1 TIME = 0.01 BTC mi oldu şimdi? Bana 6.675567423 TIME gelmiş, yani 0.0667 BTC gibi görünüyor şimdilik. Açılışta sağlam bir borsaya giremediği için ileride Poloniex veya Bittrex'e girmesi fiyata olumlu etki edebilir. Ben satmak yerine beklemeyi tercih ederim, zaten çok bir şey vermedi şu haliyle.
hocam sana gelmişte bize niye gelmedi yatırdığım ico parası gözüküyor sadece birde 2fa aktifleştirip etherium adresini yazın diyor. eth olarakmı ödemeyi düşünüyorlar bunlar anlamadım kafam çok karışık
Biraz bekleyeceğiz. @troleybüs'a da henüz gelen giden birşey yok. imza listesinde nekadar time alacağı görmüş. bountyler 10-15gün sonra ico hesabına yatacak. 2fa'yı etkinleştirebilirsin, cep telefonu sms koduyla ico sitesinden time tokenleri ethereum adresine gönderirken kullanılacak ek güvenlik hizmeti.
-----------
- İlk kaydımı yaparken avatar seçeneğini de işaretlemiştim ve yanlış oldu diye yeniden kayıt olmuştum. Şimdi iki kayıttada sorun görünmüyor. Ödemeyi alırken hangisini tercih etmem lazım ?
- Ödemeyi almak için hangi yol izlenecek ?
- Tabloya göre ne kadar bir ödeme almam gerekli ?
Evet 2 kere adın geçiyor ikiside onaylı. ses çıkarma
arada kaynarsan 4.59TIME alırsın.
- ico sitesine üye olduğun hesaba imza parası yatacak (15-20gün sonra)
- 1.33time alman gerekli..
-------
Bültene üye olma kampanyasından token kazanıp kazanmadığımızı ne zaman ve nasıl öğreneceğiz, bilen var mı?
liste yayınlamadılar bültenle ilgili... 15-20gün sonra belli olur, bir sorun çıkacağını zandetmiyorum,bekleyelim.
GÜNCELLEME: ICO YATIRIMCILARI 25 ŞUBAT'TA TIME TOKENLERİNİ, ICO HESAPLARINDAN ÇEKEBİLECEKLER.
GÜNCELLEME: KAMPANYACILAR, 25 ŞUBAT'TAN 1-2 HAFTA SONRA.