancorda diyorsunuz, iyi söylüyorsunuz ama giderek düşen bir hacim sözkonusu, o beklentiyi ben bancorda göremiyorum, tabi darısı onun başına.
legendary
December 05, 2017, 01:16:48 AM
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 04, 2017, 10:51:14 PM
Fiyat uçtu gtti, 24 saatlik hacim token hacmini geçti, millete tokenleri sattirdiklari için fiyati yükselttiler şu saatten sonra dump geleceği için Matchpool alinmaz.
full member
Activity: 588
Merit: 125
December 04, 2017, 05:58:16 PM
Ne biçim artmış yav bekledim bekledim bende sattım pişmanlık duyuyorum neden şans yüzümüze gülmez bir kezde nereden baksan 3-4 aydır bekliyordum şans yok
full member
Activity: 386
Merit: 178
December 04, 2017, 05:53:45 PM
Fiyat uçtu yalnız olması gereken fiyatlara çıktı zaten, birçok kişi bu fiyatlardan alım yaptı ve zarara uğradı. Herkesin ellerindeki Matchpool'ları sattırdıktan sonra fiyatı uçurmuşlar ne anladım ben bu işten Smiley
member
Activity: 308
Merit: 10
December 04, 2017, 03:03:21 PM
uzun süredir bekletiyordum. 4 5 ay civarı olmuştu alalı. En son dün gözümü karartıp 3300 sata satış emri koymuştum. Sabah uyandığımda 5000 üzeri görünce çok kızdım. Neyse ki fiyat geri düştü moralim yerine geldi  Grin

Geçmiş olsun, önemli olan az da olsa kar etmiş olabilmeniz sanırım Smiley 4-5 ay önceki fiyatlarına bakınca çok da kar etmediğinizi görüyorum Cheesy
full member
Activity: 616
Merit: 124
December 04, 2017, 02:40:44 PM
uzun süredir bekletiyordum. 4 5 ay civarı olmuştu alalı. En son dün gözümü karartıp 3300 sata satış emri koymuştum. Sabah uyandığımda 5000 üzeri görünce çok kızdım. Neyse ki fiyat geri düştü moralim yerine geldi  Grin
hero member
Merit: 541
December 04, 2017, 11:57:10 AM
6 sına kadar hacim devam edebilir. sonra buyuk ihtimalle dumplarlar. Alacaklara tavsiyem 6sında elden cıkarmaya hazır olun.

Selam. 6sinda qgup başvurularının son gunu. Qgup kartınızı alabilmemiz için Eth guplariniz 22 aralığa kadar durmak zorunlu. Haklı olabilirsin 6sindaki dumpta, dediğin gerçekleşebilir ama bence bir dump olacaksa 22aralikta olacak
Merhaba;

Bence ikinizin dediği de olacak. Önce day traderlarınki ardından QGUP'çularınki.

İyi dileklerimle

Pages:
Jump to: