Kuzen ben şahsi fikrimi vereyim yazdıklarını okudum cevaplatida okudum. Sen zat en sordugun soruda karşı tarafı kelime oyunu kullanarak küçük görmeye calismissin ki newbie olarak zaten bi şey bilmemn gerekiyor birin yan uyeligisen zaten ki oylesin demek ki bir art niyet sezinledim. Biz türklerde zaten birinin yaptığını boklamak var nedense. Nerdeyse diğer projenin elemanlarından olduğunu bile düşündüm de o kadar yapmaz diye iyi niyetli bakmak istedim. Buradaki pasta iki değil 120 projeye yeter rahat olun ... Eleştirebilirsin ben neler söyledim bilsen ayıp olmuş bile derdin ama açık ve netti . diceksin dostum burası yanlış düzel de yaparsa zaten projeyle ilgileniyor yapmazsa sende sallar geçersiniz net olur. Ama yazdığında net bir assaglama var.
[/quote]
Dostum ben kimseyi küçük görmeye çalışmıyorum. Sadece sorduğum sorulara cevaplar istiyorum. İlk seferde son seferde verdikleri cevapları verselerdi zaten uzatmazdım. Ama soru sorana sizin için 5 dakika uğraştım şirket VPN'ine bağlandım dersen kusura bakma ama ben de buna cevap veririm. Siz muhtelemen kendiniz de yan hesaplar kullandığınız için herkesin yan üyelik açtığını düşünüyorsunuz. Devam edin.
Ben zaten proje kötü olmuş sallamayın gibi bir yorum yapmadım. Yatırım yapmayı düşünen herkesin yapacağı gibi bazı sorular sordum. Lan zaten benim sorduğum soruları sormadan yatırım yapan adam ya zengindir ya da manyaktır. Projenin detaylarını soruyorum, gelen tepkiye bak...
Yol haritasında 4 yuvarlak var %50 %10 %1 %1 denmiş. %50 denilen kısım hostingin default sayfasına gidiyor. %10'u tamam dedikleri kısım için tek bir argüman yok. Ama o kısım için ICO yapıp 300bin USD para istiyorlar. Hadi canım sen de...
Açık açık yazsana şunları şunları yaptık ve %50'si tamamlandı. Ekran görüntüsü için zahmet edip şirket VPN'ine bağlandık diyene kadar o görüntüleri bi yere koysan da para istediğin adam neye para vereceğini görse ya...
Hadi site için para istemediler, Borsa için para lazım tamam. Ama %10'u tamam dedikleri iş için bir tek kelime yok. Ne yaptılar da %10 tamamlandı. Yazılımcı mı buldular? Yazılımı nasıl yapacaklarına mı karar verdiler? Hiç olmadı, borsanın ismine mi karar verdiler? Ne yaptılar da %10'u tamamlandı?
Diğer iki kısım (sadece yatırımcılarla paylaşılacak ve global pazara açılma) için de müneccim olmamızı bekliyorsanız, orası da ayrı bir konu...
Yani bu sorulardan bir tanesi saçma ise ya da bir tanesi sırf eleştirmek için sorulmuşsa o zaman gerçekten kusura bakmayın, özür dilerim.
Fakat, para yatıracak adama ne için para yatıracağını söylemezseniz, şimdiye kadar para yatıranların neye güvenip, projenin hangi aşaması için para yatırdıklarını anlamakta zorlanmaya devam edeceğim...
Yanlış mıyım? Abartıyor muyum?
Edit: Benden önce @yussuf89, proje sahiplerinden Mustafa ile görüştük, ikna oldum demiş. Biz de mi tek tek Mustafa'yı arayalım proje detaylarını öğrenmek için
Yapmayın arkadaşlar, amatör ruhla çalışmak güzeldir evet ama işi amatörce yapmak başka bir şey...
[/quote]
hocam kusura bakma nediyeyim yanlış anlamışım ...
Edit: Benden önce @yussuf89, proje sahiplerinden Mustafa ile görüştük, ikna oldum demiş. Biz de mi tek tek Mustafa'yı arayalım proje detaylarını öğrenmek için
Yapmayın arkadaşlar, amatör ruhla çalışmak güzeldir evet ama işi amatörce yapmak başka bir şey...
burdaki olayda evet tuafta iki üyede buranın çok eskilerinden birbirlerini tanımaları normal.
yussuf iyi neyle açıklama yapması güzel ama senin gibi yeni (
) üyelerde bu tepkiye sebep olabiliyor.