Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] CREDITS - Finansal endüstri için yeni blockchain! [Satış Kas-Ar 2017] - page 21. (Read 20120 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Son günlerde hem ico sitelerinde hemde ico konuşulan yerlerde sık sık karşıma çıkıyor credit.bende kyc altı bir limitle katılmayı düşünüyorum hatta kaydımı falan yaptırdım.bişeyi merak ediyoroum kwhteliste kaydolurken yatırım yapacağımız tutarı girmiştik daha az veya fazla gönderebilir miyiz acaba.akıılı sözleşme olayı olacakmı bununka ilgili.eğer olursa belirttiği miktar dışında rakam gönderen biçok kişi katılamaz icoya
Daha az veya daha fazla yatrım yaparsanız maille bildirmeniz gerekiyor ekibe, ona göre bir düzenleme yapcaklar mutlaka
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
 whitelisti hala kapatmadılar. yüksek olan adam zaten yüksek creditse karşı.
çoktaan hardcap yapacak kadar hype aldılar ama buna rağmen siktiğimin whitelisti hala açık. tutar da 0.5 ether cap verirlerse ta amlarına koyyım onların ben.
kycli şekil yaptık whitelisti.
en azından whiteliste yazdığımız tutarlara denk dolgunlukta bişeyler ayarlasınlar. telegram kanalında 'şu gün cap açıklayacağız' diyolar
o gün geliyo 'ertelendi şu güne' diyolar
o gün geliyo 'kısa sürede açıklanacak' diyolar

ya anasını avradını siktiğimin çocukları. o alphayı icodan önce yapıcaz o yüzden uzattık muhabbeti de hava cıva. sırf şekil.

şu icoları falan marketin çılgın attığı zamanlarda keşfeden , her sikin min 2x yaptığı günlerde olaya dalmış beyinsiz kitle yüzünden iş bilenler piç oluyor.
adamlar her boka ''oağğğ 100xxx'' diye atlıyolar. ister istemez 2-3x oluyo herşey. ama buna çanak tutup sik kadar capler veren projelerin cidden bi sik olmamasını istiyorum.sağlam komüniti olmadan yarramın başını almalı bunlar.

copper member
Activity: 14
Merit: 0
Wow!
20K followers in CREDITS telegram group!
Just within 2 weeks CREDITS telegram community has doubled!
Happy to see a huge interest to the project!
Continue keeping up with CREDITS for more news and updates!
Visit - https://t.me/creditscom
full member
Activity: 420
Merit: 100
İmzadayım yatırım yapmayıda düşünüyorum, hatta masternode olayı olacakmış diye okudum o yüzden kendi çapımda iyi bi yatırımda yapmak istiyorum ama ekip başarısız olursa bildiğin çöp olacak proje o yüzden temkinliyim.Gerçi çok olumlu seyrediyor görüşler ama icoya kadar kesin kararımı veririm heralde.en olmadı 10 değilde 5 eth gönderirim heralde
full member
Activity: 364
Merit: 100
yapmaya calistiklari sey cok zor ve zahmetli bir sey. bunun icin cok ciddi bir para gerekir. ama dediklerini gerceklestirirlerse fiyati inanilma yerlere gelebilir. zamana ve paraya ihtiyaclari oldugunu dusunuyorum credits ekibinin. yatirimci acisindan temkinli olmak lazim. blockchain projeleri zorlu sureclerdir.
member
Activity: 378
Merit: 11

https://credits.com/en/Home/New_Ins/2265

Bizim ortağımız CQ9gaming.

CQgaming HTML5 özellikli ve hepsi istikrarlı matematiksel modelli 70ten fazla oyun yaratan online kumar grubu. Şirketin oyunları asya oyuncuların aliskanliklarini ve isteklerini değerlendirip, onların isteklerini güçlendirip daha heyecanlandırmak için kurulan oyunlardır.
member

Blockchain kapitalist dünyaya girip kendi avantajlarını her türlü sektörlerden şirketlere teklif ediyor. Blockchain türlü sanayilerde ve şirketlerde kullanılabilir, finans ve lojistik sektöründen başlayıp tıbbi sektörüne kadar. uygulanabilir AMBcrypto makalesinde Credits Blockchain platformu nerelerde kullanabileceğini anlatıyor.

https://ambcrypto.com/blockchain-close-time-business-service-spheres-switch-digital-economics
member
Arjan Eikelenboom 29 Ocak'ta Amsterdam’da geçen CryptoEconomy World Tour'da CREDITS’i tanıttı. Arjan Eikelenboom klasik blockchain teknolojin sorunları, CREDITS’in teknolojileri ve gelecekteki ICO ilgili konustu. Sunumu detayla anlamak isterseniz videoyu izleyin.

https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpVNkWHvoriM%26feature%3Dyoutu.be&cc_key=
member
Dikkat edin: Adminler hiçbir zaman size mesaj atmaz! Private Sale(özel satış) olmadigini unutmayın, öyle demiş insanlara inanmayın. Dolandırıcılara karşı dikkatli olun, kötü niyetli bazı kişiler, sayfalarında bizim adminlerimizin ayni resimlerini koyup kendilerini CTEDİTS Admini olarak tanıtıyor. İnanmayın!

newbie
Activity: 27
Merit: 0
Arkadaşlar beyaz listeye girdim ancak girerken belirtmiş olduğumdan daha fazla yatırım yapacağım verdikleri eth adresine, global forumda yatırımı yükseltecekseniz mail atın gibi bir bilgi var.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
sr. member
Açıkcası Credits yatırım yapmayı düşündüğüm projeler arasında yer alıyor.Eğer istedikleri yatırımı toplayıp bu yatırımı verimli bir şekilde kullanabilirlerse kendi zincirlerini çok kısa bir sürede yapabileceklerini düşünüyorum. Smiley

Zaten alpha sürümünü çok kısa süre içerisinde yayınlayacaklarını da belirttiler bunun uzun süreceğini düşünmüyorum açıkçası ben.
sr. member
Kendi altyapılarını kıyrmaları uzun sürebilir o yüzden biraz beklemeyi göze alarak yatırım yapılmalı, ben 6 ay kadar ihtiyaç olmazsa eğer satmayı düşünmüyorum.10 eth altı yatırım yapanlardan kyc istenmiyordu o yüzden 5 eth il icoya girmeyi dşünüyorum.imzadanda ne gelirse bekleteceğim en iyi kazanç uzun vadede geliyor tabi ekip çalışırsa

Ben kendi alt yapılarını kurmanın uzun süreceğini düşünmüyorum.  Uzun vade de dediğiniz gibi kesinlikle kazançlı çıkacaksınızdır. Takipte kalın.
sr. member
projenin vaad ettikleri çok güzel gibi görünüyor.icosuna yüklü girmek mantıklımı sizce.kısa vadede kar bırakırmı.token miktarı çok yüksek proje o yüzden çok değerlenirmi kestiremiyorum açıkçası

ICO'suna yüklü mitkarda girmenin mantıklı olup olmadığı konusunda yorum yapmam doğru olmaz ancak projenin başarılı olacağı aşikar gibi duruyor.
sr. member
kendi zincirlerini yapmaları acaba kac ay kac yıl sürecek??? geçişlerde sorun yaşıcak mıyız bunlar hep uzun vadede tutup tutmama kararımı vericektir...

bu konu hakkında bir bilgi yok ancak çok yakın bir süreç içerisinde bir güncelleme paylaşacaklarını duymuştum. bende yatırım yaptım ve uzun süre tutmayı planlıyorum.
sr. member
Credits'in kendini katlayacağını ve sağlam iş çıkaracağını düşünüyorum ama ICO başlamadna bir sürüm yayınlasalar çok iyi olur. Insanların güveni artacaktır. Vaadettikleri şeyler ile piyasaya yeni bir ışık getireiblirler.

Alpha konusunda sürekli bilgilendirme geliyor, kendilerini medium üzerinden takip edip bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sizin için konunun detaylarını öğrenip özel mesaj göndereceğim.
sr. member
ethereum üzerinden cıkıyor bu coin kendi zincirlerini üretmek kaç ay kaç yıl sürecek nasıl bi yol izlicekler bilen var mı? oluştursalar bile nasıl coinleri değiştircez kafamda deli sorular birisi yanıtlayabilir mi?

Alpha sürüm ile ilgili sürekli bilgiler geliyor, kendilerinin çok kısa süre içerisinde bir güncelleme paylaşacaklarını düşünüyorum. ICO'nun ardından uzun süreceğini zannetmiyorum.
sr. member
bir blockchain yaratmak uzun ve zahmetli iş. creditsin hedefleri çok büyük. eğer başarırlarsa piyasada ciddi bir konuma gelebilirler. yeterli topluluk desteği oluşturamadılar henüz. sosyal medya kanallarına baktığımda o canlılığı göremiyorum. bu durum toplayacakları para miktarını etkileyecektir. daha faal olmaları lazım.

özellikle sosyal medya kanallarında son zamanlarda ciddi bir yükseliş içerisine girdiler ve çok hızlı zamanda takipçi sayıları arttı, yani şu anda ciddi manada bir takipçi miktarları olduğunu söylemem gerekiyor.
sr. member
Ekip neden sürekli yan hesaplarla güncellemeleri paylaşıyor ki, çeviri yapan arkadaş gördüğüm kadarıyla sorulara cevap veriyor. Bu pek profesyonel durmuyor bana kalrısa. Bu arada domain harikaymış!

Kendisine mesaj gönderdim ancak bir dönüşte bulunmadı hocam arkadaşlar, pek ciddi bir uğraşta bulunduklarını söylemek zor açıkçası. Biraz daha ciddiye almaları gerekiyor biz çevirmenleri.
member

Türk Telegram Grubu. Türkçe konuşan takipçilerimizi, yeni haberleri kendi dillerinde okuyabilmeleri için CREDİTS Türk Telegram grubumuza katılmaya davet ediyoruz.
https://t.me/creditsturkey
member

Joshpaiva.com CREDITS ICO hakkinda incelemesi yayınladi. Makale CREDITS'in teknik karakteristikleri, avantajları, güçlü ekibi, sosyal medya etkinligi hakkında bilgi verir.
«CREDITS’in ICO’su sirketing dolandirici olmadigini ve hızlı para kazanmak isteyen proje olmadığını kanıtladı. Bu proje için bir yıldan fazla çalıştılar. Ekibin bir kısmı 2016 yılından bu yana CREDITS üzerinde birlikte çalışıyor ve bu iyiye bir işarettir. Kendim CREDITS’e yatırım yapacağım. »
http://www.joshpaiva.com/credits-ico-review/
Pages:
Jump to: