Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 43. (Read 98197 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 15, 2017, 04:08:15 AM
yavas yavas toparlıyor 8.5k güzel şimdilik 8.5-10-12.5-15 diye gidecek 20k da satarım ben elimdekileri
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
May 15, 2017, 03:03:45 AM
Geliştiriciler aktif çalışıyor slackta ve telegramda herkesin sorularına cevap veriyorlar ve bu hafta betayla ilgili bazı yeni duyurular yapacaklarmış.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
May 15, 2017, 02:45:17 AM
Sanki bounty dumpi hafifledi. Fiyat 8k ustune cikti. Bu hafta ici 10k ustunu gormesi lazim.biranda yuklu alimlar gelebilir.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
May 14, 2017, 06:16:27 PM
chronobank icodan sonra iyi bir fiyata gelmesi 3 ay sürdü. gup için nekadar bekleyeceğiz  Huh  Smiley

Projenin başındakilere bağlı bir durum. Ama Matchpool ekibi bu konuda iyiler ama ne kadar iyi olursa olsun bittrex,ligui gibi borsalarda fazla hızlı bir artış beklenmez. Ayrıca durmadan al-sat yapan bir kesim var 1 seneyi bulur bunun yükselmesi tahminim tabi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
May 14, 2017, 05:41:25 PM
chronobank icodan sonra iyi bir fiyata gelmesi 3 ay sürdü. gup için nekadar bekleyeceğiz  Huh  Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
May 14, 2017, 04:41:06 PM
Cevaplar için teşekkürler yaklaşık 200 lira kazancım varmış sağlık olsun tecrübe edinmiş oldum.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
May 14, 2017, 04:30:07 PM
İmza ve sosyal ağ kampanyasına katılmıştım.İlk imza kampanyamdı ve acemiydim.5-6 mesajım eksik olduğu için imzaya kabul edilmemişim.Bende bunu görünce çıktım imzadan.Uzun süredir de girmiyorum foruma.Bana mesaj atmışlar.

Hello,
This is the absolutely final attempt to receive and ETH address from you to send the bounty to.
It has been almost a month since the end of our ICO and we still did not get the information from you.
You have until tomorrow to provide with the address.

Have a great day.
Matchpool team

Tabi ben bu mesajları görmediğim için hakkımı kaybettim.Fakat benim merak ettiğim bu GUP ları herhangi bir ETH adresine mi gönderiyorlar? Yani başka imza kampanyaları da bu şekilde mi yol izliyorlar?

myetherwallet dan bir cüzdan oluşturup onu mu kullanmam gerekir?

Pek yeri olmadı ama cevaplarsanız çok sevinirim.

Myetherwallet'dan bir cüzdan açıp onu kullanman gerekiyor ama unutma alacağın private keyi bir yere kaydet eğer onu kaybedersen bir daha girememezsin artık bu kampanya bitti çoktan.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
May 14, 2017, 04:23:56 PM
myetherwallet bir tane cüzdan üretip hep onu kullanabilirsin. Çoğu kampaya için ETH adresini istiyorlar zaten. PM den sonra çok zaman geçmiş ama sen yinede sansını dene.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
May 14, 2017, 04:17:14 PM
İmza ve sosyal ağ kampanyasına katılmıştım.İlk imza kampanyamdı ve acemiydim.5-6 mesajım eksik olduğu için imzaya kabul edilmemişim.Bende bunu görünce çıktım imzadan.Uzun süredir de girmiyorum foruma.Bana mesaj atmışlar.

Hello,
This is the absolutely final attempt to receive and ETH address from you to send the bounty to.
It has been almost a month since the end of our ICO and we still did not get the information from you.
You have until tomorrow to provide with the address.

Have a great day.
Matchpool team

Tabi ben bu mesajları görmediğim için hakkımı kaybettim.Fakat benim merak ettiğim bu GUP ları herhangi bir ETH adresine mi gönderiyorlar? Yani başka imza kampanyaları da bu şekilde mi yol izliyorlar?

myetherwallet dan bir cüzdan oluşturup onu mu kullanmam gerekir?

Pek yeri olmadı ama cevaplarsanız çok sevinirim.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
May 14, 2017, 06:01:01 AM
Ben de Gupların uzun vadeli yatırımcıya ciddi bir kar bırakacağını düşünüyorum. Grin

Umarım öyle olur şu 2 ay içerisinde eğer al-sat olayı bırakılırsa kendi haline döner belki İcodaki miktarına çekilir diyebiliriz.

icodan sonraki değeri neydi hocam bende hatırlayamadım şimdi. edg falan kafam karıştı. Cheesy

o kadar çok takip ediyoruz ki, artık kimin ön satışı kimin icosu karıştırmaya başladık.

0.20 diye biliyorum ben yani normalde öyleydi ama tabi borsaya girerken daha düşükten girdi. Bu seviyeye gelse bence yeterli olur şu 2-3 ay gibi bir zamanda zaten öyle daha fazla üstlere çıkacağını sanmıyorum.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 13, 2017, 05:00:23 PM
Ben de Gupların uzun vadeli yatırımcıya ciddi bir kar bırakacağını düşünüyorum. Grin

Umarım öyle olur şu 2 ay içerisinde eğer al-sat olayı bırakılırsa kendi haline döner belki İcodaki miktarına çekilir diyebiliriz.

icodan sonraki değeri neydi hocam bende hatırlayamadım şimdi. edg falan kafam karıştı. Cheesy

o kadar çok takip ediyoruz ki, artık kimin ön satışı kimin icosu karıştırmaya başladık.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
May 13, 2017, 01:10:28 PM

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
May 13, 2017, 12:17:22 PM
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
May 13, 2017, 11:19:41 AM
Yanlış görmediysem bir arada 0.19 civarlarındaydı bountyler dağıtılınca hızlı bir gerileme yaşadı herhalde dağıtıldıktan sonra çok fazla al-sat yapılıyor bazılarıda ellerinden çıkarıyor gibi duruyor. En az 1 sene bekletmeniz lazım satmayanlar için şu anda.
Hızlı gerileme bountylerin dağıtılmasından önce başlamıştı zaten icodan guppy alanlar ethereum artışından dolayı %30 kardaydı zaten çoğu satıp direk ethereum farkından kar ettiler.

Kampanyadan beleş alanların satacağı belliyken kar olmasada da nakit yaratıp satanlardan alacaklardı bu çok normal.
Beklenen oldu yani.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 13, 2017, 10:57:33 AM
Gup da da toplamak için 7 K ya çektiler edg ile beraber kardeş kardeş düşük hacimde toplama yapıyorlar bakalım ne zaman birileri elimdeki bu kadar  yeter diyerek basmaya başlayacak.
aynen katılıyorum hocam. aralarında farklı bir bağ var. Smiley şu sıralar cüzdanlardaki orta ve uzun vade yatırımcılarının banko iki varlığı.   
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
May 13, 2017, 06:51:39 AM
4-5 ayı bulacak sanırım kendine gelmesi.
dolar bazında kar ederiz girersek su anda buyuk ihtimal ama btc bazında emin değilim.
1 günde bile toparlar. bunlar bounty dumpları dolayısıyla sıkıntılı bir durum yok. 4-5 ayda neler olur neler.

inşallah.yüklü vaziyette bekliyoruz bizde.
hero member
Activity: 532
Merit: 500
May 13, 2017, 06:32:55 AM
Gup da da toplamak için 7 K ya çektiler edg ile beraber kardeş kardeş düşük hacimde toplama yapıyorlar bakalım ne zaman birileri elimdeki bu kadar  yeter diyerek basmaya başlayacak.
full member
Activity: 196
Merit: 100
May 13, 2017, 06:19:45 AM
Yanlış görmediysem bir arada 0.19 civarlarındaydı bountyler dağıtılınca hızlı bir gerileme yaşadı herhalde dağıtıldıktan sonra çok fazla al-sat yapılıyor bazılarıda ellerinden çıkarıyor gibi duruyor. En az 1 sene bekletmeniz lazım satmayanlar için şu anda.
Hızlı gerileme bountylerin dağıtılmasından önce başlamıştı zaten icodan guppy alanlar ethereum artışından dolayı %30 kardaydı zaten çoğu satıp direk ethereum farkından kar ettiler.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 13, 2017, 05:29:19 AM
4-5 ayı bulacak sanırım kendine gelmesi.
dolar bazında kar ederiz girersek su anda buyuk ihtimal ama btc bazında emin değilim.
1 günde bile toparlar. bunlar bounty dumpları dolayısıyla sıkıntılı bir durum yok. 4-5 ayda neler olur neler.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
May 13, 2017, 05:02:07 AM
Haftalık mesaj sayısını dolduramamıştım, google.docs da adım da gozukmuyordu kampanya sonu özel mesajla eth adresi istediler 200gup yollamışlar teselli ödülü gibi  Grin
Pages:
Jump to: