Pages:
Author

Topic: [ANN][LUN] LUNYR - page 6. (Read 27071 times)

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
May 05, 2017, 12:29:04 AM
Coin miktari cok az dolayisiyla bountyler dagitilinca hemen dumplamak yerine beklenirse ico fiyatinin ustune rahatlikla satilabilir. Aceleniz yoksa sabirli olmakta fayda var bu coin Icin. Heralde haftaya dagitirlar
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
May 04, 2017, 03:54:48 PM
bountyden çok kazançlı oldu valla risk alıp girmediğime pişan oldum Sad
sonm bişeyler çıkmazsa çok sakat olcak boşa zaman geçirmiş olcam .

fiyatı 2$ civarında olduğu için en yüksek rütbeden imzaya giren bir kişi yaklaşık 1BTC değerinde LUN kazanmış oluyor. gerçekten çok iyi ama dağıtılınca bu bountyler fiyat eriyecek hemen.

Blogda şu anda çok karlı olmuş özellikle bu Blog olayı baya iyi olmuş diyebilirim. Bunda multi hesapların eleneceğinide düşünüyorum ama şu an itibari ile yinede karlı bir kampanya olmuş.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
May 04, 2017, 03:49:58 PM

fiyatı 2$ civarında olduğu için en yüksek rütbeden imzaya giren bir kişi yaklaşık 1BTC değerinde LUN kazanmış oluyor. gerçekten çok iyi ama dağıtılınca bu bountyler fiyat eriyecek hemen.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
May 02, 2017, 03:07:57 PM
full member
Activity: 196
Merit: 100
May 02, 2017, 01:36:28 PM
Bounty listesi karman çorman olmuş benim satırımda başkasının adresi var benim adresimde 3 altımdaki satıra kaymış.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
May 02, 2017, 12:53:02 PM
LUNYR'a blog yazanlar ve kabul edilenler:

blog yazılarının altına ETH adreslerini yazmaları gerekiyor.

hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
May 02, 2017, 06:40:23 AM
daha bişey sormadılar aslında üye olurken eth adresi falan istemişlermiydi ki? hatırlamıyorum
30 nisana kadar imzaları kaldırmayın demişlerdi.
6 içinde sanırım https://bitcointalksearch.org/topic/annbounties-lunyr-decentralized-knowledge-base-on-ethereum-completed-1819566 bu konuya  gönderilen cüzdanlara gönderilecek.
uzun vadeli bir yatırım. herkese bol kazançlar. cüzdanlarınızı göndermeyi unutmayın.

Bunun için blog yazıp yollayan kişiler baya kazançlı çıktılar. Bir blog ile neler neler kazandılar. Bende yazacaktım ama geçemez diye yazmadım hal böyle olunca payları baya olmuş. ☺
şu blog yazmakla ilgili bilgileri nereden toplayabilirim yada aramızdan anlaticak biri varsa cok sevinirim. ne gerekli nasil yazilir ? bununla ilgili neler yapmaliyim öneriniz vs anlatan olursa hayra geçmiş olur teşekkürler Smiley
blog yazmak çok kolay aslında bir iki fotoğraf paylaşacaksın. projeyi anlayacaksın ve yorumların özgün olacak.
yaratıcılık kısmında ise teknik olarak yazman gerekiyor. başarılar.

tabi tüm bunlar için önce sanırım bi blog sayfasi oluşturmam gerekli Smiley sonra dediginiz şekilde yaparim örnekler felanda vardir heralde ben de bi gireyim şu blog bountylerine signature de iyide bi yere kadar ekstra gelir olur hem.yakın da twitterada dahil olacam Cheesy onun için tabi hesap ve takipçi lazim
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
May 02, 2017, 04:30:05 AM
daha bişey sormadılar aslında üye olurken eth adresi falan istemişlermiydi ki? hatırlamıyorum
30 nisana kadar imzaları kaldırmayın demişlerdi.
6 içinde sanırım https://bitcointalksearch.org/topic/annbounties-lunyr-decentralized-knowledge-base-on-ethereum-completed-1819566 bu konuya  gönderilen cüzdanlara gönderilecek.
uzun vadeli bir yatırım. herkese bol kazançlar. cüzdanlarınızı göndermeyi unutmayın.

