Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO]Cardstack: Blockchain+Tally Protokol Deneyim Katmanı - page 4. (Read 1388 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Komedi resmen bana 2 stake vermiş, benım hesabımı kopya eden sahte hesaba 5 stake vermiş.
sanırım bir elden geçmesi gerekiyor listenin
member
Activity: 490
Merit: 16
Stakeler hesaplanmis ama benim anlamadigim ben 23 post atmama ragmen benim stake 0 yazilmis telegrama yazdim adam cevap vermedi. Hepsini 1 2 gunde de yazmadim 14 une 13 une kadar iniyor postlarim anlamiyorum neye gore eksik stake veriyorlar.
sr. member
hidrocop dostum senin hayranların bitmiyor nasıl bir isim koymuşsun herkes taklit ediyor  Grin şimdi de 2 haftadır hibrocop diye bir eleman senin linkini vererek stake almaya başlamış ayık ol dostum onu da şikayet et  Cheesy

O nerede dostum dün sonunda taklit eden birini çıkardı manager banada teşekkür etmiş, bu bahsettiğinde listedemi

edit:evet listede 92.sırada
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
hidrocop dostum senin hayranların bitmiyor nasıl bir isim koymuşsun herkes taklit ediyor  Grin şimdi de 2 haftadır hibrocop diye bir eleman senin linkini vererek stake almaya başlamış ayık ol dostum onu da şikayet et  Cheesy
sr. member
Hidrocop. Senin adina kayit yapmis fake hesap hala stake almaya devam ediyor bilgin olsun dostum. Yetkililerle gorus ali abiye  soyle ali abi amazix grubundan cogu kisiyi taniyor belki iletebilir emegine yazik olmasin
Ben o kişiyi şikayet ettim lessimi neyse işte ana konuyu açan kişiye daha işlem yapmadı bugun birr pm daha atayım olmadı kanaldan yazarım
legendary
Activity: 1134
Merit: 1002
Does anyone know what is so called tally protocol? Is it a kind of software that used for calculation?  This project is striking. If they can do what they say, and the team stands behind the project,  it will be very successful project. We will see everything during the time
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
O fake başvuruyu yapan kişi kimse bıkmadan, üşenmeden devamlı yapıyor bunu hatta bazen ödeme aldığı bile oluyor. Telegramı talan edenler bitmedi bunlar başladı.
member
Hidrocop. Senin adina kayit yapmis fake hesap hala stake almaya devam ediyor bilgin olsun dostum. Yetkililerle gorus ali abiye  soyle ali abi amazix grubundan cogu kisiyi taniyor belki iletebilir emegine yazik olmasin
member
Activity: 476
Merit: 31
CardStack kart projeleri içinde FUZEX ile beraber beğendiğim bir proje açıkçası ben token satışında kısa sürede hardcap yapmasını bekliyorum. Bir kere ekipte çekik gözlüler baskınsa her zaman potansiye olur o coinden  Grin ek olarak bounty kampanyasına yüzde 1 düşük kalmış çünkü hype yarattı projeye giren çok sayıda kampanyacı var umarım iyi kazanırlar ama sanmıyorum. Ben icosundan şansımı deneyeceğim
full member
Activity: 266
Merit: 242
Stack hesaplamasi neden yapilmiyor acaba bir aksilik mi var imzasina girdik 3 5 kazaniriz diye insallah bir aksilik cikmaz projede bence hardcap yapacak potansiyel mevcut

Stake hesabını yaparlar, amazix bounty manager Lassie sanıyorum ailesi ile bir tatil sürecinde ve mobilden bu sayımları kontrolleri falan yapması çok zor olduğundan dolayı sonra yapacak, yeterli mesajı haftaya yayarak at, amazix bu konularda dikkatlidir 1-2 gunde 15 mesaj atarsan stake vermezler. Ayrıca her ıhtımale karşı 5 tane falanda fazla at yanı 7 gun için gunluk 3 tane gönder

Abi tesekkurler bilgilendirmen icin. Inan yaptigin isleri cok begeniyorum ek olarak burda forum arkadaslarimizin sayende bir cok konuda bilgisi olup bir cok miktar para kazandigini dusunuyorum. Tamam abi soylediklerine dikkat ederim iyi aksamlar Smiley
Ben tsk.ederim, umarim guzel bir kampanya olur bende iyi para toplanacagi inancindayim ama odul oldukca dusuk.
member
Stack hesaplamasi neden yapilmiyor acaba bir aksilik mi var imzasina girdik 3 5 kazaniriz diye insallah bir aksilik cikmaz projede bence hardcap yapacak potansiyel mevcut

Stake hesabını yaparlar, amazix bounty manager Lassie sanıyorum ailesi ile bir tatil sürecinde ve mobilden bu sayımları kontrolleri falan yapması çok zor olduğundan dolayı sonra yapacak, yeterli mesajı haftaya yayarak at, amazix bu konularda dikkatlidir 1-2 gunde 15 mesaj atarsan stake vermezler. Ayrıca her ıhtımale karşı 5 tane falanda fazla at yanı 7 gun için gunluk 3 tane gönder

Abi tesekkurler bilgilendirmen icin. Inan yaptigin isleri cok begeniyorum ek olarak burda forum arkadaslarimizin sayende bir cok konuda bilgisi olup bir cok miktar para kazandigini dusunuyorum. Tamam abi soylediklerine dikkat ederim iyi aksamlar Smiley
full member

member
full member
full member
full member
Cardstack ile ilgili tüm sorularınıza burada cevap verilecektir https://www.youtube.com/watch?v=x9MRH6v60bs&feature=youtu.be
full member
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bu proje açıldığı gün harcap yapacaktır diye düşünüyorum ayrıca borsaya girer girmez 2x bekliyorum.. Uzun vade de 10x'e kadar yolu var, erc20 tokeni olmak yerine kendi zincirlerini oluştursalardı Bitcointalk yıkılırdı zaten.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Gerçek madde ile gerçek aktiviteyi blockchain üzerine yansıtıyor
https://m.investing.com/analysis/bitcoin-bubble-bursting-not-the-first-time-nor-the-last-200287753

İnvesting' e konu olması ilginç . Diğer kart projelerinin hiç biri başarılı olamadı bakalım bu neler yapacak .
full member
Pages:
Jump to: