Buraya gelip bir açıklama yapma mecburiyeti duydum.
Öncelikle ysakay, bize ettiğin bütün küfürleri (diğer konuda maşallah anamız bacımız kalmamış) aynen iade ediyorum.
Bizim hırsızlık yaptığımızı iddia edenlere diyecek bir şeyim yok. Hangi spreadsheet'te diğer kampanya yöneticileri gibi sonradan tokenlerinizin azaldığını gördünüz?
Burada küfürlü konuşan bir başka arkadaşın da nickname'ine rağmen bizzat kim olduğunu, amacının ne olduğunu biliyoruz.
Sapien takımıyla baya hararetli tartışmalarımızdan sonra ödül miktarını bir miktar arttırabildik. Bize söylenen neyse biz onu yapıyoruz. Tokenler bizde escrow olarak dursa, zaten böyle bir problem olmayacak. Bunu zaten forumda aklıselim tüm arkadaşlarım anlamış, bizim destekleyen değerli dostlarımıza da buradan tekrar teşekkür ediyoruz.
Yeni, yerli, bizzat elimizden çıkan güzel projeler ile Nisan ve Mayıs ayında karşınızda olacağız.
Merhaba Needmoney...
Bir çok kampanyanızda sorunlar yaşadım.
Eskiden pm den konuşabiliyorduk ama artık ne siz ne de olcaytu cevap vermiyorsunuz.
GET projesinde, spreadsheette adım olmasına rağmen tokenler gelmedi. Ya da wallet yerine başka yere gönderildiyse bilmiyorum.
Yourblock kampanyasında yanlış hesaplama var diye düşünüyorum. Bu saatte şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Lütfen siz ya da ekipten birisi benimle pm den iletişime geçebilir mi?
Selam, günde yaklaşık 400 tane hesap başı PM alıyoruz. Bu PM'lerin yaklaşık 380 tanesi haksız yere yalvarmalar vs. şeklinde oluyor. Bu yüzden PM'lere yetişemiyoruz. Ancak kimsenin yapmadığı bir şeyi yaptık ve websitemizde hepimizin Telegram'larını açık seçik koyduk. Hepimize teker teker ulaşarak dilediğiniz bilgiyi öğrenebilirsiniz. Hiçbir Türk arkadaşın Telegram'dan bizle birebir iletişimine saygısızlık yapmadık, zaten bizi tanıyanlar da bilir.
GET konusunda ayrıca zaten muhatabınız inanın biz değiliz. Sizin de söylediğiniz gibi biz sizin adınız ve adresinizle o spreadsheet'i takıma vermişiz, tokenlerin gelmemesi takımdan kaynaklı bir sorun ve eğer bizimle birebir iletişime Telegram yoluyla geçmiş olsaydınız biz bunu çözerdik. Halen böyle bir problem mevcutsa, lütfen bizimle Telegram yoluyla iletişime geçin (Alpago veya Ömer), biz de seve seve takımla gerekli iletişimi sizin hatırınıza kuralım. Zaten GET takımı çok iyi bir takım ve göndermeme gibi bir problem olduysa sorunu mutlaka çözeceklerdir.
Öte yandan, YourBlock konusunda biz de çok sıkıntı yaşadık sayımlarda, haksız yere stake almak isteyen, son hafta girip tüm haftaları raporlayan birçok kullanıcı mevcut. İnanın bu da çok can sıkıcı oldu bizim için. Otomasyon sisteme geçmemizin bir sebebi de bu. Ancak dediğim gibi ana sebebi, mevcut çözümlerin hem kullanıcı kullanım tecrübesi (user experience) hem de şeffaflık olarak (spreadsheetlerin açıklığı ve şeffaflığı bence halen onları en kuvvetli araç yapıyor) çok eksik olduğunu gördüğümüz için, bu yönde çalışmaya odaklandık. Bounty sitemizde integrated tablolar olacak, bizzat bizim tablolarımız, o tablolar otomatik işleyecek ve herkes her şeyi açık seçik bir şekilde görebilecek. TokenDrops sitesinin backend'inde çalışmalarımız sürüyor ama frontendcilerimiz bounty sitesine başladı bile. Logomuzu da bu bölüme özel hazır olunca paylaşacağım.
Buraya gelip bir açıklama yapma mecburiyeti duydum.
Öncelikle ysakay, bize ettiğin bütün küfürleri (diğer konuda maşallah anamız bacımız kalmamış) aynen iade ediyorum.
Bizim hırsızlık yaptığımızı iddia edenlere diyecek bir şeyim yok. Hangi spreadsheet'te diğer kampanya yöneticileri gibi sonradan tokenlerinizin azaldığını gördünüz?
Burada küfürlü konuşan bir başka arkadaşın da nickname'ine rağmen bizzat kim olduğunu, amacının ne olduğunu biliyoruz.
Sapien takımıyla baya hararetli tartışmalarımızdan sonra ödül miktarını bir miktar arttırabildik. Bize söylenen neyse biz onu yapıyoruz. Tokenler bizde escrow olarak dursa, zaten böyle bir problem olmayacak. Bunu zaten forumda aklıselim tüm arkadaşlarım anlamış, bizim destekleyen değerli dostlarımıza da buradan tekrar teşekkür ediyoruz.
Yeni, yerli, bizzat elimizden çıkan güzel projeler ile Nisan ve Mayıs ayında karşınızda olacağız.
Umarım yakın zamanda tüm sorunlar çözülür.Sırf bounty meseleleri yüzünden ana-bacı birine sövmeyi gerçekten çok yakışıksız buluyorum.Tavrınızı koruduğunuz için size ayrıca teşekkür ediyorum.Ama sylon'un şu başlıkta yaptığını siz de bana göre yapabilirdiniz.
https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-scam-ico-rega-risk-sharing-platform-reinventing-insurance-2167159 Yine de sizi desteklemek bizim boynumuzun borcu bana kalırsa umarım ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlere gelirsiniz.
Selam Dr.Cocktail, eski arkadaşları görmek güzel. Sylon'un oraya scam yazması kullanıcıların alacağı tokeni arttırdı mı? Önemli olan bu. Alpago (olcaytu2005) ile inanın saatlerce ve günlerce dil döktük, açık seçik tehdit etsek ya da böyle bir şey yazsak hiçbir şey değişmeyecekti ancak güzel dille ödülü en azından makul bir miktara çekebildik. Bizim hedefimiz hakkın alınması, hakkın alınmasının ertelenmesi ya da imkansızlaşması değil. Adamlar zaten istediği parayı toplamış ve kendi içlerinde de "up to" demiştik diyerek meşrulaştırmış bu hareketlerini; bizim bu yönde bu tonda bir baskımız sonuç vermeyecekti. Bunun için de sosyal medyaya katılan arkadaşlar için ikinci bir programa ikna edebildik ve bundan da ücret almıyoruz. Umarım bakış açımızı anlatabilmişimdir.