Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 18. (Read 15858 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504
İmza kampanyasının detayları tam olarak belli olsaydı aslında çok iyi olurdu. Ne yapıp edeceğimizi bilirdik en azından. Sonra mesajları iptal edilmese Cheesy
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Ekip şu anda iyi gözüküyor projede bana göre güzel bu şekilde gelişim göstericek projeler kendisini belli ediyor. Genelde kendi konularında her soruya cevap veriyorlar buda artı bir durum.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Çalışkan bi ekipleri var global announcement altındaki sorulara çok hızlı dönüş yapıyorlar. Son dönemdeki hackler ve scam söylentileri insanları korkutuyor ama bence başarılı olacak bir proje.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Ben de imza kampanyasına katıldım. Platform gayet iyi ve işlevsel görünüyor bence.
Herkese iyi şanslar Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
İmza kampanyasına katıldık bakalım, haftalık en az şu kadar post veya ico bitene kadar şu kadar post muhabbeti bunda yok galiba, post sayısına göre dağıtım yapacaklar demek ki.

Çok saçma olmuş o zaman bir şeyler belli olması lazımdı millet ona göre post kasar bence.
full member
Activity: 616
Merit: 118
full member
Activity: 336
İmza kampanyasına katıldık bakalım, haftalık en az şu kadar post veya ico bitene kadar şu kadar post muhabbeti bunda yok galiba, post sayısına göre dağıtım yapacaklar demek ki.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bu ara çok fazla proje var yatırım yapılabilecek projelerden biri olarak görüyorum.Çeviri için teşekkürler bu arada güzel bir çeviri olmuş.Şuan bir imza kampanyasında olmasaydım bu coinin kampanyasına katılırdım.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bende girdim panel falan hoşuma gitti bu tarz Projeleri genelde hep severim. Her şey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
bitcointalk imza kampanyasına girdim ama imza ile ilgili pek bir detay bulamadım. kaç mesaj atacağız falan..

İmza kampanyası burda merkezsiz bir çok ico çıkmaya başladı. Buda iyi gibi duruyor şu anda.

https://bitcointalksearch.org/topic/bountyblocklancerwinlncworthupto25000-1997477
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
imzasına kaltıldık bakalım kazançlı olacak mı?
full member
Activity: 288
güzel proje ilk satışta alıırım 1 eth sanırım.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Uzun zamandır geçerli bir ico gelmiyordu. Bu iyi oldu. Hem bounty' sine katılmak isterim hem de yatırım yapmak isterim. Suretly kampanyası biter bitmez burada olurum, eğer yetişirse tabi.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Freelancer blocklancer isim kulağa hoş geliyor Smiley Hatırladığım kadarıyla daha önce böyle bir proje girişimi olmadı o yüzden çok sıcak bakıyorum tabi gösterebilecekleri bir arayüz falan varsa.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
bitcointalk imza kampanyasına girdim ama imza ile ilgili pek bir detay bulamadım. kaç mesaj atacağız falan..
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Proje güzel olabilir fakat aklıma ilk TIME geldi nedense.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
proje fena değil bence, toplanması amaçlanan miktar da çok uçuk değil.

ancak proje takımında birbiriyle yakın akraba olan üç kişiden başka birinin yer almaması biraz amatörce.

projeyi kuran kişinin LinkedIn sayfasında blocklancer şirketinin 2016 yılında kurulduğu, ancak kendisinin aralık 2015'ten beri blocklancer'da çalıştığı yazıyor. çok inandırıcı gelmedi bana. neyse çok fazla kurcalamamak lazım  Smiley
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Olcaytu çevirdiyse iş yapar....reserved
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
sonunda türkçe konusu geldi, nedense bu projeye içim ısındı, bounty paneli gayet başarılı tasarlanmış, takipteyim
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Pages:
Jump to: