Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 16. (Read 21441 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bunun Hard cap nedir bellimi tam olarak. Demekki imza kampanyası biraz daha sürseymiş iyi olurmuş çok hızlı yatırım alıyor. Grin

528 milyon token satıldığında hardcape ulaşacak ve ICO sona erecek, kabataslak söylersek şu an 4 te biri satıldı

Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bunun Hard cap nedir bellimi tam olarak. Demekki imza kampanyası biraz daha sürseymiş iyi olurmuş çok hızlı yatırım alıyor. Grin
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
30bin pillar token göndermisler hesabima... ama cüzdanda göremiyorum tabii daha...

maşallah 15 eth mi attınız hocam  Smiley

gecen hafta 100 eth ve 6bin üzeri mgo caldirdik phishingcilere...
o günden bu güne ne yaptigimi, nereye ne ve ne kadar attigimi mi biliyorum:)

atin ölümü arpadan olsun diyoruz, hayirlisi olur insallah...
sr. member
30bin pillar token göndermisler hesabima... ama cüzdanda göremiyorum tabii daha...

maşallah 15 eth mi attınız hocam  Smiley
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Hızlı başladı bu kadar hızlı başlayacağını hiç tahmin etmiyordum 60 saat dolmadan hardcape ulaşacak sanırım. Demekki herifler doğru yönde ilerliyormuş. Cheesy
hero member
full member
Activity: 166
Merit: 100
Çok güzel başladı ico süreci ben bu kadar hızlı bir giriş yapacaklarını tahmin etmiyordum hatta piyasa bu haldeyken bir mağduriyet yaşamalarını bile olası görüyordum ekibi tebrik etmek lazım.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
birde bu adamlar borsaya nezaman çıkarlar acaba yakın bir zamanda borsaya girecek bir iki coin tutuyorum yükselecek umuduyla bozup girsemmi diyorumda.eğer 1-2 haftada borsaya çıkarlarsa
hero member
metamask cüzdani ile islem yaptim, gayet güzel ve rahat... artik online cüzdanlarin o'suna bulasmayacagim:)))
cüzi bi miktar girdim bende pillara - hadi hayirlisi artik...

bundan sonra havalar 20 derece altina inene kadar ico mico demeyin bana...
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
adrese ether gönderimi yaptım dediklerine göre kontrol edebileceğim bir yer yok değilmi arkadaşlar 60 saat sonra ether walletime gönderim mi olacak
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Helal olsun adamlara çok güzel para topladılar 11milyon$ geçilmiş ether 350$ seviyelerinde olsaydı çok daha fazla tutar olacaktır.Sağlam ekip iş yapıyor arkadaş.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Başarı elde edecektir. Hardcap yapar. Bu işte marketing ve bountyde dogru adamlarla calışmak cok önemli. Ico yapsam sylonla calısırım mesela
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
güzel başlamış daha ilk saatlerden 58k ether toplamış 60 saat içinde hardcapa ulaşır.

etherler buraya aktarılıyor toplanan tutarı burdan izleyebilirsiniz.
https://etherscan.io/address/0x05a9afd79a05c3e1afefa282ef8d58f9366b160b
sr. member
sr. member

Aşırı yoğunluktan dolayı yaşanan bi problemmiş. Asıl siteden başka hiç kimseye ve adresinize gelen maillere vs. itibar etmeyiniz.
sr. member

ICO BAŞLAMAK ÜZERE

sayfaya ulaşamıyorum. benzer durumda olan var mı ?
daha başlar başlamaz bu olmaz ki Smiley .
katılıp katılmamak arasında kararsız kaldım. Biraz daha uzun sürerse vazgeçicem zaten.

aşırı yüklenme oldu herhalde bende giremiyorum şu an  Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 261

ICO BAŞLAMAK ÜZERE

sayfaya ulaşamıyorum. benzer durumda olan var mı ?
daha başlar başlamaz bu olmaz ki Smiley .
katılıp katılmamak arasında kararsız kaldım. Biraz daha uzun sürerse vazgeçicem zaten.
sr. member

ICO BAŞLAMAK ÜZERE
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Proje çok ağır ilerleyecek bu yüzden bolca dump yeme ihtimali var. Waves'e dönecek olay ama daha kötü olacak, dibinin dibinden bolca toplayabilirim.  Smiley

Mantıklı... zaten BTC 1 ağustos olayı ve yıl sonundaki çatal ihtimali, çoğu altcoin için zorlu geçecek...
Neyse, biz yatırımımızı yapalım - sonra ekranı 2018e kadar kapatalım artık...

YAPMAAAAA
hero member
Proje çok ağır ilerleyecek bu yüzden bolca dump yeme ihtimali var. Waves'e dönecek olay ama daha kötü olacak, dibinin dibinden bolca toplayabilirim.  Smiley

Mantıklı... zaten BTC 1 ağustos olayı ve yıl sonundaki çatal ihtimali, çoğu altcoin için zorlu geçecek...
Neyse, biz yatırımımızı yapalım - sonra ekranı 2018e kadar kapatalım artık...
Pages:
Jump to: