Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 20. (Read 21441 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Ben iconun 60 saat gibi kısa bir süre sürecek olmasına rağmen satışa çıkarılan coinlerin hepsinin satılacağını düşünüyorum.Tabiki bu benim görüşüm ama proje açıkcası hoşuma gitti cüzdanın güvenliğini güzel bir şekilde sağlayacaklarını garanti ederlerse kesinlikle tutar proje.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Siz ne düşünüyorsunuz ICO hakkında. Katılmayı düşünüyordum biraz fikrim değişti. Profesyonel bir hedefleri bulunuyor bundan dolayı senelerce boşta kalacak belki de aksaklıklar çıkacak sürekli ertelemeler yaşanacak. ICO öncesi satışta yapmışlar. Sağlam dump yiyebilir mi.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Sylon in bi taktiği vardır belki twitter da multi hesap tespit etmek için diyeceğim ama imkansız heralde, millet twitterdan yardıracak desenize  Smiley ben kendi hesabımla katıldım çevirinin yarısı kadar falan ödül verecek heralde
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Oha yaa harbi 5000 takipci istiyorlarmis ben 5000 kisi alacaklar 200 takipci istiyorlar diye okudum.Bosuna rt yapiyormusum desenize.Yanliz ico cok.kisa surmuyormu dostlar imzaci arkadaslar icin diyorum az stake almayacaklarmi
Herkes az stake alacağı için etkilemiyor. Kısa sürmesi daha iyi hatta.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Oha yaa harbi 5000 takipci istiyorlarmis ben 5000 kisi alacaklar 200 takipci istiyorlar diye okudum.Bosuna rt yapiyormusum desenize.Yanliz ico cok.kisa surmuyormu dostlar imzaci arkadaslar icin diyorum az stake almayacaklarmi
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Şikayetçi olduğumdan değil ama biraz dengesiz olmamış mı dağıtım?

İmza kampanyasında 1 hafta kal, 18+2 post gönder ile Twitter kampanyasında 3 tane RT yapmak aynı şey. Hero için 60 stake. Yanlış mı hesaplıyorum?
twitter 5000 takipçi istiyor yanlız , utanmasalar twitter fenomeni isteyecekler
şaka maka twitter imzadan daha fazla kazandırıyor. ve twitter ile aynı 4-5 tane bounty e girebiliyorsun.
300 takipci var, bana hitap etmiyor o zaman
Bu arada 5k olmaz belki ama, bir başlıkta profillerimiz paylaşsak takipleşsek iyi olur.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Öyle bir anlatmışsınızki..
Pillar dışında hiçbir bounty adam akıllı bounty ödemesi yapmadı sosyal medya için.
Hatta Jamal'ın bütün kampanyalarında 1000 kişi katılıyor herkese eşit pay veriyolar
0.1 bountyi 1000 e bölüyosun elde sap kalıyor. Bu sadece bi tesadüftü
legendary
Bu tesadüften yola çıkarak başka tesadüfler olabilir mi diye bakıyorum şimdi Smiley
legendary
--snip--
ve twitter ile aynı 4-5 tane bounty e girebiliyorsun.

Gözümü açtın deepocean Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500

İmza kampanyasında 1 hafta kal, 18+2 post gönder ile Twitter kampanyasında 3 tane RT yapmak aynı şey. Hero için 60 stake. Yanlış mı hesaplıyorum?
şaka maka twitter imzadan daha fazla kazandırıyor. ve twitter ile aynı 4-5 tane bounty e girebiliyorsun.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

legendary

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bu arada Stakeler falan işlenmiş yalnız bizden baya kişi gözüme çarptı mesaj sayısını falan karşılayamamış bence bu konuya dikkat edin derim sylon bu hususlarda gözünden kaçırmaz. Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
ico başlangıcına kadar diğer projelerden karla çıkarsam buna da yatırırım.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Imzasına girdim bakalım epeyde katılan olmuş ama bu proje tutmaz bence.Çok fazla böyle proje yokmu yanı tek başına cüzdan degilim diyor ama minexcoinde aynı şeyi dıyordu çok dallı bir yapıydı noldu,dogru durust yatırım alamadı.Bırde 60 saat neden çok kısa degilmi daha önceden ön satış olmudu acaba
full member
Activity: 490
Merit: 193
15 temmuza az bir zaman kaldı şimdiden ethereum alsam mı yoksa fiyatı düşer mi sizce. Bir miktar yatırım ile ICO ya katılacağım.

Fiyatı düşer mi bilmem ama 10 gün var daha bi kaç gün kala almak daha mantıklı gibi ben öyle yapacağım, 3 veya 4 ether atmayı düşünüyorum duruma göre
hero member
Activity: 896
Merit: 519
15 temmuza az bir zaman kaldı şimdiden ethereum alsam mı yoksa fiyatı düşer mi sizce. Bir miktar yatırım ile ICO ya katılacağım.
full member
Activity: 196
Merit: 100
İmzasına fazla rağbet olmamış, bu şartlarda olmaması da normal zaten blog için başvurdum yetersiz dedi cointelegraph ayarında yüksek trafikli siteler istiyorlar. Bu forumdan çıkacağını sanmıyorum o ayarda siteler paralı makale yayınlıyor. Gelip burda bounty peşindemi koşacak.
Yok yine rus kankalar alırlar bountyleri. Primalbase te hiç blog yok gibi gözüküyor değil mi? ama varmış. yine o kısım birileri arasında paylaşılmış. Resmen bounty mafyası oluştu. imza ve sosyal medyayı burdakilere blogları kendilerine alıyorlar.
Orayada başvurmuştum reddedilmişti. Günlük en az 5000 hitli siteleri istiyoruz demişlerdi. Diğer managerlere göre en adili sylon görünüyor diye biliyorduk ama tabi tecrubeliler daha iyi bilir.
Pages:
Jump to: