Arkadaşlar siz tam olarak ne istiyorsunuz yada ne yapıyorsunuz. Burada bir takım bilgiler verilmiş ancak hiç bir şekilde yeterli değil.!! Anlayan varsa bana da anlatsın lütfen.??
4 Etapta tamamlamayı hedeflediğimiz projeler için potansiyel yatırımcılarımıza ICO ile yatırım fırsatı sunuyoruz. Projelerimizden elde edilecek gelirlerin kar payı dağıtımları üreteceğimizin Paycoinex Coin (PCX) sahiplerine yapılacaktır.
Projeler ve Coin dağıtımı ile ilgili bilgiyi konu başlığında ve websitemizde bulabilirsiniz.
Çok dikkatli olmamakla birlikte tanıtımınızı okudum. 200-300bin dolar kısaca 700k-1m tl arası bir paraya ihtiyacınız var. Soft ve hardcapiniz bence oldukca mantıklı. Gerçektende gerekebilcek miktarı yazmıssınız.
Etaplara gelince, Öncelikle bilet satış işi için acente açmanız gerekiyor. bunun için başvuru yaptınız mı? haricinde fatura ödeme kısmı gayet güzel ve yapılabilir. Bu kısım için tahminim çok bir parayada ihtiyacınız yok. parayı borsa için kullanacaksınız.
Paribu koinim ve btcturk suan pastanın %99unu yiyor. Siz neyi farklı yapacaksınız da ben örneğin paribu yerine sizi kullanayım? Bence bahsi geçen rakamlarla çok iyi bir site rahatlıkla açabilirsiniz. %10 bile bu pazardan pay alsanız yatırım yapacaklar için iyi bir yatırım olabilir.
3. etabı bilmiyorum ama 4. etabı şuan icin bence projeden cıkarın. O kısım oldukça ütopik oluyor. ve projeyi bence ciddiyetten uzaklastırıyor. Siz borsayı açın ilerleyen yıllarda işin gidişatına göre eklersiniz suan için yerel bir borsa olmayı hedefleyin bence.
Başarılar
Merhabalar @cabsav, değerli yorumlarınız için teşekkürler. Fatura ödeme sisteminin %50 si tamamlanmış durumda, testler bir kaç entegrasyon ile yıl başında faaliyette olacak. Gerekli bağlantıların bir kısmını kurduk, bir kısmınıda kullanıma açtıktan sonra ekleyeceğiz.
2. Etap ta yer alan Kripto Borsa hedefi zaten öncelikli yerel ölçekte kullanımını sağlamak. Kullanıcılar için cazip ve tercih edilebilir yapacak farklılıkları proje planlamamız içerisinde yer almaktadır ve buradan bu bilgileri paylaşmamız doğru değil.
3. Etap ile ilgili projemiz de daha sonra açıklama sebebimiz anlaşılabilir diye düşünüyoruz. Mevcut hizmetlerde henüz rakibi olmayan bir konumda olduğu için daha faaliyete almadan rekabet oluşturmak istemiyoruz.
4. Etap ile ilgili kısım konu içeriğinde bahsettiğimiz gibi şirketin 2. ve 3. yılları için diğer ilk 3 etap "tamamen" tamamlandıktan sonradır. Çünkü 4. etap ta global piyasada rekabet sürdürebilmemiz için sabit gelir modeline ihtiyaç duyuyoruz ve Şirketimize kalacak %25 kar payını 4. etap için harcamayı hedefliyoruz.
4. Etap sadece vizyonumuzu yakalayan bizim gibi düşünen kişilerin yalnız olmadıklarını ve bu işi uzun vadede ne kadar istekli olduğumuzu, hedeflerimizin ne olduğunu göstermek amacıyla tanıtımımızda yer verdik.