Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] CREDITS - Finansal endüstri için yeni blockchain! [Satış Kas-Ar 2017] - page 18. (Read 20120 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
hızlı bir şekilde bitti ico.eğer dediklerini yapabilirse çok değerlenebilir ileride bakalım neler olacak.umarım yatırımcılarını mutlu eder.

dediklerini yapabilirlerse blockchain teknolojisinin alt yapısında bir çok şeyin değişebileceğini itiraf etmek gerekiyor, piyasada bir çok konuda birçok eski coini geri de bırakacaklardır.
sr. member
İlk başta pek yatırım alamayınca panikleyip vananın ağzını açtılar. Bu seferde millet yüklenince alamayanlar oldu. Ellerine bulaştırdılar resmen. Ben zaten whitelist onaylanmış olmasına rağmen scam söylentisinden sonra girmekten vazgeçmiştim. Ama girecek olanlar açıkta kaldı.

Hocam whitelist kaydı da çok fazlaydı aslında whitelisttekilerin bir kısmı zaten alamayacaklardı yani bu sebepten dolayı yatırım toplayamacakları olayına ben pek inanmıyorum
sr. member
Yapacakları işi sikiyim. Millete garanti limit ve süre verip daha sonra gün içinde bunu bozup max limiti 10 ethere çıkarmakta nedir ? Bu o -rus-bu çocuklarına güvenip zamanımız var diye yatırımı hemen yapmadık zamanımız var diye sonra da baktık ki kuralları kafalarına göre değiştirip max limiti doldurmuş aç köpekler.

yaptıkları şeyin doğru olmadığını çevirmen olarak bende söylemeliyim ancak bunu kendilerine sorduğumda farklı nedenler olduğunu söylediler, keşke daha önceden yatırım yapsaydınız.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Gayet güzel bi kampanya oldu stakelerin haftalık hesaplanması ve managerin hızı cidden takdire şayan.keşke her kampanya böyle yönetilse dedim içimden.icoda hardcape çabucak ulaştılar ve şuan tidexte listelenmiş durumda ama henüz işlemler başlamamış.şu erken girenlere bınus verilmesi kötü olmuş imzada biraz geç katılanların payı düşmüş oldu otomatik olarak
member
Activity: 378
Merit: 11

Bizim ortağımız - Octanox.
Octanox güvenilir, yenilikçi, merkezsiz, sanal ekonomi altyapılı ve düşük masraflı ödeme sistemidir. "Octanox" internet operasyonlarının ve işlemlerin yenilikçi bir yöntemidir. CREDITS Octanox’a hızlı ağ sistemi ve düşük ücretli işlemleri sağlar.
https://www.facebook.com/creditscom/posts/1894496764195724
member
CREDİTS CEO & kurucusu Igor Chugunov'un mesajı:
"Herkese merhaba. Bize olan güveniniz için teşekkür ederim. Proje üzerinde 3 yıldan beri çalışıyoruz, çok zorlu ancak bu sadece başlangıç. Söz verdiğimiz gibi ben ve ekibim proje üzerinde büyük hedeflere ulaşmak için çok çalışacağız. Projemiz, ekibimiz ve "Alfa" versiyonu ile ilgili olumlu eleştiriler aldık. Ve bu yüzden, 17 saatten kısa bir sürede HardCap'e ulaştık. Sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız. Teşekkürler, Igor ve CREDITS ekibi.”
https://www.facebook.com/creditscom
member

CREDITS ICOsu HardCap'e ulaştı.
ETH’inizi sakin kimseye göndermeyin.

Bizi destekleyen ve bizim başarılı olacağımıza inanan herkese teşekkür ediyoruz. Ürün kalitesi ile ilgili çok açıklama ve yorum aldık ve şimdi ürün kalitesini geliştirmek için gerekli olan bilgilerimiz var. Sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.
HardCap'e ulaştıktan sonra gönderilen tüm ödemeler size geri gönderilecektir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bizim forumdan katılan arkadaşların neredeyse tamamı kampanyaya çok geç katılmış bu bonus olayı onları biraz olumsuz etkilese de yine de güzel bir cep harçlığı kazanacaklarını düşünüyorum. Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 106
İmzaya sonradan girdiğim içn zaten pişmandım şimdi ekstra pişman oldum daha erken girmediğim için.erken imza katılımcılarına tarihine göre %20 ve %10 bonus vermişler yani ilk girenler kazançlı çıkacaklar.icoya düşük miktarla katılım yaptım umarım 1 ethlik falanda imzadan gelir o kadar bekliyorum.uzun süre elde tutmayı düşünüyorum
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Hemencecik hardcap yapmış. Hatta hardcap miktarını da aşmış görünüyor şu anda icodropsta. Belliydi böyle bir şey olacağı.

Haklısınız hocam projeyi araştırınca zaten hemen kalitesini anlıyorsunuz.Zaten bounty kampanyasına bundan dolayı katıldım.Ico sürecine maalesef katılamadım ama bounty dağıtıldıktan sonra token fiyatı ico fiyatına yakın olursa kesinlikle almayı düşünüyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Hemencecik hardcap yapmış. Hatta hardcap miktarını da aşmış görünüyor şu anda icodropsta. Belliydi böyle bir şey olacağı.
member
Activity: 756
Merit: 17
Beklediğim gibi credits icosu ilk günden hardcap yapmayı başardı.İmza kampanyasına katılmıştım çok uzun süre kalmasamda kampanyadan gelecek coinleri uzun süreli olarak elimde tutmayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Bende katıldım icoya ama scam muhabbeti yüzünden limitimi düşürdüm sadece 9.9 cap verdiler 3 attım giderse 3 eth gitsin diyerekten ama scam olduğunu düşünmüyorum kolaylıkla hadrcap yatı çünkü adamlar
full member
Activity: 420
Merit: 101
hızlı bir şekilde bitti ico.eğer dediklerini yapabilirse çok değerlenebilir ileride bakalım neler olacak.umarım yatırımcılarını mutlu eder.
full member
Activity: 588
Merit: 104
İlk başta pek yatırım alamayınca panikleyip vananın ağzını açtılar. Bu seferde millet yüklenince alamayanlar oldu. Ellerine bulaştırdılar resmen. Ben zaten whitelist onaylanmış olmasına rağmen scam söylentisinden sonra girmekten vazgeçmiştim. Ama girecek olanlar açıkta kaldı.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Yapacakları işi sikiyim. Millete garanti limit ve süre verip daha sonra gün içinde bunu bozup max limiti 10 ethere çıkarmakta nedir ? Bu o -rus-bu çocuklarına güvenip zamanımız var diye yatırımı hemen yapmadık zamanımız var diye sonra da baktık ki kuralları kafalarına göre değiştirip max limiti doldurmuş aç köpekler.
full member
Activity: 630
Merit: 104
ico çok güzel gidiyor maşallah diyelim... karl peki kendi zincirlerini oluşturma süreçleriyle ilgili bir yol haritası var mı ? uzun vade tutuyorumda ben genelde coinleri unutabılıyorum bi yere kaydediyim
member
Activity: 213
Credits Alpha Testleri çok iyiymiş , özellikle ikinci video anında altta okeylenmiş olması..

https://vimeo.com/256230348
https://vimeo.com/256231014
member
CREDİTS şirketin CEO’su ve kurucusu İgor Çugunov ve stratejik ortaklık başkanı Arjan Eikelenboom CREDİTS’in avantajları ve San Fransisko’daki Crypto Economy World Tour’da çözebilecek sorunları anlatıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=anfRlNZTxOI&feature=youtu.be&app=desktop
member

SMART sözleşme CREDİTS’ın en inanılmaz işlemlerinden biridir. Onun avantajları, sorunlarını ve hangi platformlar onu uygulayabileceği hakkındaki tüm bilgileri Cryptopotato.com’dan öğrenin.

https://cryptopotato.com/credits-smart-contracts-platform/
Pages:
Jump to: