Pages:
Author

Topic: [ANN][OAX] openANX - Merkezi Olmayan Borsaların Gerçek Dünya Uygulaması - page 6. (Read 12792 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Güncel Durum - 30 Haziran 2017

Toplam Satılan Token: 23,453,105 OAX *Pre-sale da içeriyor

Dolar Olarak Değeri: $ 17,589,828 USD

Toplanan ETH Tutarı: 48,995 ETH

Maksimum OAX Sayısı: 30,000,000 OAX

1 ETH = 478.68 OAX

Dediğimiz gibi nolduysa momentum çok yavaşladı, günlük ilerleme epey kısıtlı. Büyükler devreye girmezse geri kalan sürede %100 ile bitirmek zor görünüyor.

sr. member
Güncel Durum - 27 Haziran 2017

Toplam Satılan Token: 23,237,982 OAX *Pre-sale da içeriyor

Dolar Olarak Değeri: $ 17,428,486 USD

Toplanan ETH Tutarı: 48,545 ETH

1 ETH = 478.68 OAX

sr. member
Güncel Durum - 26 Haziran 2017

Toplam Satılan Token: 22,749,979 OAX *Pre-sale da içeriyor

Dolar Olarak Değeri: $ 17,062,484 USD

Toplanan ETH Tutarı: 47,526 ETH

1 ETH = 478.68 OAX

Teşekkürler cevabın için. Ben farklı bir şeyle karıştırdım demek ki kusura bakma. Poloniex muhabbetleri falan vardı da borsa olunca onun tokenleri başka borsalarda kullanılmıyor diye aklımda kalmış nerden kaldıysa artık. O zaman böyle bir şey de yok kesinlikle doğru mu yoksa openax projesine mi özel borsaya girme olayı kendi de borsa olmasına rağmen?

Yani soruyu da tam anlayamadım. Karıştırdığınız veya yanlış bildiğiniz bir şeyler var bence. Borsa projesi olunca kendisi dışındaki borsalarda işlem göremiyor diye bir şey yok. Tabiki farklı farklı borsalarda işlem görecek OAX token. Poloniex konusunda dediğiniz şeyi bilmiyorum. Özel borsa demişsiniz onu da anlamadım.

Daha açık yazarsanız bilgim dahilinde yardımcı olurum. Biraz karışık anlatmışsınız.
full member
Activity: 309
Merit: 100
Teşekkürler cevabın için. Ben farklı bir şeyle karıştırdım demek ki kusura bakma. Poloniex muhabbetleri falan vardı da borsa olunca onun tokenleri başka borsalarda kullanılmıyor diye aklımda kalmış nerden kaldıysa artık. O zaman böyle bir şey de yok kesinlikle doğru mu yoksa openax projesine mi özel borsaya girme olayı kendi de borsa olmasına rağmen?
sr. member
Güncel Durum

Toplam Satılan Token: 22,042,294 OAX *Pre-sale da içeriyor

Dolar Olarak Değeri: $ 16,531,721 USD

Toplanan ETH Tutarı: 46,048 ETH

1 ETH = 478.68 OAX

Bir şey sorucam mantıksız kaçabilir. Adamların kendileri borsa ya da borsa gibi çalışacak. Bunların çıkaracağı oax token peki borsalarda işlem görücek mi sadece kendi platformlarında mı kullanılacak?

Sıkıntı yok, OAX token'lar tabiki exchange'lerde işlem görecektir ICO bittikten sonra tabiki yani bu durum ilk kez olmuyor. Sonuçta merkezi olmayan borsa projesi de olsa token sahipleri token'ları alıp satacaklar openANX'ın anlaşacakları borsalardan.

Çoğu kişi scam olduğunu düşünüyordu ama aldığı yatırım mükemmel adamlar güvenip yatırım yapmışlar.

Yani buna scam diyenler noobdur zaten. Adamlar consensus'ta en çok ilgi göre projelerden biri olmuştu.

İşkembeden post kasmak için sallamak bu olsa gerek. Bence bugün yarın biter tokenler.

Ne diyeyim hocam bazı arkadaşlar çok sabit fikirli. Herkesin fikri elbette kendine saygı çerçevesinde. Biraz yavaşladı gibi satışlar şimdilik takip ediyoruz belki dalga dalga büyük hacimli alımlar gelirse hızlı tamamlayabiliriz. Yoksa biraz zaman alacak gibi duruyor.
full member
Activity: 309
Merit: 100
Bir şey sorucam mantıksız kaçabilir. Adamların kendileri borsa ya da borsa gibi çalışacak. Bunların çıkaracağı oax token peki borsalarda işlem görücek mi sadece kendi platformlarında mı kullanılacak?
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Çoğu kişi scam olduğunu düşünüyordu ama aldığı yatırım mükemmel adamlar güvenip yatırım yapmışlar.

Yani buna scam diyenler noobdur zaten. Adamlar consensus'ta en çok ilgi göre projelerden biri olmuştu.

İşkembeden post kasmak için sallamak bu olsa gerek. Bence bugün yarın biter tokenler.
sr. member

Aynen öyle yani özel mesajla da kaç kişi soruyordu scam yazılmış scam mi falan diye. Bence gayet temiz bir projeydi neden derseniz ortada gerçek kişiler var Asyalısıyla diğer Asyalı olmayanlarla ve ekibin başındakilerin hepsinin kurumsal bankacılık konularında ciddi tecrübeleri var. Üstüne adamlar canla başla çalıştı son günlere girilirken millet bile yazdı ne biçim ekip yorgunluktan konuşacak hali bile yoktu yaptıkları sunumda diye. Bakalım artık bundan sonrasını takipteyiz.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
sr. member
Güncel Durum

Toplam Satılan Token: 21,098,676.47 OAX *Pre-sale da içeriyor

Dolar Olarak Değeri: $ 15,824,007.35 USD

Toplanan ETH Tutarı: 44,076.79 ETH

1 ETH = 478.68 OAX

eth adresini nerden alıcaz bunların bulamadım ! link atabilecek var mı.

0x701C244b988a513c945973dEFA05de933b23Fe1D

https://www.openanx.org/en/#crowdsale den kontrol edersiniz tekrar .

Teşekkürler ben yokken yanıtladığınız için. Aynen arkadaşın verdiği ETH adresi de web sitesi linki de doğrudur.

hero member
Activity: 658
Merit: 500

Tesekkur ederim . PC den kaynakliymis telefondan verdiğiniz adres göründü
legendary
FROSTING

hero member
hero member
hala yatırım yapılabiliyormu elimde 1,5 eth va gönderem bari bu kadar yatırım aldıktan sonra scam çıkma ihtimali az (olmayacak şey değil burda!) enh kötü borsaya bile girse iyi olur asya firmalarına hiç güvenmiyorum açıksası ama bu kadar yatırımlada ölmem  Grin Grin
sr. member
https://i.resimyukle.xyz/NeAL1.jpg

Bu kadar hızlı yatırım alacağını düşünmemiştim. Bravo valla .

Böyle olacağı çok barizdi. Asya menşeili bir grup ve orada inanılmaz aktifler. Aralarında dünyanın en büyük bankalarında senelerce çalışmış insanlar var. Her gün birer tane Asya ülkesi gezdi ekip nerdeyse. Hatta ordaki buluşmalardan bir tanesine giden birisi "Bize sunum yapan ekip bitkin duurumdaydı ve konuşmakta zorlanıyorlardı bu hiç hoş değildi" falan dedi. Sunumu yapan kişi de halbuki CEO'lardan birisi Dave Chapman imiş. Adam, haklısınız ama emek vermeden bir şeyler olmuyor. Günlerdir sizlere ulaşmak için farklı farklı ülkeleri ara vermeden dolaşıyoruz demişti. Neyse ben zaten 19 tane full WeChat grubu görünce bu iş tamam demiştim sabah.

https://i.hizliresim.com/3qj0B4.jpg

https://i.hizliresim.com/Pr69vN.jpg

Bir sonraki açtığım konuya scam yazan ilk 5 kişiden birine çekilişle hediye ETH yollayacağım.  Smiley
legendary
FROSTING

Bu kadar hızlı yatırım alacağını düşünmemiştim. Bravo valla .
sr. member

Arkadaşlar ICO başladı şu anda. Neredeyse ilk saniyede 10 milyon dolar yatırım aldı yaklaşık 26.000+ ETH şeklinde.

Detaylar: https://www.openanx.org/en/#crowdsale

Adamların her biri 500'er kişiden 19 tane dolu WeChat grubu var Asya'daki katılımcıların dolu olduğu...

EDİT: Sayfayı yeniledim 2 milyon dolar daha artmış.
sr. member

Ekip şu anda Seul'de Güney Kore'de. Sonrasında Shanghai ve Hong Kong'a gidilecek. En son da çarşamba günü Singapur'da olacaklar.

ICO başlangıcına 2 günden biraz fazla bir zaman kaldı artık.

https://www.eventbrite.hk/e/openanx-korea-meetup-decentralization-and-the-future-of-cryptocurrency-exchanges-tickets-35452463272

Bir soru-cevap etkinliği de yürütülecek. Bununla ilgili bilgiyi aşağıda paylaşalım.

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
stake dağıtımları çok dengesiz olmuş bence. member 1.25 stake iken hero için 7.5 stake olması çok abes olmuş. 1 haftalık stakeyi member 6 haftada zor topluyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
scam olduğunu düşünmüyorum. güzel bir projeye benziyor ve bende yakından takip ediyorum.
Pages:
Jump to: