Ben imza ekibini ödüllerin düşmesinden dolayı suçlamıyorum sonuçta ekip hiç ödül de vermeyebilir.Ama burada kampanyayı yöneten arkadaşlarımızda burada bir haksızlık olduğunu çok iyi biliyorlar o zaman Sapiens Konusunun başına ekibin işledikleri hatalar büyük puntolarla yazılmalı.Sırf kendi paralarını aldıkları için böyle yapmaya ne hakları var Kendi ücretleri ödenmeseydi böyle davranırlar mıydı
Bounty nin ikinci bölümü için para almıyorum. Katılımcılar mağdur olmasın diye devam ediyorum. En azından böyle takımla konuşma şansımız devam eder. Mağduriyet yaşayanlara yardımcı olabiliriz.
Tokensuite ekibi olarak birçok kampanya yönettik yönetiyoruz. Forumda bazı arkadaşların tekeline kalmış bu durumu değiştirdiğimizi umuyorum. Birçok projede katılımcılara güzel gelirler kazandırdığımızı düşünüyorum. Hiçbir kampanyayı çok katı kurallarla yönetmedik ve kimseyi keyfi olarak kampanyadan çıkarmadık. (Hatalı olduğumuz bir husus varsa düzeltildi). Buna rağmen proje ekibi tarafından alınan bir karar nedeniyle tokensuite ekibine özellikle bazı türk arkadaşlarımız tarafından iftiralar atılması üzücü.
Bizim Sapien SCAM dir gibi başlıklar açmamız mesajlar yazmamız bu kadar para toplamış bir projeye zarar vermez. Bunun yerine takımın fikrini değiştirmek için konuşmaya devam etmem gerekir. Sonuçta son karar yine onlarındır.