Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 11. (Read 15858 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Anladığım kadarıyla toplam stake sayısına göre değil de, bounty bölümlerinin yüzdelerine göre veriliyor.
Mesela twitter'a 1000 kişi katıldı, çeviriye 20 kişi katıldı diyelim. Twittercıların her biri (takipçi sayısı iyiyse) 1000 stake'i rahatlıkla geçti ama çeviri yapanlar 100'er stake aldı. Bu durumda çeviri yapanlar, toplam stake sayısından pay almıyorlar. Çeviri bountysine ayrılan yüzdeden (%10) paylarını alıyorlar.

Toplam stake sayısı ise sadece Leaderboard'da önem taşıyor. İlk sıradakine şu kadar ödül falan filan, ben sanmıyorum bu ödülü yabancıya yedireceklerini.

Mantıken böyle olması gerekiyor zaten.
Her bölümün ayrı havuzu var.
Twitterdan aldığınız stake ler, toplam twitter bounyt sinden alınacaktır, imzacılar, imza bölümünden.
Yani bildiğim için değil, tahmini olarak söylüyorum ama yoksa neden ayrı ayrı bonus % si çıkarsınlar ki?
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Anladığım kadarıyla toplam stake sayısına göre değil de, bounty bölümlerinin yüzdelerine göre veriliyor.
Mesela twitter'a 1000 kişi katıldı, çeviriye 20 kişi katıldı diyelim. Twittercıların her biri (takipçi sayısı iyiyse) 1000 stake'i rahatlıkla geçti ama çeviri yapanlar 100'er stake aldı. Bu durumda çeviri yapanlar, toplam stake sayısından pay almıyorlar. Çeviri bountysine ayrılan yüzdeden (%10) paylarını alıyorlar.

Toplam stake sayısı ise sadece Leaderboard'da önem taşıyor. İlk sıradakine şu kadar ödül falan filan, ben sanmıyorum bu ödülü yabancıya yedireceklerini.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Benim daha signatureden 100 stake olmadı arkadaş bu millet nasıl 1000 stake falan topluyor aklım almıyor bir ibnelik var ama.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Benim sadece twitter dan 1000 in üzerinde stake im var.
Bir çok arkadaş yazmış nasıl oluyor diye.
Takipçi sayınız çoksa sosyal medyadan iyi kazanabiliyorsunuz...
full member
Activity: 616
Merit: 118
bu kadar stake nasıl kazanılıyor forumda sadece boş boş konuşarak mı?

Bunun haricinde başka bir yöntem var mı?
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
hayır gerekmıyor yok öle bırsey. ılk ıpnelık geldı adam utanmadan 2 twitter paylasımına utanmadan 20 stake vermıs 13 000 takıpcıye. 1.cıyle aramla 2.100 stake varken bugun 3400 fark olmus twtter  facebook yuzunden anakonuya yazıldı
o 3400 ler nasıl oluyor aklım fikrim almıyor. bunun bountysinden de birşey çıkacağını düşünmüyorum ayrıca doldurdukça doldurdular spamları
hero member
Activity: 868
Merit: 502
hayır gerekmıyor yok öle bırsey. ılk ıpnelık geldı adam utanmadan 2 twitter paylasımına utanmadan 20 stake vermıs 13 000 takıpcıye. 1.cıyle aramla 2.100 stake varken bugun 3400 fark olmus twtter  facebook yuzunden anakonuya yazıldı
full member
Merit: 118
boinyt den gelen kazancın hesaba eklenmesi için illa ico ya katılmak gerekiyor mu
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Mutlaka forumda bir şeyler kazanıyordur bence. Nasıl bir yerde tuvalete girerken ücret ödüyorsak burada'da aynı şekilde konu açarken bir şeyler atılması lazım. Cheesy
sr. member
Merit: 261
Forumun da ayakta kalması lazım mutlaka da ben bounty ler ile ilgileniyorum Smiley
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
ICOlardan değil de donateler çok fazla olabiliyor foruma. Eskiden 50 btcmiş şuan 20 10 falandır.
sr. member
Activity: 420
Bitcointalk forumun ucret almadan boyle bir hizmet verdigini hic sanmiyorum,sonucta forumun bakimi domaini hostingi var.Buyuk bir trafik akiyor bunu barindirmak icin saglam altyapi gerekiyor.Karsiliginda muhakkak para aliyorlardir.
üyelere bu kadar bounty dağıtan ICOlar foruma da birşeyler atıyordur diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 322
Bitcointalk forumun ucret almadan boyle bir hizmet verdigini hic sanmiyorum,sonucta forumun bakimi domaini hostingi var.Buyuk bir trafik akiyor bunu barindirmak icin saglam altyapi gerekiyor.Karsiliginda muhakkak para aliyorlardir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bu bounty olayı kendine güvenmeyen icolarda devam eder farkındamısınız bilmiyorum ama şu son 1 ayda dehşet bir şekilde ico çıkıyor,ve bence bu ico çılğınlığı henüz yolun başında 2018 de günde 10 ico ile karşılaşabiliriz ve kendilerini bir adım yukarı taşımak için daha yuksek bountyler ödemeleri gerekecektir.

yani moralinizi  bozmak istemem ama bu alemde hiçbirşeyin garantisi olmadigi gibi bu tarz projelerinde garantisi yok. devam eder etmez bilmiyorum ama bu sürece yakın zamanda müdahale ederler diye düşünüyorum hatta bizler  forumda çeşitli başlıklarda post kasarken modlar belki de bunun önüne geçmek için çeşitli çalişmalar yapiyor olabilirler.  bununla ilgili sinyalleri de geçen hafta ufaktan aldik gibi. çeşitli bounty konuları geçen hafta modlar tarafindan kapatildi kilitlendi herkes biliyor. bounty yöneticileri de tabi imza kurallarini vs değiştirdiler ana konu mesajlarini vs kaldirdilar işte biliyoruz bunlari..dönen para milyon dolarlar  ve  bitcointalk bundan fayda sağliyormu bilmiyorum  hiç duymadim .. bu nokta da bu kadar para dönen bir ortamda bu hizmeti  verenin  dışarıda tutuluyor olmasi hiç mantigima uymuyor eğer birakiliyorsa yani. bu durum ileride işte başimiza iş açacak olan şey. az cok bişiler kazaniyor herkes benim tavsiyem kendinizi aliştirmayin  bu duruma ve kesinlikle sosyal hayatınızı da geleceğe yönelik yani planlar yaparken gelir kalemine kesinlikle burayi yazmayin üzülürsünüz.

güzel yorum ve tespitleriniz için teşekkürler ve hepsine katılıyorum. özellikle buradaki geliri asla ama asla sabit bir gelir olarak değerlendirmemek gerekir. elinizde 100 btc bile olsa sabah kalktığınızda btc fiyatı 900$ olduğunu görürseniz oluşacak zararı hesaplamak bile zor olur.
o nedenle bence kripto dünyasında balina olamıyorsanız fazla para yatırmak mantıksız olur. heleki norç, kredi vs gibi paralar ile yatırım yapmak aptallıktan öte değil.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Katılıyorum, belirli projelerde kullandığım otuz binlik Twitter hesabım olmasına rağmen sırf stakeleri bu şekilde yaptıkları için zaten aynı stakeyi alacağım diye 10 binlik hesabımı kullanıyorum. Herkes kişi sayısı kadar stake almalı. Başka hangi ortamda 30 bin insana kendilerini gösterebilirler? televizyon reklamı versinler o halde tabii verebilirlerse. Kendilerinin olmayan parayı dağıtırken bile adaletli değiller. Benim websitem aylık 5bin tıklanma alıyor çünkü seo çalışmaları için insanlara para ödüyorum, google'de daha üstte çıkıyor, twitter hesaplarımdan reklam yayıyorum. Şimdi ücretsiz blogla benim websitemin aldığı stake bir mi olacak? Ama çoğu kampanyada bir oluyor.
full member
Activity: 210
Merit: 100
bitcoin suan piyasanin yarisini geri almis durumda alt coinlere karsi.sacma sapan projeler ile insanlardan 3-5 ne koparirsak kardir diye proje yapanlarda var. dikkatli secmek lazim yatirim yapilmadan once. kulaktan dolma bilgiler ile yatirim yapanlar paralari gidince hic uzulmesinler bence
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
bu bounty olayı kendine güvenmeyen icolarda devam eder farkındamısınız bilmiyorum ama şu son 1 ayda dehşet bir şekilde ico çıkıyor,ve bence bu ico çılğınlığı henüz yolun başında 2018 de günde 10 ico ile karşılaşabiliriz ve kendilerini bir adım yukarı taşımak için daha yuksek bountyler ödemeleri gerekecektir.

yani moralinizi  bozmak istemem ama bu alemde hiçbirşeyin garantisi olmadigi gibi bu tarz projelerinde garantisi yok. devam eder etmez bilmiyorum ama bu sürece yakın zamanda müdahale ederler diye düşünüyorum hatta bizler  forumda çeşitli başlıklarda post kasarken modlar belki de bunun önüne geçmek için çeşitli çalişmalar yapiyor olabilirler.  bununla ilgili sinyalleri de geçen hafta ufaktan aldik gibi. çeşitli bounty konuları geçen hafta modlar tarafindan kapatildi kilitlendi herkes biliyor. bounty yöneticileri de tabi imza kurallarini vs değiştirdiler ana konu mesajlarini vs kaldirdilar işte biliyoruz bunlari..dönen para milyon dolarlar  ve  bitcointalk bundan fayda sağliyormu bilmiyorum  hiç duymadim .. bu nokta da bu kadar para dönen bir ortamda bu hizmeti  verenin  dışarıda tutuluyor olmasi hiç mantigima uymuyor eğer birakiliyorsa yani. bu durum ileride işte başimiza iş açacak olan şey. az cok bişiler kazaniyor herkes benim tavsiyem kendinizi aliştirmayin  bu duruma ve kesinlikle sosyal hayatınızı da geleceğe yönelik yani planlar yaparken gelir kalemine kesinlikle burayi yazmayin üzülürsünüz.

Rant büyük . Btctalk olmazsa sosyal medya üzerinden bountyler le bir şekilde kazanç sağlanacaktır illa ki . Tabi ki bu süreç ne şekilde gelişir nereye varır bilinmez . Bitcointalk güzel bir hizmet veriyor . Sonuçta bir yardım geliri sağlanıyordur diye tahmin ediyorum . Bitcointalk bu kadar hizmet sağlamaya devam etmesi için de önlemlerini alacaktır . Bu şekilde devam ederse ayakta kalmaları zor olacaktır . Amme hizmeti sağlamıyorlardır ..
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]

full member
Activity: 406
Merit: 121

Ne güzel işte kazanç kapımız artar. Bounty kampanyalarından daha fazla nasiplenebiliriz.Ico lar devam ettiği sürece ne kazanırsak kardır.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Kripto dunyasi henuz bebek eger yasaklanmalar gelmezse ileriki yillarda cok daha buyuyecektir tabi bounty durumlarinada yansiyacaktir.Bazi yerlerde arkadaslar bountyler bitecek diyor ama sanmiyorum tezos,civic nadir ico boyle porjeler yilda 5 tane cikar cikmaz.
Pages:
Jump to: