Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 41. (Read 98197 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
May 26, 2017, 05:44:17 PM
Beyler geceleyin uyumayan kişi takip etsin 7k gördüm ben ama kısa süreli diyebilirim. Bu coin kolay kolay patlama yapmayacak gibi. Adamlar bozdura bozdura bir kaldılar. Matchpool alfa sürümü olmadan bu coini yükseltmeyecekler gibi duruyor.

Nerde 7k satoshi gördünüz? Şu anda gebermiş hali bile 11k satoshi'ye yakın nerdeyse. Birkaç gün öncesini falan mı anlatıyorsunuz anlamadım cidden. Ben mi kaçırdım yoksa.

Çok kısa süreli oldu balinanın biri denk geldi gece 3 gibiydi. Ama bu her zaman olacak diye bir şey yok al-sat yapacak kişiler takip etmesi lazım. Coin bir anda 20k bile çıksa şaşırmam ama birileri toplamak için aşağıdan durmadan dumplıyorlar bu sayede coin çok fazla üst seviyeleri göremiyor.
sr. member
Activity: 371
Merit: 250
May 26, 2017, 04:45:37 PM
Beyler geceleyin uyumayan kişi takip etsin 7k gördüm ben ama kısa süreli diyebilirim. Bu coin kolay kolay patlama yapmayacak gibi. Adamlar bozdura bozdura bir kaldılar. Matchpool alfa sürümü olmadan bu coini yükseltmeyecekler gibi duruyor.

Nerde 7k satoshi gördünüz? Şu anda gebermiş hali bile 11k satoshi'ye yakın nerdeyse. Birkaç gün öncesini falan mı anlatıyorsunuz anlamadım cidden. Ben mi kaçırdım yoksa.
hero member
May 26, 2017, 12:39:02 PM
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
May 24, 2017, 06:27:03 AM
Çok iyimser düşünmeyin derim bu coin öyle kolay kolay yükselmez. Neden yükselmez biraz grafiklere bakın anlarsınız neden olduğunu zaten. Matchpoolun yapacağı Politikalara ve adımlara göre durum değişecektir.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
May 24, 2017, 06:09:34 AM
Birler asagıdan toplamak için dumplayıp ufak ufak satıslarla fiyatı asagıda tutmaya calısıyor. Ama balina uğradığı an önü cok acık. Heran %50 yapabilecek potansiyeli var

Benimde düşüncem bu yönde potansiyeli olan bir coin ve piyasada bu coinin yükselmesini şimdilik istemeyen bir kesim var. Bunlar daha bakalım ne kadar bu şekilde devam edecek.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
May 24, 2017, 05:50:37 AM
Birler asagıdan toplamak için dumplayıp ufak ufak satıslarla fiyatı asagıda tutmaya calısıyor. Ama balina uğradığı an önü cok acık. Heran %50 yapabilecek potansiyeli var

bu piyasa hareketlerinde dolukçe yerindedurudu artık dolar bazında olsada btc olarak çok yükselmedi. ama bende ani bir hareket bekliyorum özellikle bir güncelleme yayınlansa dediğiniz gibi bir yüzde 50 görür
tabi önemli olan çıkış seviyesinde direnmesi.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
May 24, 2017, 05:29:17 AM
hero member
May 24, 2017, 05:12:24 AM
Ben bunu al-sat yapanlara bağlıyorum çünkü gün içerisinde bakarken hep dikkatimi çekiyor 12k çıkıp birde 10k tekrar düşüyor. Bir ileri bir geri şeklinde yerinde sayıyor bir balina gelip alım yapsa o bandı bile geçer.

Şu anda Matchpool yapacağı bir hamlesine göre çok iyi yükselişe geçebilir diğer türlü bu coinin kısa vadede 20k veya 30k gibi üst rakamlarına çıkmasını bekleyemeyiz.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
May 24, 2017, 04:22:22 AM
Coin piyasası o kadar pump yedi, Matchpool maalesef çok çok gerilerde kaldı yani açıkçası fiyat olarak. Kim ne derse desin. BTC değerlenmesi olmasa fiyat 10-15 centlerde sürünüyor olurdu.

Ne idüğü belirsiz Humaniq bile market cap olarak geçti Matchpool'u bugün. Matchpool şöyle en azından 30k satoshi civarına hareket etmezse çok ayıp edecek.  Cheesy

hero member
May 22, 2017, 04:45:20 AM
sitenin bölge satışlarını yapan bir resim görmüşüm biryerlede tweeterda olabilir. sistemin beta bile olsa piyasaya açıldığında yüzde 50 daha bekliyorum.
ondan sonra üye sayısındaki artış çok önemli olucak bu siteyi tutunabilir yaptıklarında zaten zükenberk olur bizim yahudi Cheesy

Bir ara alpha sürümü falan Slackda görmüştüm ama daha sonuçlanmadı sanırım hepsini bir düzene koysalar coin için çok iyi olur. Zaten diğer türlü şu anda Proje sahiplerinin yapacağı hamlelere göre yükselecek diğer türlü bu seviyede 3 aşağı 5 yukarı gider gelir.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
May 22, 2017, 03:41:19 AM
sitenin bölge satışlarını yapan bir resim görmüşüm biryerlede tweeterda olabilir. sistemin beta bile olsa piyasaya açıldığında yüzde 50 daha bekliyorum.
ondan sonra üye sayısındaki artış çok önemli olucak bu siteyi tutunabilir yaptıklarında zaten zükenberk olur bizim yahudi Cheesy
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 22, 2017, 03:35:41 AM
10k altını artık göreceğini sanmam bounty dumplarıda bitmiştir artık. Bundan sonra bounty coini tutanlar normal yatırımcı mantığındadır.
Her gelişme her yeni olumlu hareket coini ileri itecektir.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 20, 2017, 04:23:09 PM
poloya ne zaman girecek bu coin?
şimdilik bi haber yok. o haber çıktıgı anda pump yer zaten.
yavaş yavaş yükselmeye başlayınca ya da bir gece ansızın yüzde 1000 leri görüp. haa şimdi poloyo girdi. şimdi alalım dedkten sonra millet bir illallah ettirirler sonra girebilir.

ama biz en son duyan grup oluruz. belki de daha da düşük seviyeden ister polo. ilk önce biraz dumplanır sonra pumplanır. Wink
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 20, 2017, 04:12:20 PM
şimdilik bi haber yok. o haber çıktıgı anda pump yer zaten.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
May 20, 2017, 03:11:51 PM
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
May 20, 2017, 09:11:20 AM
10k ve altında toplama fırsatı olarak görüyorum. 7k seviyelerinden iyi bir hava yakaladı ve piyasa birlikte yükselişe geçti. yavaş yavaş projedeki gelişmelere göre yükseleceğini düşünüyorum. iyi kazançlar. edg le yavaş yavaş hareket ediyorlar çaktırmadan.  Cheesy Cheesy
mantıklı ama bu piyasada söyleminiz ne kadar geçerli olur bilinmesi çok güç. bir anda 30 k da olabilir 5 k da. önemli olan hedefleri ve proje hakkındaki haberler fiyatı destekleyici olabilir. proje belli bir yere kadar geldiyse oraya destek diyebilirz.

Coininiz bol olsun.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 20, 2017, 05:55:55 AM
10k ve altında toplama fırsatı olarak görüyorum. 7k seviyelerinden iyi bir hava yakaladı ve piyasa birlikte yükselişe geçti. yavaş yavaş projedeki gelişmelere göre yükseleceğini düşünüyorum. iyi kazançlar. edg le yavaş yavaş hareket ediyorlar çaktırmadan.  Cheesy Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
May 20, 2017, 04:47:45 AM
fiyat 10k üstüne tutundu. yaz sonuna kadar 20k hayal değil. yeter ki bitcoin rahat dursun

Şu an 10k demir attı aşağısına düşmez gibi duruyor ama 12k barajını geçmesi lazım sağlam bir pump gelirse gerisi kolay olur.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
May 20, 2017, 04:01:47 AM
fiyat 10k üstüne tutundu. yaz sonuna kadar 20k hayal değil. yeter ki bitcoin rahat dursun
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
May 19, 2017, 08:37:22 AM
10k fiyatı görünce hemen sattım ama acele etmişim. 5 dk sonra 12k yı gecti. Tek kişi aldı. 100-150 btc dolayında topladı. Umarım fiyat 9k civarına geri gelir bir duzeltme daha yapar. Yoksa gercekten üzülürüm

umarım üzülürsünüz, zira buradaki çoğu kişi yükselmesini bekliyor. ben projeye inanıyor ve belli bir başarı yakalayacağını düşünüyorum. polo söylentileri de mevcuttu, ileride de o da olursa gayet başarılı olur ve fiyat hiç düşünemeyeceğiniz yerlere gider.
Fiyat yukselsin ama bir daha geri dönsün bizide alıp yukselsin. Kac gundur 10k ya değdirip ordan 8500 satoshiye kadar döndürüyorlardı. Bir seferde biz alsat yapalım dedik oyun dışı kaldık.
Pages:
Jump to: