Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 18. (Read 21441 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Kusura bakmayın kuralları okurken göremedim tüm mesajları aynı gün atmamız gerektiği tam olarak nerede yazıyor ben göremedim.Sylon böyle bir bilgi paylaştı mı sizinle.Ben de sizin gibi günde 3 mesajı örnek olsun diye paylaştığını düşünüyorum çünkü.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
İmzalar Çarşamba'dan Çarşamba'ya sayılıyor. Sylon sayımları Perşembe yapıyor. Zaten 3 hafta sürecekti kampanya, bugün son haftaya girmiş olduk. ICO 2 gün sonra başlayacak ve 5 gün sürecek. ICO bitiminde kampanya da bitmiş olacak. 3 hafta süren bir kampanya için 60 post istemeleri gayet normal bir durum. Daha uzun süren kampanyalar genelde toplam 50 post istiyorlar. Tüm mesajlarınızı aynı gün atmamalısınız. Sylon'un günde 3 mesaj derken bahsetmek istediği şey haftada 20 mesaj atmanın zor olmadığıdır. Günde 3 tane atsanız zaten biter diyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Benim bildiğim böyle bir zorunluluk yok günde üç mesaja yaymanıza gerek yok bir günde bile atabilirsiniz hepsini ayrıca bu hafta için özel bir durum söz konusu 15 temmuzda ico başlıyor.Ne olur ne olmaz 15 temmuza kadar bitirmeye çalışın mesajlarınızı belli olmaz belki zor olsada tek günde satılabilir
full member
Activity: 266
Merit: 242
bunun imzası ne zaman bitiyor arkadaşlar,her çarşamba sayım varsa mesela ben yarın gırsem buna ve diğer çarşambaya kadar zorunlu 20 mesajı tamamlasam oluyor mu
yoksa sylon 20 mesajı gunluk 3 mesaj gıbı atma zorunlulugu koyuyormu,sylon zor adam belli olmaz sağı solu
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bu hafta imza kampanyası için son hafta anladığım kadarıyla ve diğer haftalara göre bu hafta için mesaj atma süresi daha kısa sürede sonlanabilir.Bu konuda uyarıyım dedim.Sylon normalde hiç gecikme yapan bir yönetici değildi ama bu kampanyada hafif geç kaldığı durumlar oldu yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir.İmza kampanyasına katılan kişi sayısı bana az gibi geldi güzel bir dağıtım gerçekleştirebilir. Wink
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Arkadaşlar stake hesaplamasının dün yapılması gerekmiyormuydu acaba,sylon işi salladımı yoksa normalde de 1-2 gün gecikmelimi geliyor.
Ben 2.hafta dahil oldum imzaya

Yeni hafta bugün başlıyor diye biliyorum. Bugün yarın girer stakeleri.
sr. member
Activity: 322
Arkadaşlar stake hesaplamasının dün yapılması gerekmiyormuydu acaba,sylon işi salladımı yoksa normalde de 1-2 gün gecikmelimi geliyor.
Ben 2.hafta dahil oldum imzaya
hero member
Haftaya çarşamba'ya kadar tutacaklarını düşünüyorum imzaları. Sonraki durak olarak ne düşünüyorsun deep?
Daha gözüme bı şey kestirmedim ama fırsat bol Cheesy buluruz bı şeyler
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Haftaya çarşamba'ya kadar tutacaklarını düşünüyorum imzaları. Sonraki durak olarak ne düşünüyorsun deep?
hero member
Stake almak için 3 günümüz mü kaldı?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
DÜN YAPILAN ÖN SATIŞ 20 DAKİKA İÇİNDE TÜKENDİ, 5.000.000 USD YE YAKIN YATIRIM TOPLANDI

15 Temmuz'da olan satışta min cap, hard cap nedir?
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
dün anlik bir dikkatsizligim yüzünden mew hesabim hacklendi (phishing)... 100 eth ve 6bin üzeri mobilego token saniyede gitti:)
ne güzel pillar ico'su icin ayirmistim eth'lerimi... neyse - 3 gün icinde yine biseyler toplamam lazim...

