Pages:
Author

Topic: [ANN][LUN] LUNYR - page 2. (Read 27089 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
June 09, 2017, 12:09:03 PM
Nerdeyse tanesi 5dolara gelmiş. https://coinmarketcap.com/assets/lunyr/

Ama hala ico fiyati altinda...
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
May 21, 2017, 12:40:35 PM
Twitter kampanyasına girmiştim unutmuşum girdiğimi . Adamlar 8 lun' u bugün göndermiş. Ben tekrar istemeyecektim bile . Helal olsun adamlara .
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
May 21, 2017, 12:35:09 PM
bolgları ne zaman dağıtacaklar acaba? merak ediyorum blogtan da iyi gelicek bunda riski göze alanlar çok kazançlı oldu
hocam bir yerde okumuştum. yabancı site sanırım. LUN un hepsi dağıtılmış. boşuna bekleme bence. Wink
kabul edilmemiş olamaz mı?  Shocked
çok iyi proje Türkiyede şu an iş yapar.

sen söyleyince kontrol ettim bende hepsini toplu göndermişim borsaya ondan fark etmemişim Cheesy lun işim kalmamış !
hocam umarım satmamışsınızdır. satarsanızda ben alabilirm. evladiyelik bir yatırım LUNyr.
ikm
sr. member
Activity: 420
May 21, 2017, 08:03:40 AM
bolgları ne zaman dağıtacaklar acaba? merak ediyorum blogtan da iyi gelicek bunda riski göze alanlar çok kazançlı oldu
hocam bir yerde okumuştum. yabancı site sanırım. LUN un hepsi dağıtılmış. boşuna bekleme bence. Wink

sen söyleyince kontrol ettim bende hepsini toplu göndermişim borsaya ondan fark etmemişim Cheesy lun işim kalmamış !
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
May 21, 2017, 07:33:54 AM
ikm
sr. member
Activity: 420
May 21, 2017, 02:34:55 AM
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
May 20, 2017, 06:29:38 PM
lunar imza kampanyasından yüz küsür adet gelmişti. Onları hala tutuyor ve tutacağım. yakında uygulamanın betasını çıkaracaklarmış. belki 5$ olabilir  Smiley
hero member
May 20, 2017, 05:04:17 PM
ben bunun newsletter ına da üye olmuştum unuttum, dün mail gönderdim eth adresimi gönderirler mi bu saatten sonra?
süre geçmişti. ama istersen lunyr slack kanalına gir ve @andrew ile konuş, belki yollar. Newsletter üyeleri zaten en fazla alan 2.9lun aldı.
sr. member
May 20, 2017, 04:41:29 PM
ben bunun newsletter ına da üye olmuştum unuttum, dün mail gönderdim eth adresimi gönderirler mi bu saatten sonra?
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 20, 2017, 11:18:50 AM
lunyr benim pişmanligim ya Smiley bu tarz projelere güvenemeyip te scam la bu diyen tipler olur ya onlardan biriyim işte. insanlarin gözünü boyuyor vs diye düşündüğüm için cok ciddiye almamiştim ama adamlar yardirdi mübarek. herkese hayirli olsun bountyler. afiyet olsun Smiley
sağ olun teşekkürler, ben elimde uzun vadede tutmayı düşünüyorum.
An itibariyle $2.52 (2.02%)
                0.00148462 BTC (5.26%)

çok iyi tutundu bu oynaklık döneminde. artık al-sat bitti sanırım. top 100 de de aynı istikrarını korusa çok iyi olacak. Smiley ilk hedef $3 hayırlısı olsun.
hocam yorum çok yerinde olmuş. 3 doları 3 gün önceden tahmin etmişsiniz tebrikler. yatırım olarak hangi sevyeler önerir siniz?
teşekkürler.
coininiz bol olsun. Smiley
teşekkürler hocam benim herhangi bir iddiam yok. ben sadece herkesin düşündüğü kısa vadeli hedefi yazmıştım. ödüller dağıtıldıktan sonra illa ki bir kâr realizasyonu olacaktı. şuradan alınır satılır diyemem. ben imzasına katıldığım için uzun vadede güzel kazanç sağlayacağını düşünüyorum. siz de yatırım yapmayı düşünüyorsanız hayırlısı olsun. bol kazançlar.
sr. member
Activity: 392
May 20, 2017, 10:39:00 AM
lunyr benim pişmanligim ya Smiley bu tarz projelere güvenemeyip te scam la bu diyen tipler olur ya onlardan biriyim işte. insanlarin gözünü boyuyor vs diye düşündüğüm için cok ciddiye almamiştim ama adamlar yardirdi mübarek. herkese hayirli olsun bountyler. afiyet olsun Smiley
                0.00148462 BTC (5.26%)

çok iyi tutundu bu oynaklık döneminde. artık al-sat bitti sanırım. top 100 de de aynı istikrarını korusa çok iyi olacak. Smiley ilk hedef $3 hayırlısı olsun.
hocam yorum çok yerinde olmuş. 3 doları 3 gün önceden tahmin etmişsiniz tebrikler. yatırım olarak hangi sevyeler önerir siniz?
teşekkürler.
coininiz bol olsun. Smiley
legendary
May 16, 2017, 02:21:58 AM
                0.00148462 BTC (5.26%)

sr. member
Merit: 300
May 15, 2017, 05:49:51 AM
full member
Activity: 336
Merit: 101
May 14, 2017, 04:26:27 AM
Bana da twitter+newsletter bountyleri gelmiş. Beklemediğim kampanyalardan hep güzel geri dönüşler aldım. Daha fazla, farklı araştırmak lazımmış demek ki.
legendary
May 14, 2017, 03:40:24 AM
Bu fiyata ve dağıtılan bountylere rağmen yerinden kıpırdatamadılar. Yakında polonixe gireceğini düşünüyorum steem gibi balinaların mekanı olabilir ya da augur gibi ethereuma katma değer katacak bir projeye benziyor.
aynen hocam dünden bugüne de yükselmeye başladı. gerçekten çok iyi bir yatırım oldu. projenin gidişatına göre buradaki yatırımcı bayağı tutucu. projeye güveniyor.

poloneix bunu farkederse cüzdanlarda yatan LUN ları kendi piyasasında hareketli hacimlerle değerlendirmek isteyecektir. umarım 3-4$ seviyelerine projedeki yeniliklerle birlikte yükselişini gösterir de, yatırımcısını daha da mutlu eder.

ETH ye de ciddi katkısı olacağını bende düşünüyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 100
May 14, 2017, 02:05:36 AM
Bu fiyata ve dağıtılan bountylere rağmen yerinden kıpırdatamadılar. Yakında polonixe gireceğini düşünüyorum steem gibi balinaların mekanı olabilir ya da augur gibi ethereuma katma değer katacak bir projeye benziyor.
hero member
May 13, 2017, 06:00:09 PM
Toplam 2,7milyon LUN içindeki 56k cıvarı LUN dağıtıldı. Herkese hayırlı olsun. Artık projenin ilerlemesini takip edeceğiz. Umarım vaat ettikleri sistemi kurabilirler ve fiyatıda gün geçtikçe artar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
May 13, 2017, 03:12:38 PM
herkese hayırlı olsun. bende sadece twitter ve email kampanyasına katılmıştım yaklaşık bi 50$ gibi bir tutar kazanmışım.
bu arada myetherwallet.com üzerinden gönderim yaparken Gas Limit olayı nedir ve neye göre ayarlanıyor?
ayrıca bu Gas Limit miktarı en az ne kadar olmalı?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
May 13, 2017, 12:50:24 PM
lunyr eşsiz bir örnek icodaki alt sınırın geçilemeyeceği düşünüldüğü için kimse projeye güvenmedi ve icosuna bile girmedi o yüzden katılımcı az olduğu için girenlere fazla miktar düştü her bounty böyle kazandıracak diye düşünmeyin emek isteyen işler bunlar rütbenize göre kazanıyorsunuz dün foruma üye olup bugun bu kadar para kazanıyım diye bir olay yok. kazananların çoğu yıllardır burda kafa patlatıyor.
sr. member
Merit: 300
May 13, 2017, 12:00:03 PM
selamlar üstadlar yeri değil biliyorum  ama şimdi hazir yeni cikmişsiniz bounty'den hizlica cevap veren olur diye yaziyorum Smiley bi twitter hesabim var benim uzun zamandir bakmiyordum 1100 takipçisi var  lunyr'a girmiş olsaydim ne kadar lunyr geçerdi elime yani neye göre stake dağitimi yaptilar. bir de twitter da kampanyaya katilim nasil oluyor daha önce katilmadim ilk defa katilmak istiyorum hazir projelerden birine gireyim diyorum . son soru da twitter da bizden ne istiyorlar sadece retweet mi yoksa ekstra paylaşim gerekli mi ?
Pages:
Jump to: