Satılmayan tokenlerin yakılıp yakılmayacağına yatırımcıların karar verecek olması durumundan ötürü, kuvvetle muhtemel yakılması yönünde karar çıkacağını düşünerek bugün ciddi oranda yatırım yaptım projeye.
Ekip üyelerini tek tek inceledim. Özellikle Coss.io' nun pazarlama stratejisini yöneten ekip oldukça başarılı üyelere sahip. Yakın zamanda orta ölçekli borsaların hacmine ulaşacağına güvenim tam.
Beklentilere göre düşük yatırım almış olması sevinilmesi gereken bir durum bana göre. ICO bitmeden 7-8 milyon dolar aralığında bir yatırım almış olması beklentim var. Diğer katılımcı arkadaşları da kutlarım.
hocam şimdi girdim sitesine toplanan miktar toplamda 2.6 milyon.
4 gün sonrada ico bitiyor.4 haftada 2.6 toplamış son 4 günde şu anki topladıgı kadar yatırım alsa gene belirttiginiz miktarlara ulaşmıyor.
belki bu onumuzdeki 4 gunde gundelik 1er milyon toplarsa(ki hiç sanmıyorum) ancak o şekilde 7-8 milyonlara ulaşacak.
pazarlama konusunda ise katılıyorum gayet iyiler. bende yardımcı oldum bu adamlara koreyle ilgili.
bi tek Rune la konuşmuşlugum var ve bana pek titancı havası sezdirmedi ama yukarıda yazan arkadaşların verdigi linkler kafalarda gene soru işaretleri oluşturuyor.
umarım siz haklı çıkarsınız ve yatırımcısına kazandırır.
Hocam reklam gibi olmasın da
şurada bir konu oluşturdum ben. Bunu burada paylaşmamın sebebi TaaS Fund' un resmi olarak Coss.io projesinin partneri durumunda olması ve desteklemesidir. Benim için TaaS Fund' un bu hareketi yatırım yapmam için yeterlidir. Saadet zinciri olayı bu aşamadan sonra benim kafamda tamamen düzmecedir.
Vaktiyle TaaS için de scam söylentileri ortaya atıldı. Bir ponzi şebekesiyle ilişiklendirilmeye çalışıldı. Bu gruba asalak olan bir kaç insan var ama TaaS ekibinin nasıl işler ortaya koyduğu ortada.
Coss' u test ettim. Aktif çalışan bir sistem ve bu sistemin içerisinde bir borsa mevcut. Bu ekosistemde özgün bir borsa oluşturmak kolay bir iş değil. Çalışan bir örnek sunuyor olmaları çok büyük avantaj.
Tabi bu saydıklarım projenin scam çıkmaması/çıkmayacağı anlamına gelmez. Ben güvenip, yatırımımı yaptım. Sorgulamanız ve insanların ince eleyip sık dokuyor olmaları güzel bir şey. Siz de araştırıp, buna göre değerlendirme yaparsanız yerinde olur. Ben kendi değerlendirmemi paylaştım.