çok geçmiş olsun, çok büyük bir miktar gitmiş. umarım en kısa sürede toparlarsınız. açılan konulardaki durum tam olarak bu olsa gerek.
sr. member
Merit: 280
DÜN YAPILAN ÖN SATIŞ 20 DAKİKA İÇİNDE TÜKENDİ, 5.000.000 USD YE YAKIN YATIRIM TOPLANDI

15 Temmuz'da olan satışta min cap, hard cap nedir?

Minimum tutar : 80.000.000 token satışı hedefleniyor, Hard cap ise 528.000.000 olarak öngörülüyor
sr. member
Merit: 280
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Çok iyi olurdu ama. Cheesy Herhalde stake güncellemelerini daha sonra yapacakmış sylon. Bu iconun yatırımı topladıktan sonra piyasaya girince nasıl bir tepki alacak merak ediyorum.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Paraların gittiği adresin sahibinin cüzdanlarının private keylerini bulup, tüm cüzdanlarını boşaltmak... 100bin lirasını kendime ayırıp, kalanı buradaki forumdaşlara dağıtmak ve Kızılay'a bağışlamak...

Ne tatlı olurdu şimdi, dimi:))
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Birden fazla adres/cüzdan kullanmak mantıklı...
Zaten şu Online cüzdanlara hep soğuk bakıyordum; daha 1-2 gün önce eth'lerimi burada toplamıştım: nedenini bilmiyorum:) demek başıma gelecek varmış...

Waves ve xem'lerim gitseydi daha çok koyardı...
giden eth'leriden yarısını satıp, diğer yarısıyla ico'ya katılacaktım.

Gideceği varmış gitti... yapacak bişey yok, hayırlısı olsun.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
@lydian hocam çok geçmiş olsun, aynı grupta bana da mesaj attılar. 3 4 farklı hesaptan bıkmadan usanmadan yazıyorlar. Eth cüzdanı kullanmadığım için hiç okumadım bile fakat bu işten canı yanan çok üye var. Bilgili arkadaşlar rehber olacak bir güvenlik konusu açsa çok iyi olacak
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Geçmiş olsun.

Önemli bir konu, daha çok üyeyi uyarması açısından konuyu başka bir başlık altında açmak daha iyi olabilir.

Malum konu Pillar olduğu için bu dolandırıcılığı okuyan çok fazla olmayacaktır.

Hepimizin ara-ara bu tür konularala karşı yeniden uyandırılmamız lazım.

Katılıyorum,ayrıca nasıl o kadar sürede süpürmüşler hayret birşey.
Geçmiş olsun diyorum,giden de oldukca ciddi bir rakammış.Yanlış anlamayın ama ben olsam en kötü
25 25 böler 4 farklı mew de saklardım.Üzldüm açıkcası
Bot yazmıslardır gelen privkeyi hemen koyup önce assetleri en son etheri cekme emri veriyordur. Baska turlu 1 dk da herseyi boşaltmak kolay değil.
sr. member
Activity: 322
Geçmiş olsun.

Önemli bir konu, daha çok üyeyi uyarması açısından konuyu başka bir başlık altında açmak daha iyi olabilir.

Malum konu Pillar olduğu için bu dolandırıcılığı okuyan çok fazla olmayacaktır.

Hepimizin ara-ara bu tür konularala karşı yeniden uyandırılmamız lazım.

Katılıyorum,ayrıca nasıl o kadar sürede süpürmüşler hayret birşey.
Geçmiş olsun diyorum,giden de oldukca ciddi bir rakammış.Yanlış anlamayın ama ben olsam en kötü
25 25 böler 4 farklı mew de saklardım.Üzldüm açıkcası
Pages:
Jump to: