Aşağı çekilmesi dahada işimize yarıyor şuan, net bir şekilde alım fırsatı.Bir daha zor görürüz bu fiyatlara.Aha buraya yazıyorum
2019'a girilirken rahat 35-50$ aralığında olacaktır.
Hiç umut tacirliğine gerek yok geçen gün wrc grubunda adamın elinde 500bin token var oda aynen böyle 14 şubatda 1 dolar diyordu, 2 gunde içinde 17c oldu wrc, şimdi orda gördüğüm kadarıyla onun sözlerini dinleyip wrc almaya koşanlar şimdi ne haldeler kim bilir. INS zaten iyi borsalara girerek kozunu oynadı yapacağı tek şey platformu çıkarmak onunda daha çok zamanı var
hocam ben ins nin o kadar bekleteceğini sanmıyorum..nedenlerini de kendi çapımda yazayım...bunu, aldığı token coinler ile duygusal bağ kurup "bence" ekseninde yazanların haricinde yazacağım
bi kere dandik btc yüzünden herşey darmaduman oldu...biliyorsunuz 10 doları görmüştü binance a girdikten çok kısa süre sonra..bu aptal btc nin fiyatı kararlı hale gelirse ben fiyatın yukarı çıkacağını düşünüyorum...
bunun haricinde yol haritasına bakalım
2018 1.çeyrekte platform un geliştirilmesi var...bu esnada ekip gerekli paylaşımları yaparsa fiyata yansıması olacaktır
2.çeyrekte uygulama ve arayüzülerin geliştirilmesi var. burda da yine görsel paylaşılması, daha sonra demosunun kullanıma açılması vs tarzında bişeyler olabilir..özellikle bunun fiyata yansıması olacaktır diye düşünüyorum
3.çeyrekte tedarikçiler için SDK geliştirilmesi var
bütün bunlara ek yeni firmalar ile anlaşmalar vs de gelecektir diye tahmin ediyorum...
yani özetle platformun çıkışına kadar fiyatın sürüneceğini, bu yazdığım verilere bağlı olarak düşünmüyorum..bahar aylarında ve yazın başlangıcında yüzümüz gülebilir gibime geliyor.tabi şu tokenların bir an önce dağıtılması lazım ki dönerci tayfasından bi temizlensin.
bir de cibus diye birşey çıkmış...hadi fikri alırsın anladıkta INS nin bütün tasarımlarını çalmışlar..forumdaki imzaları bile ins ile aynı
..şaka gibi.. neyse belki uyduruk bile olsa rakip rakiptir rekabeti kızıştırması belki sözlerin daha çabuk tutulmasını sağlar.