Bunun için blog yazıp yollayan kişiler baya kazançlı çıktılar. Bir blog ile neler neler kazandılar. Bende yazacaktım ama geçemez diye yazmadım hal böyle olunca payları baya olmuş. ☺
şu blog yazmakla ilgili bilgileri nereden toplayabilirim yada aramızdan anlaticak biri varsa cok sevinirim. ne gerekli nasil yazilir ? bununla ilgili neler yapmaliyim öneriniz vs anlatan olursa hayra geçmiş olur teşekkürler Smiley
blog yazmak çok kolay aslında bir iki fotoğraf paylaşacaksın. projeyi anlayacaksın ve yorumların özgün olacak.
yaratıcılık kısmında ise teknik olarak yazman gerekiyor. başarılar.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
May 02, 2017, 02:57:50 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 02, 2017, 01:13:49 AM
Bounty dağıtımı tarihi bellimi 6 gün içinde adresleri toplayacaklardı. bu tarihten hemen sonramı gönderecekler? yoksa belirli bir tarih varmı herhangi birsey ana konusunda göremedim.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
May 02, 2017, 01:11:53 AM

full member
Activity: 168
Merit: 100
IDEX - LIVE Real-time DEX
May 01, 2017, 08:56:24 AM
hero member
hero member
May 01, 2017, 03:41:37 AM
lun beklentinin altında kaldı yüde 15 üstüne ico fiyatının şuanda. tabi daha zamanı var ama ben en azından yüzde 50 bekliyordum.
artık projenin gerçekleşmesini beklicez hayırlısıyla siteyi açarlarsa ozmana kadar durumunun ne olucağına bağlı.
hero member
April 30, 2017, 06:42:10 PM
https://liqui.io/#/exchange/LUN_BTC

bi sen eksik kaldıydın, tam oldu artık  Undecided
hero member
April 30, 2017, 04:35:41 PM
beklentimin üzerinde oldu bu ico borsaya açılınca ne olucak asıl onu merak ediyorum. son icolar güzde 50 civarlarında yükselişler oldu ama zaten piyasa btc çıkıp icolara geçiyor şuara
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
April 30, 2017, 03:59:22 PM
bittrex de yobitten beter oldu. önüne geleni içeri alıyor. bu şekilde oldumu borsaya girmesinin bir anlamı kalmıyor.
önüne geleni dediğiniz 3 4 milyon dolar toplayan icolar bunların eklenmesi kadar normal bir şey olamaz poloyada bir kaç tanesi düşer bir kaç ay içinde.

Projeye bakınca çoğunun içi boş ama buradaki amaç zaten ortaya iyi kötü elle tutulur bir proje koyup pump&dump yapmak, son çıkan ICOların çoğu o şekilde para topladı. 5 milyon dolar para toplamakla kalmıyorlar altcoin trade piyasasını canlandırıyorlar. Bu sene ICOların senesi oldu hepsi büyük paralar topladı ve büyük pump dalgaları görüldü. Lunyra ICOdan girmemiştim ama önümüzdeki günlerde borsada oynayabileceğim projeler arasında yer alıyor.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
April 30, 2017, 03:13:07 PM

bittrex de yobitten beter oldu. önüne geleni içeri alıyor. bu şekilde oldumu borsaya girmesinin bir anlamı kalmıyor.
önüne geleni dediğiniz 3 4 milyon dolar toplayan icolar bunların eklenmesi kadar normal bir şey olamaz poloyada bir kaç tanesi düşer bir kaç ay içinde.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 30, 2017, 01:07:39 PM

hero member
April 30, 2017, 01:04:59 PM
Pages:
Jump to: