Katılıyorum hocam ekip verdiği sözü tutmadı bounty katılımcılarına böyle bir ekibe güvenilierek iş yapmak çok zor.Ama bountye katılan arkadaşları da kusura bakmasınlar hatalı görüyorum.Ben katıldığım kampanyada projeden önce kampanyayı kimin yönettiğine bakarım.Adam gibi bir ekip yönetseydi şu kampanyayı böyle mağduriyetler yaşanmazdı.
Bizde tam olarak ekibe ve ayrılan bütçeye güvenerek girdik. Yoksa hiç iş yapmayacak bir proje. Örnekleri ICO fiyatının 1/10 unda seyrediyor. Defalarca sorulmasına ve onaylanmasına rağmen ekip sözünden döndü. Bu saatten sonra verdikleri ve verecekleri tokenlada ilgilenmiyorum. İlk borsaya girdiğinde satarım. Bir dahada tokensuite in kampanyalarına katılmayı düşünmüyorum.
Hocam ödül miktarını azaltanlar ekip, satışı iptal edenler ekip ama devamlı Tokensuite'yi kötülemen çok saçma değil mi? Coca colayı kötüleyeceğine bakkalı kötülemek gibi bir şey bu ya da hollanda'yı protesto edeceğim diye manavlara saldırmak vbvb.
Tokensuite ekibine Türk yerel forumu olarak destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum.Globalde Lauda ve arkadaşları hiçbir somut delil ortada yokken sırf Türk diye insanlara negatif trust veriyor.Biz ise kendi değerlerimizi yok etmenin peşine düşüyoruz.
Lauda'nın bugüne kadar hiçbir Türk'e durup dururken negatif trust verdiğini görmedim ama kendisinin ırkçı biri olduğu doğrudur. Bunun dışında elin Pakistan'lı Jamalleri kazanacağına bana göre de Türk ekipler para kazansın kaldı ki şu an gerçekten takır takır iş yapıyorlar en kötü ülkeye döviz giriyor, adamlar para kazanıyor, bountylerine katılmasamda köstek olmak yerine destek olmayı tercih ederim.