Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] CREDITS - Finansal endüstri için yeni blockchain! [Satış Kas-Ar 2017] - page 19. (Read 20120 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
CREDITS’in avantajları ve teknik özellikleri nedir? CREDITS blockchain platform, SMART anlaşmalar ve gelecek North American Bitcoin conferansinda ICO ile ilgili Arjan Eikelenboom röportajını izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=kjmbllepQ-c&feature=youtu.be
member

Stratejik ortağımız TravelChain. TravelChain turizm endüstrisi için merkezsiz bilgi borsalar platformu. Bu platform piyasadaki şirketler ile yönetilmiş açık kaynaklı blockchain platformudur.Milyonlarca insanlar kullandığı için, TravelChain veritabanında erişimi olan şirketler masraflarını büyük oranda azaltabilirler ve platformun sağlayan servislerinin çok iyi geleceği vardır.

https://credits.com/en/Home/New_Ins/2279
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Hocam mesalara neden tek tek cevap veriyorsunuz tek bir mesajda alıntılasanız çok daha şık olur.Bu arada icolara katılmıyorum ben ama bounty ödülleri dağıtıldıktan sonra fiyat ico fiyatının altına düşerse almayı düşündüğüm coinlerden biri.

Kusura bakmayın alışkanlık olduğu için bu şekilde cevap yazıyorum bundan sonra daha da çok dikkat etmeye çalışırım. Bende ICO fiyatının altından toplamaya çalışacağım bu arada.
sr. member
Scam söylentilerini bende gördüm açıkçası her söylenti şüpheye düşürüyor ama scam olduğunu şahsen düşünmüyorum.Adamlar zaten yeterli hype yakaladılar alpha sürüm diye ısrar etmeyip 15 gün önce  ico yapabilir ve çok rahatta hardcape ulaşırlardı.scam iddaalarının sadece söylentiden ibaret olduğunu düşünüyorum zamanında ethereum için bile scam demişlerdi ve daha birçok proje için

Ethereum, waves bile daha niceleri bu piyasanın tamamı için scam iddiasında bulunan onlarca insan olduğunu da göz önüne alırsak neler olduğunu anlarız biraz daha.
member
Activity: 308
Merit: 10
Hocam mesalara neden tek tek cevap veriyorsunuz tek bir mesajda alıntılasanız çok daha şık olur.Bu arada icolara katılmıyorum ben ama bounty ödülleri dağıtıldıktan sonra fiyat ico fiyatının altına düşerse almayı düşündüğüm coinlerden biri.
sr. member
Arkadaşlar başlığı açan arkadaşın affına sığınarak proje için ciddi anlamda scam söylentilerinin dolaştığını bildirmek istiyorum. Yani yatırım yapacak olan arkadaşlar iyi araştırsın. Çoğu kişi para yatırmaktan vazgeçti.

Hocam her projede olduğu gibi bu projede de scam iddialarının dolaşması kadar normal bir şey olamaz. İlla ki biri çamur at izi kalsın mantığını güdecek bu yüzden uzun vade de neler olacağını herkes görecek.
sr. member
Telegramda whitelist katılımcılarının bilgilerinin hacklendiği söyleniyor.bizim kimlikler pasaportlar yalama oldu zaten amk her yere veriyoruz.keşke şu KYC saçmalığı yerine farklı bir yol izleseler veya tek bir otoritede olan bilgilerimiz her icoda geçerli bitcoinsuisse gibi falan.ilerde başımıza bela olmaz inşallh

Hocam her telegram kanalında buna benzer haberelr genellikle çıkıyor bu yüzden bunu sorun etmek anlamasız, kesin bir kanıt olmadıkça.
sr. member
Umarım Credits beklenildiği gibi çok kısa süre içerisinde hardcap miktarına ulaşmayı başarır.

Hepimizin umudu bu yönde umarım bundan farklı bir şey gerçekleşmez ve bir an önce hardcapa ulaşabilir.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256

Beklenmedik teknik sorunlardan dolaylı Alpha-Versionu erteleme zorunda kaldık. 17 Şubattan itibaren herkes Alpha Version platformu test edebilir, ancak ICO biraz gecikebilir.
ICO:
Evre #1. 17 Şubat. Stratejik ortaklardan sermaye toplama. Toplam tutar takriben 10%.
Evre#2. 18-20 Şubat. White List’te kayıt ve onaylanmış cüzdanlardan sermaye toplama. Individual CAP White List kapandıktan sonra belli olur.
White-List 15 Şubatta 18:00 UTC (Coordinated Universal Time) kapanacak.

https://credits.com/en/Home/New_Ins/2275

Ico'nun gecikmesi gerçekten beklenmedik bir gelişme oldu.Hocam bu konu kesinleşirse bizi tekrardan bilgilendirirseniz sevinirim.Whitelist'e kayıt olup icoya katılmayı düşünüyorum.Sizin de daha önce söylediğiniz gibi çok kısa sürede hardcap yapabilir.
member

Artik kimse yalnız kalmayacak.
Internet ve dijital teknoloji asırında milyonlarca insanlar yalnız . Blockchain taraflından desteklenen randevu servisleri yalnız kalplere aşkını bulmaya yardemci olur.
Bazı projeler Smart anlaşmalar ve gelişmiş eşleştirme sanal motorları ile gereken karakterli, nitelikli ve ilgileri karşılayacak insani bulmaya yardımc ediyor.

Blockchain ve yapay zeka üzerine kurulan projeler gerekli abonenin internette tüm bilgisini ve fotoğraflarını analiz edip kimliğini ispatlıyor. Ve sonunda, websitesinde tamamen anonim sohbeti garanti eder.
CREDİTS takımı Sevgililer Günü güzel geçirmenizi arzu ediyor.
Bu arada, blockchain teknolojisine veya Smart sözleşmelere dayalı herhangi bir application platformumuzda kurulabilir.

https://www.facebook.com/creditscom/posts/1892082714437129
member

Beklenmedik teknik sorunlardan dolaylı Alpha-Versionu erteleme zorunda kaldık. 17 Şubattan itibaren herkes Alpha Version platformu test edebilir, ancak ICO biraz gecikebilir.
ICO:
Evre #1. 17 Şubat. Stratejik ortaklardan sermaye toplama. Toplam tutar takriben 10%.
Evre#2. 18-20 Şubat. White List’te kayıt ve onaylanmış cüzdanlardan sermaye toplama. Individual CAP White List kapandıktan sonra belli olur.
White-List 15 Şubatta 18:00 UTC (Coordinated Universal Time) kapanacak.

https://credits.com/en/Home/New_Ins/2275
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ben Whitelistte belirttiğim miktardan daha azıyla yatırım yapmaya karar verdim . Problem olur mu ?

Yani daha az miktar gönderdiğim için alamama durumum olur mu , bir yerden miktarı değiştirmelimiyim ?

bence sıkıntı olmaz min 0,1 olması lazım daha yüksek yolla yeter.bende daha az göndereceğim aklımı kurcaladı bu son söylentiler
member
Activity: 213
Ben Whitelistte belirttiğim miktardan daha azıyla yatırım yapmaya karar verdim . Problem olur mu ?

Yani daha az miktar gönderdiğim için alamama durumum olur mu , bir yerden miktarı değiştirmelimiyim ?
member
ABD Senatosunda 6 Şubat 2018de yapılan son açıklama nedeniyle, beyaz listede "ABD"yi ikamet ettikleri ülke olarak belirtenler yasal danışmanlarımızın bazı tavsiyelerini takip etmelerine karar verdik. Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri tarafından akredite edilmiş yatırımcılara simgeleri satabilecek durumdayız. Katılmak isteyen ABD sakinleri belgeleri "[email protected]" adresine yollayarak akreditasyondan geçmelerini rica ediyoruz.
Maalesef, “WhiteList’e” kayıt olduklarında ABD’ni ikamet ülkesi olarak bildirenler gerekli evrakları 15.02.2018’e kadar [email protected] ‘a göndermeliler yoksa token satın alabilmezler.
Durumu anlayışınız için teşekkür ediyoruz.

full member
Activity: 420
Merit: 100
Bu scam söylentileri hiç iyi olmadı ya eğer gerçekten scam çıkarsa yuh artık diyeceğim forumda girdiğim ikinci imza kampanyam ilki hem süreyi çok uzattı hemde gönderdiği tokenler beş para etmiyor.bundada aynı şey olursa gidip zemzem suyuyla falan abdest alacağım.imza işi gerçekten şans işi gibi duruyor
member

Telegramda takipçimizin sayısı 25 bini arttı! Projemiz çok ilgi çektiğine memnunuz.Çok teşekkür ederiz. 😊
t.me/creditscom
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Scam söylentilerini bende gördüm açıkçası her söylenti şüpheye düşürüyor ama scam olduğunu şahsen düşünmüyorum.Adamlar zaten yeterli hype yakaladılar alpha sürüm diye ısrar etmeyip 15 gün önce  ico yapabilir ve çok rahatta hardcape ulaşırlardı.scam iddaalarının sadece söylentiden ibaret olduğunu düşünüyorum zamanında ethereum için bile scam demişlerdi ve daha birçok proje için
full member
Activity: 588
Merit: 104
Arkadaşlar başlığı açan arkadaşın affına sığınarak proje için ciddi anlamda scam söylentilerinin dolaştığını bildirmek istiyorum. Yani yatırım yapacak olan arkadaşlar iyi araştırsın. Çoğu kişi para yatırmaktan vazgeçti.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Telegramda whitelist katılımcılarının bilgilerinin hacklendiği söyleniyor.bizim kimlikler pasaportlar yalama oldu zaten amk her yere veriyoruz.keşke şu KYC saçmalığı yerine farklı bir yol izleseler veya tek bir otoritede olan bilgilerimiz her icoda geçerli bitcoinsuisse gibi falan.ilerde başımıza bela olmaz inşallh
Pages:
Jump to: