Pages:
Author

Topic: [ANN][LUN] LUNYR - page 4. (Read 27071 times)

legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 09, 2017, 03:58:01 AM
LUNYR (LUN) cüzdanlara düştü mü? ne zaman düşecek bir haber var mı?

marketcap de ilk başlarda yüksekti, şimdi 102. sırada neden bu kadar düştü, bir şeyler ters gidiyor galiba. hayırlısı artık.
ters giden bir şey yok hacmin düşmesiyle geriledi henüz bountylerde dağıtılmadı bugun yarın dağıtılır fiyat biraz daha aşağı çekilir muhtemelen
teşekkürler. 2 dolar dip seviyesi sanırım, geçen hafta oralardan döndü. uzun vadede güzel bir proje. wikipedia nın erişiminin engellenmesinin ardından hemen bu platformdaki kişilerin aklına LUNYR gelmiş. Smiley

umarım beklentinin tersini yapar dağıtımdan sonra yükselişe geçer.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
May 09, 2017, 03:41:11 AM

marketcap de ilk başlarda yüksekti, şimdi 102. sırada neden bu kadar düştü, bir şeyler ters gidiyor galiba. hayırlısı artık.
ters giden bir şey yok hacmin düşmesiyle geriledi henüz bountylerde dağıtılmadı bugun yarın dağıtılır fiyat biraz daha aşağı çekilir muhtemelen
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 09, 2017, 03:01:45 AM

sr. member
Activity: 392
Merit: 250
May 09, 2017, 02:49:35 AM
blog yazmak daha iyi aslında imzalara katılmayacaksın ilk başta sadece blog yazacaksın. rütben yükselince de imzalara katılırsın. Smiley

coininiz bol olsun
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
May 08, 2017, 07:21:14 AM
Blog yazma işi baya karlı oluyor ama her bloğu kabul etmiyorlar birde Blogger falan istemiyor çoğusu. Bu lunyr pump yedikçe yiyor valla helal olsun demekki bu tarz projelerde iş var.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
May 08, 2017, 06:58:51 AM
bu blog yazma işinde blogunu yayacak bir kesime ihtiyaç gerekiyor mu arkadaşlar .? yani ben bi blog yazdim diyelim bu blogun güncel aktif takipçisi mi olmasi lazim yoksa yada benden bunu facebook yada twitter da orada burda bikaç kişiye izletme gerekliliği şart sunuyorlarmi. yoksa sadece yaziyi hazirla aadamlarin adresine gönder bumu ? bilgisi olan paylaşirsa cok makbule geçer. teşekkürler.
ikm
sr. member
Activity: 420
May 08, 2017, 01:21:41 AM
vay be osuruktan bloglar bile kabul edilince iyi kazandırmış. bende gireyim şu işe bari yol buluruz 3-5 diyecem hiç öyle değil miş 30-50 yol bulurumuşsuz.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 07, 2017, 06:09:34 PM
Açıkcası gerçekten basit ütopik çöp bir projeden başka görünümü olmayan (neymiş amcam içerik portalı mı wiki tarzı birşey mi ne yapacakmış iyi aferin sana) "bi sen eksiktin" dedirten bir proje. Gel gör ki ne pump yedi. Şu sanal para dünyası hakikaten çok garip arkadaş Smiley
full member
Activity: 217
Merit: 100
May 07, 2017, 05:47:04 PM
oha abi ya, bunun imzasına ilk katılanlardan biride bendim listede 9. sıradayım. Sonra bundan bir cacık olmaz deyip imzayı çıkardım, başka imzada giymedim. Pişmanlığın böylesi, hakkaten tam scamdi bu nasıl bu kadar kazandırdı hiç aklım almadı. Cry  kazananlar içinde sevindim.
Gördüğünüz üzere sürü psikolojisi iyi birşey değil.   Kiss

Valla iyi kazandırdı nerdeyse 800 lunyr olan biri 1.5 btc yakın alacak. Yani bu ne kadar yatırım aldıki bu kadar kötü durumdayken bu hale geldi acaba? Keşke çıkmasaymışın.

Bu halka arz baya iyiymis sanirim. Neredeyse 5 milyon dolar kadar halka arz geliri elde etmisler. Kolay bir is degil muhakkak bunu basarmak. Kacirmisim o kadar incelememe ragmen.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
May 07, 2017, 05:28:31 PM
Lunyr blogçuları;

Bloglarınızdan ETH adreslerini çekmişler. Doğru olup olmadığını kontrol edin.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BlcxjhvfkD_Mcfv7-_JYCLvolf1MBiKlplu_VkB0zuQ/edit#gid=1181178759
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
May 07, 2017, 03:06:29 PM
oha abi ya, bunun imzasına ilk katılanlardan biride bendim listede 9. sıradayım. Sonra bundan bir cacık olmaz deyip imzayı çıkardım, başka imzada giymedim. Pişmanlığın böylesi, hakkaten tam scamdi bu nasıl bu kadar kazandırdı hiç aklım almadı. Cry  kazananlar içinde sevindim.
Gördüğünüz üzere sürü psikolojisi iyi birşey değil.   Kiss

Valla iyi kazandırdı nerdeyse 800 lunyr olan biri 1.5 btc yakın alacak. Yani bu ne kadar yatırım aldıki bu kadar kötü durumdayken bu hale geldi acaba? Keşke çıkmasaymışın.
sr. member
Activity: 476
May 07, 2017, 02:36:57 PM
oha abi ya, bunun imzasına ilk katılanlardan biride bendim listede 9. sıradayım. Sonra bundan bir cacık olmaz deyip imzayı çıkardım, başka imzada giymedim. Pişmanlığın böylesi, hakkaten tam scamdi bu nasıl bu kadar kazandırdı hiç aklım almadı. Cry  kazananlar içinde sevindim.
Gördüğünüz üzere sürü psikolojisi iyi birşey değil.   Kiss
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
May 07, 2017, 11:30:28 AM
Bu kampanyanın bounty si tam bir kumardı herkesin aklında barajı geçer mi sorusu vardı geçti ve beklenen oldu güvenen bounty cilere iyi kazandırdı.
sr. member
Activity: 434
May 07, 2017, 10:56:51 AM
ben riske girip girmiştim imzasına ama full member olduğumdan diğerleri kadar çok gelmicek ama girdiğim riske deydi çok şükür Cheesy
allah herkese denk getirsin
hero member
Activity: 882
Merit: 507
May 07, 2017, 09:31:37 AM
Kafamı duvarlara vurucam imzacılar resmen ihya oldular böyle bir imza kampanyası yok gerçekten. Bende taasa girmiştim bilseydim buna girerdim. Böyle icolar 40 yılda bir geliyor bizde gider geliriz vurgunları buluruz.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
May 07, 2017, 09:14:10 AM
ico olarak taas ve lunyr  arasinda kalmiştim keşke  lunyr'a gireymişim diyorum ama kısmet Smiley bu arada lunyr'in ben newsletter bounty'sine girmiştim bununla ilgili dönüş almadim ben ama nasil alicaz  bunun ödülünü bilen varmi ?
Email adresinden ether adresi mail atılıyordu eger yanlıs hatırlamıyorsam. Yalnız gec kalmıs olabılırsınız ama sız yınede deneyın
sr. member
Activity: 322
May 07, 2017, 06:37:30 AM
ico olarak taas ve lunyr  arasinda kalmiştim keşke  lunyr'a gireymişim diyorum ama kısmet Smiley bu arada lunyr'in ben newsletter bounty'sine girmiştim bununla ilgili dönüş almadim ben ama nasil alicaz  bunun ödülünü bilen varmi ?
aynı hataya bende gırdım,taas da bela çıktı sınır edıyor benı en son %40 zarardaydı ıco fıyatının altına artık bakmıyorum bıle
zaten 5btc hacımlı borsada ne olur kı adam gıbı proje olsa en azından bittrexe bıle gırebılırdı
hero member
Activity: 854
Merit: 500
May 07, 2017, 06:05:19 AM
Bu COIN acaba sınırı geçecek mi diye düşünürken geçti ve BOUNTY cilere iyi kazandırdı. Bende sadece twitter bounty'sine girmiştim oradan üç beş bir şey gelecek fakat liste hazır her şey hazır dağıtım yapmadılar henüz ne zaman dağıtım yapacakları hakkında bir duyuru geldi de ben mi kaçırdım.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
May 07, 2017, 05:54:00 AM
full member
Activity: 196
Merit: 100
May 07, 2017, 04:15:45 AM
Bountyde bu kadar yüksek pay düşmesi zaten herkesin ümitsizliğinden kaynaklanıyor hiç birimiz iplememiştik alıştık tabi scam projelerin ilk günden 10k etherden fazla toplamalarına bu iconun sonlarında doğru yatırım alınca hepimiz taklaya geldik.
Pages:
Jump to: