Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 13. (Read 15858 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502

İmza katılımında bir sınır getirmek mantıklı olacaktır.

Merhaba,
Endişelenmeyin, katılımcıların çoğu gerçekten aktif değildir (sadece ~ 10000 kazık imza kampanyasında dağıtılır) ve% 26'sının imza kampanyasına ait olduğunu unutmayın.
Ortalamanın (Siz kahraman üyesi olduğunuzu unutmayın) katılımcının 200 $ 'dan daha az kazanacağını görürsek katılımcı sayısını kesinlikle sınırlarız.
Umarım sizin için de uygundur.

Saygılarımla,

sevdım bunu ümidim oldu sımdı Cheesy
hero member
Activity: 658
Merit: 500
aslında bu iki türlü düşümek lazım normal üyeler ile herolar arasında farkı kapatmaya yarıyor . çok çalışan çok kazanır şeklinde artık nasip ya bende bol bol yazıyorum Cheesy doğru düzgün hiç kazanamadım imzalardan bundan bakalım ne çıkarabileceğim. bundan da bok gibi çıkarsa satcam zaten üyeliği Smiley
hero member
hıc ayarlama yaptıklarını sanmıyorum .twitterda 10 000 kısı sınırlaması koymuslardı guya ama bugun twitter stakelerını saymıslar sade benım.he bu halde 1.sıra da olan vatandasında twitter sayılması lazım sade dun aramızda 1900 fark varken bugun  2200 stake farkı olmus bende tum twiterlerı yapmısken
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Ben sosyal medyasına girdim sadece de, signaturea bi baktım ruslar içinden geçmiş.İmzayı alanlara hayırlı olsun ahtapot gibi yazıyolar valla.

Ses getirecek bir imza kampanyası olacak gibi duruyor . Her tarafından akın akın yazan mevcut . Katılım sayısı da oldukça fazla .

Bakalım bahtımıza ne çıkacak .
az daha katılım olursa bı bok cıkmıycak gıbı duruyor ama umidi kescem hadı heroyuz bahtımıza br sey cıkar dedık ama işin boku cıkmaya basladı.ana konuya msj attım bır sınır getırın dıye cevabı merak edıyorum

Tam tersi olması lazımdı haftalık 10 mesaja gibi o şekilde stake eklenecekti şimdi atılan her mesajda stake sayması kötü oluyor. Spam canavarları rahat durmaz bu şekilde ama bir ayar yapmışlardır büyük ihtimalle yoksa mesaj çok atan kişi daha fazla alacak.
hero member
Ben sosyal medyasına girdim sadece de, signaturea bi baktım ruslar içinden geçmiş.İmzayı alanlara hayırlı olsun ahtapot gibi yazıyolar valla.

Ses getirecek bir imza kampanyası olacak gibi duruyor . Her tarafından akın akın yazan mevcut . Katılım sayısı da oldukça fazla .

az daha katılım olursa bı bok cıkmıycak gıbı duruyor ama umidi kescem hadı heroyuz bahtımıza br sey cıkar dedık ama işin boku cıkmaya basladı.ana konuya msj attım bır sınır getırın dıye cevabı merak edıyorum
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
adamlar çok hızlı, anında cevap veriyor.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251

full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
şu ico bitsin, ben de gelecem yanınıza. stakelerinizi azaltacam. görürsünüz siz. Smiley şaka bir yana kampanya başlayalı daha 1 hafta olmuş, 1030 mesaj atmış adam gördüm bounty panelinde, hiç işi yok adamın sanırım.
Buyuk ihtimalle hintlidir. Full time olarak calisiyorlar hintliler forumda. Adamin ulkesinde 1 yilda kazanacagi parayi burda bir kampanyadan kazaniyorlar
hero member
şu ico bitsin, ben de gelecem yanınıza. stakelerinizi azaltacam. görürsünüz siz. Smiley şaka bir yana kampanya başlayalı daha 1 hafta olmuş, 1030 mesaj atmış adam gördüm bounty panelinde, hiç işi yok adamın sanırım.
kac mesaj attıgını nasıl gördunuz kı panelde merak ettım ?
full member
Activity: 616
Merit: 118
nasıl o kadar mesaj atabiliyor bu adam bu mesaj sayısı forumun geneli için mi geçerli
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
bravo derim ben böyle adama emekçiye her zaman saygım var 1000 küsür mesaj atmak boru değil saygı duydum Cheesy birde yan acc varsa baksen artık  Grin
hero member
Activity: 981
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
başlık cıldırmış tabi posttan geçilmiyor  hayirli işler herkese. bir ricam olacak arkadaşlar  başliklarda post kasayim derken para hesabı bounty hesabi yapmazsaniz daha faydali olur herkes için. forum zaten çöpe döndü bu bounty muhabbetine eyvallah tamam yapacak bişi yokta donanimhaberden ekşisözlüğüne alayi doluştu en azindan şu bountyden bu kadar aldim şundan zaten vurdum bundan sonra gelmese de olur vs muhabbetlere girmeyelim . kısmet diyin geçin.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Allah alla bir benmiyim bu projenin is yapmayacagini dusunen.Hazirda bu tarz siteler var zaten bana sacma geliyor,tek artisi kendi ulken disindakilere is verip ucuza yaptirabilirsin onun haricinde bu kadar stake ile millete sakiz parasi verir bu
aga tamam sakız parası versın razıyız ıkı de bır yuzumuze vurup durmayın yahu ayıp ayıp Cheesy Cheesy
Hocam kusura bakmayin dikkat etmedim,konuya bakinca bounty icin big hunter olmussunuz.Ico dan ziyade sizin ne kadar bounty kazanacaginiz merak konusu olacak gibi.Bol kazançlar
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Allah alla bir benmiyim bu projenin is yapmayacagini dusunen.Hazirda bu tarz siteler var zaten bana sacma geliyor,tek artisi kendi ulken disindakilere is verip ucuza yaptirabilirsin onun haricinde bu kadar stake ile millete sakiz parasi verir bu
aga tamam sakız parası versın razıyız ıkı de bır yuzumuze vurup durmayın yahu ayıp ayıp Cheesy Cheesy

Adaş üstüne çok geliyorlar . Sakız parası da olsa unutur gideriz dert değil Smiley

Sen bu gerçi bu hızla gelecek parayla şeker fabrikası bile kurar gibisin Smiley)
hero member
full member
Activity: 266
Merit: 242
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Site üzerinden kayıt oldum 10 dakika once. Ama bir türlü aktivasyon maili gelmedi. Aktive etmedende login olamadım. Kayıtlar mı durduruldu acaba bilgisi olan var mı ?
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Güzel kampanya. Projede çok iyi. Bu ico nun imzasına girenler bence güzel kazanç sağlayacak herkesi kazandığı ölçüde mutlu edeceğini düşünüyorum.

bende beğendim. blogda yazdım. admine özelden mesaj yazdım 5 dakika içinde geri döndü. bu kadar ilgili olmaları güzel. icoda iyi para toplarsa iyi bounty dağıtacak.
Pages:
Jump to: