slack kanallarında bu hafta içinde ödüller dagıtılacak yazmışlardı bugun cuma ters giden birşeyler var sanırım.
oluyor bu tarz şeyler her projede biraz beklemek gerekli diye düşünüyorum. oyle bu zamana kadar kaçan eden olmadi benim bildigim baya süredir katiliyorum bende bounty ödüllerine en kötü bitcad'in oldu o da scam cikti sanirim o yüzden öyle oldu. yoksa diğer türlü çakallik yaparlar bi yerlerinden sudan sebep bulup yok ödüller yariya indirilir ödüller yariya indirilmesede gökten zembille team'den 2-3 kişi sokarlar programa ödüllerin yarısını onlara verirler sen bi blog yazarsin 100 stake alirsin adam 10 tane aynisini yazar her birine 500 verirler vs bi dünya olay oldu geçmişte bancorda da olmuştu ödülleri team'e geçirmişlerde hatirladigim şuan da yeni bitenlerden kickicoda da oldu takip edenler imzasina girenler daha iyi bilirler gerçi ödüller yariya indirildi onda da . proje sağlamsa bi şekilde devam ediyorsa scam cikmamişsa bountyler her türlü ödenir. ödenir ama nasil ödenir öyle yani.
Ben sitelerine üye olmuştum, eth adresimi yazmıştım şimdi bir id numarası verdi ne işe yarar hiç bir fikrim yok.
Ödül almak için biz bir şey yapıyor muyuz, onlar gönderiyor mu?