Pages:
Author

Topic: [ANN][OAX] openANX - Merkezi Olmayan Borsaların Gerçek Dünya Uygulaması - page 2. (Read 12803 times)

full member
Activity: 154
Merit: 100
oax guzel bir proje ama yeterli ilgiyi toplayamiyorlar ve o kadar cok coin var ki suan kim neye girecegini neye yatirim yapacagini tam kestiremiyor. bazi coinlere girenler kaybedip paralarini uzun sure alamiyorlar geri. oax bence 2018 de guzel bir artis anca yakalar. ben elimdekileri sattim projenin ilerideki durumuna gore belki biraz alirim tekrar
hero member
Activity: 547
Merit: 500
İkinci bir imza, sosyal medya kampanyası da düzenlediler canlanmak için ancak pek işe yaramamış gözüküyor. Uzun vade de yüzümüzü güldürür umarım.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Waves'le yarışacak diyorlardı token dibi boyladı..

Türkçe kısmında konuşulan coinler istisnasız değer kaybediyor bundan sonra konuşulmayan coinleri seçmeye özen göstereceğim..

Herkes Dogecoin'e scam diyor, dogecoin alacağım mesela.. Başka yolu yok bu işin.

OAX tan uzun vadede umutluyum. Ama dogecoin her mecliste kabul görür. O nedenle Doge arada iner çıkar ama bu piyasadan silinmez. YTD

Hiç bir amacı olmayan bir Litecoin kopyası Doge. Taş çatlasa 5 sene daha durur piyasada. Sonra yok olur gider. Ha geliştirirlerse o ayrı mesele tabiki. Birileri el atmazsa işin nereye varacağı belli. 0,00000001 BTC.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!

Türkçe kısmında konuşulan coinler istisnasız değer kaybediyor bundan sonra konuşulmayan coinleri seçmeye özen göstereceğim..

Herkes Dogecoin'e scam diyor, dogecoin alacağım mesela.. Başka yolu yok bu işin.

OAX tan uzun vadede umutluyum. Ama dogecoin her mecliste kabul görür. O nedenle Doge arada iner çıkar ama bu piyasadan silinmez. YTD
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Maalesef bir yerde haklısınız hocam türkçe forumda övülen coinlerin dibi boyladığını görüyoruz mesela taas şuan en dik ayakta kalan coini öven kişi sayısı çok azdı bizim forumda biraz şansızlık var diyelim nazar nazar Smiley
full member
Activity: 560
Merit: 113
Asya kökenli olduğu için ileride iyi iş yapabilir gibi geliyor bana şuanda fiyatı gayet düşük bence, parası olan bence yatırım yapsın buna da göz ardı etmesin ileride değerlenir bu.
sr. member
Activity: 313
Merit: 250

full member
Activity: 532
Bu ekim ayı bountysi ne zamana kadar sürüyor bence biraz az ödeme yapıyorlar gibi geldi member olduğum için zaten giremiyorum ama boşta kalan girebilir şartları hafif
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Değerli konu takipçileri,
OAX ın imza kampanyasına katılmıştım.
yakın zamanda kapmanya bitti ve şimdi bir başka kampanyadayım ancak kafamı kurcalayan bir husus var.
Bu tabloya göre https://docs.google.com/spreadsheets/d/10jw3OurnHmMRn8jxoA3cW5AN3Kks2SqvGhxdfJIwgEQ/edit#gid=1389806671
360 stake almışım. Bu bilgiler ışığında 2 sorum var.
1. 360 stake ile hepi tapu 11 OAX mı verecekler bana? reward tablosunda öyle görüyorum.
2. bu kampanyanın dağıtımı ne zaman yapılacak bilen var mı?

Bir ara ben de katılacaktım hocam bunun imzasına sonra vazgeçtim, benim bildiğim stake bazlı değil haftalık token bazlı ödeme yapacaklardı. En son değiştirmediyseler.

Legendary | 120 OAX/week
Hero | 100 OAX/week
Senior | 80 OAX/week
Full | 50 OAX/week
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Değerli konu takipçileri,
OAX ın imza kampanyasına katılmıştım.
yakın zamanda kapmanya bitti ve şimdi bir başka kampanyadayım ancak kafamı kurcalayan bir husus var.
Bu tabloya göre https://docs.google.com/spreadsheets/d/10jw3OurnHmMRn8jxoA3cW5AN3Kks2SqvGhxdfJIwgEQ/edit#gid=1389806671
360 stake almışım. Bu bilgiler ışığında 2 sorum var.
1. 360 stake ile hepi tapu 11 OAX mı verecekler bana? reward tablosunda öyle görüyorum.
2. bu kampanyanın dağıtımı ne zaman yapılacak bilen var mı?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Evet, ilgili arkadaşlar yukarda da söylendiği üzre alttaki linkten yeni bounty kampanyasına ulaşabilirler.

Henüz yeni ICO yapıldı, esas faaliyetler 2018'de başlayacaktır platform anlamında.

https://bitcointalksearch.org/topic/active-bountyann-oax-real-world-application-of-decentralized-exchanges-1947373
full member
Activity: 190
https://bitcointalksearch.org/topic/active-bountyann-oax-real-world-application-of-decentralized-exchanges-1947373

Yeni bounty konusu burda, sanırım bunda sadece twitter ve imza bounty mevcut. Değerlendirilebilir. Proje başarılı ama tabi platformun ve coinin gidişatını da takip etmekte fayda var.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bunlar laftamı kaldı yoksa reel olarak platformu yaptılar su an kullanılıyormu yoksa hala beta falanmı platform hakkında goruslerı olan varmı,bu platform çıkarsa bu fıyatlar uçar
full member
Activity: 336
Merit: 111
durmadan düşüyor habire düşüyor Smiley ama 0.68$ destek noktası ve 0.80 $ bir direnç noktası. 1$ lık temiz potansiyeli var. yeni bir bounty var bugün twitterdan duyurdular. takip edilebilir bir coin . supply de düşük olduğu için uzun vadede önü açık gibi duruyor.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
yeni bi bounty paylşamı var nasıl oluyor detay bilen varmı
newbie
Activity: 24
Merit: 0
hitbtc de 0.80 USD civarı fiyatı var. ama hacim yok gibi bir şey. şu anki ETH fiyatı ile düşünürsek neredeyse ICO ile aynı.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
İCO fiyatının altına düşecek gibi duruyor. Projenin ne alemde olduğunu bilmediğim için yatırım yapmaktan vazgeçtim.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Proje güzel. Fiyat ucuz. Potansiyel yüksek. İlk fırsatta bir miktar almayı düşünüyorum. bir kaç ay sonra bu fiyatları mumla ararız. grafiğe bakıp bakıp ağlamaya niyetim yok bu sefer  Grin
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Bu proje ne oldu iyi bir proje gibiydi güzel haber var mı? Şuan fiyatına baktım nerdeyse İCO seviyesine gelmiş.

Alım fırsatı işte, ico da alamamıştım 😀 Bu seviyelerden alıp unutmak lazım
Pages:
Jump to: