Pages:
Author

Topic: [ANN][GUP] Matchpool - page 59. (Read 98197 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 250
April 23, 2017, 01:52:20 AM
Az kişi arkadaşlar... 28 inde yatırım yapanlar gup larını istediği yere yollayabilecek. Bakalım geldiği zaman hemen bir exchange alır diye düşünüyorum. İnsanlar biraz daha almak ister kesinlikle pump yiyecek bence ama ne zaman.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
April 22, 2017, 07:49:49 PM
ico sonunda dedikleri gibi bakalım 28inde gupları dağıtacaklarmı yoksa bir ertelememi olacak Smiley 5 günü kaldı bununda
hero member
Activity: 882
Merit: 507
April 22, 2017, 07:13:25 PM
Yaw arkadaş Matchpool admini bana mesaj atmış eth adresini ekle diye? Benim eth adresi ekli şu anda neden bunu bana soruyor anlamadım açıkcası. Normal tabloda şu anda gözüküyor zaten eklemişler'de.?
Slackte kavga dövüs falan ben iskillenmeye basladım bu projeden yahu. Gunde 3 kere listeye bakıyorum eth adresim filan listede görünüyor uzun ugraslarım sonucu ama ya silerlerse diymi ya ? Insan yaslandıkca dahamı tedbirli oluyor ne  Grin

O kavga olayı halloldu zaten o uğraşan insanlardan biriydi. Benimde gözüküyor birde Profilim'dede var ama banada enteresan mesaj atmış eth adresi için.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
April 22, 2017, 06:32:10 PM
Yaw arkadaş Matchpool admini bana mesaj atmış eth adresini ekle diye? Benim eth adresi ekli şu anda neden bunu bana soruyor anlamadım açıkcası. Normal tabloda şu anda gözüküyor zaten eklemişler'de.?
Slackte kavga dövüs falan ben iskillenmeye basladım bu projeden yahu. Gunde 3 kere listeye bakıyorum eth adresim filan listede görünüyor uzun ugraslarım sonucu ama ya silerlerse diymi ya ? Insan yaslandıkca dahamı tedbirli oluyor ne  Grin
hero member
April 22, 2017, 06:18:58 PM
sr. member
Activity: 434
April 20, 2017, 01:12:36 AM
28 nisanda matchpool coinleri transfer edilebilir durumageleceği söyleniyordu. Bu tarihten sonra hangi borsalarda işlem görecek, bir fikriniz varmı? Poloniex birsürü coini sitesinden çıkarıyor. matchpool u ekleyebilirlermi?

livecoin girer sanırım . ama bittrex garanti yeni neslin yobiti oldu 3 btc veren giriyor ben bile yapcam yakında
sr. member
Activity: 476
April 19, 2017, 05:22:11 PM
28 nisanda matchpool coinleri transfer edilebilir durumageleceği söyleniyordu. Bu tarihten sonra hangi borsalarda işlem görecek, bir fikriniz varmı? Poloniex birsürü coini sitesinden çıkarıyor. matchpool u ekleyebilirlermi?
hero member
Activity: 546
Merit: 501
April 19, 2017, 03:52:13 PM
bounty için benden eth adresi istiyor biri ikidir mail atıyor, imzaya falanda girmedim Smiley çok ısrar etti bende yolladım bakalım gönderecekler mi Smiley
edit: newsletter a kaydolmuşum haberim yok Smiley
sr. member
Activity: 371
April 19, 2017, 09:58:49 AM
Bir süredir kimse bir şey yazmamış bu pojeyle alakalı. GUP'ların hangi exchange'lerde işlem göreceği de geleceğinin parlak olup olmayacağına karar verecek faktörlerden birisi.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.18635741

Şöyle bir şey gördüm.
Ben bu projeden umutluyum. Bugün olmaz yarın olmaz ertesi gün fiyatı uçacaktır. Şuan herkesin coinleri kilitli bu yüzden kimse bir şey yazmıyor ama kilit açılıp bir exchange girerse o zaman buralar şenlenir.

Ben yoktum imza kampanyasında ama dilerim ki şöyle 5-10 kat bir sağlam pump çakarlar da bounty kazanan forumdaşlarımız cebini doldurur.  Smiley

5-10 kat sağlam ve iyimser bir rakam bana göre şöyle 2-3 kat bile çıksa yeterli olur. Dump yemesinde belki tam tersi bile olabilir hiçbir şeyin garantisi yok nasolsa.

Proje gerçekten yapılırsa ve çok abartılı olmayan bir kulanıcı sayısına bile ulaşırsa baya uçuşa geçme potansiyeli var. 2-3 kat artışı zaten proje vs. olmadan kendi spekülatif planlarıyla bile yapabilirler kafaya taktılarsa. Bekleyelim görelim bakalım.
hero member
April 19, 2017, 06:46:05 AM
Bir süredir kimse bir şey yazmamış bu pojeyle alakalı. GUP'ların hangi exchange'lerde işlem göreceği de geleceğinin parlak olup olmayacağına karar verecek faktörlerden birisi.

Şöyle bir şey gördüm.
Ben bu projeden umutluyum. Bugün olmaz yarın olmaz ertesi gün fiyatı uçacaktır. Şuan herkesin coinleri kilitli bu yüzden kimse bir şey yazmıyor ama kilit açılıp bir exchange girerse o zaman buralar şenlenir.

Ben yoktum imza kampanyasında ama dilerim ki şöyle 5-10 kat bir sağlam pump çakarlar da bounty kazanan forumdaşlarımız cebini doldurur.  Smiley

5-10 kat sağlam ve iyimser bir rakam bana göre şöyle 2-3 kat bile çıksa yeterli olur. Dump yemesinde belki tam tersi bile olabilir hiçbir şeyin garantisi yok nasolsa.
sr. member
April 18, 2017, 08:06:18 PM

Şöyle bir şey gördüm.

sr. member
April 18, 2017, 01:14:59 PM

Şöyle bir şey gördüm.
sr. member
April 18, 2017, 09:08:05 AM

Şöyle bir şey gördüm.
hero member
Activity: 518
April 15, 2017, 08:41:23 AM
Bencede iyi olmus ki boyle ciyaklamasi normal cok saglam oara kaybi oldu. Ha hakli mi atildi haksiz mi onu bilmem ama cok ciyaklamasi normal.   Smiley
sr. member
Activity: 406
April 15, 2017, 07:47:42 AM

Bunun neresi sıkıntılı allah aşkına adam atılmayı yediremiyor kendi çapında farklı bir haber yaymanın peşinde koşuyor.
Bununda amacı Projeyi tamamen kirletmeye meyilli adamın her hareketi şu dakkadan itibaren şaibeli yapacağı hamleler bir şey kazandırmaz kendisine.

aslında bu olay matchpool'un da şansına olmuş. neden derseniz böyle çamur bir adamla devam etmek illa ki projeye daha ilerki safhalarda zarar verirdi. kurtuldukları iyi olmuş şutlayıp.
hero member
April 15, 2017, 07:36:06 AM

Bunun neresi sıkıntılı allah aşkına adam atılmayı yediremiyor kendi çapında farklı bir haber yaymanın peşinde koşuyor.
Bununda amacı Projeyi tamamen kirletmeye meyilli adamın her hareketi şu dakkadan itibaren şaibeli yapacağı hamleler bir şey kazandırmaz kendisine.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
sr. member
Activity: 406
April 15, 2017, 06:49:27 AM

şu palavracının saçmalıklarını paylaşmak için mi üye oldun foruma nedir yani anlamadım cidden. gördüğüm kadarıyla bu şahıs takımla ters düşmüş ve karalama kampanyası başlatmış hepsi bu. palavradan öte bir şey ortaya koyacağını sanmıyorum. 
sr. member
April 15, 2017, 04:58:56 AM
Bu eleman diğer geliştiricilere göre işini iyi yapmamış ve bunu geliştirici ekibinden uzaklaştırmışlar şimdi buda kendine yediremiyor, projenin altını kazmaya çalışıyor ama ben başarılı olacağını zannetmiyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
April 15, 2017, 04:56:23 AM
Herifi sutladıklarından beri sallıyor ama bence anlamsız. 37500 ether cekildi dediler. adamlar btc yaptık cold walleta attık dediler. bununda delilini paylaştılar. Projenin son anlarında kovulmayı yediremiyor bu adam ondan sallayıp duruyor.
Pages:
Jump to: