Pages:
Author

Topic: [ANN][XEL][TR] Elastic Project - Decentralized Super Computer - page 14. (Read 34727 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
dev yeni bir yol haritası yayınladı yazılım bittikten sonra githuba koyarım ne halt yerseniz yeyin dedi launcha karışmıyorum dedi
sizce mainnet nasıl başlatılacak bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir ?
birşekilde hallolurda benim pek inancım kalmadı buna.. bakalım hayırlısı martın başını bekliyeceğiz.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
dev yeni bir yol haritası yayınladı yazılım bittikten sonra githuba koyarım ne halt yerseniz yeyin dedi launcha karışmıyorum dedi
sizce mainnet nasıl başlatılacak bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir ?
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
golem 20 milyon dolar yaptı piyasa değerini, forumdaki topicleri hepi topu 25 sayfa. Daha fiyat belli değil ama takip etmekten en çok keyif aldığım ICO bu oldu. Kaç ay oldu hatırlamıyorum ama beklenene değecek gibi.

Ico sayfaları bile yoktu, bir adrese btc gönderin diyorlardı, başka bir ICO'ya katılmışken buna da 0.15 göndereyim demiştim. Vallahi çok keyif aldım Smiley

golem bu değil mi, fiyat belli değil derken neyi kastettiniz anlayamadım?

https://liqui.io/#/exchange/GNT_BTC

golem muadili olduğu için belirttim.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Elastikcilerin uğrastığına değer umarım.
full member
Activity: 208
Merit: 100
golem kazandırdı çok şükür Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
golem 20 milyon dolar yaptı piyasa değerini, forumdaki topicleri hepi topu 25 sayfa. Daha fiyat belli değil ama takip etmekten en çok keyif aldığım ICO bu oldu. Kaç ay oldu hatırlamıyorum ama beklenene değecek gibi.

Ico sayfaları bile yoktu, bir adrese btc gönderin diyorlardı, başka bir ICO'ya katılmışken buna da 0.15 göndereyim demiştim. Vallahi çok keyif aldım Smiley

golem bu değil mi, fiyat belli değil derken neyi kastettiniz anlayamadım?

https://liqui.io/#/exchange/GNT_BTC
legendary

legendary
bence aynı kişiler değil.. ikisiyle de konuşmuştum. tarzları farklıydı, numarada yapmış olabilir tabi kimse emin olamaz sonuçta ortadaki büyük para.. ama ben farklı kişiler olduğuna inanıyorum.

proje de "ölü" değil. şuan elastic core mainnete başlamaya hazır, miner programları ve elastic pl üzerinde çalışılıyor. PR için ne yapılması gerektiği konuşuluyor..yani bu gece mainneti başlatalım dese(topluluk), bu gece xel mainnete geçmiş olur.
pr için finans gerekiyor bunlar gereken finansı cebe indirdi multisig dedikleri cüzdanda biriken bbtcler farklı cüzdanlara dağıtılıp yok oldu.
konudaki çabalarınızı görüyorum ben o kadar umutlu değilim 0.5 btc de bana girdi.
hero member
bence aynı kişiler değil.. ikisiyle de konuşmuştum. tarzları farklıydı, numarada yapmış olabilir tabi kimse emin olamaz sonuçta ortadaki büyük para.. ama ben farklı kişiler olduğuna inanıyorum.

proje de "ölü" değil. şuan elastic core mainnete başlamaya hazır, miner programları ve elastic pl üzerinde çalışılıyor. PR için ne yapılması gerektiği konuşuluyor..yani bu gece mainneti başlatalım dese(topluluk), bu gece xel mainnete geçmiş olur.
legendary

Bunlar aynı kişiler mi?
legendary
uzun süredir forumdan uzağım yine, konuda da hiç bir gelişme olmamış sanırım.
ana konuya baktım Evil-Knievel nickli eleman yazıyor proje hakkında hep dev.mi değişti ne oldu.

dev zaten Evil-Knievel konuyu açan lannister ortadan kayboldu bağış diye toplanan 600 küsür bitcoinde yok oldu e-k tek başına geliştiriyorum ayaklarına yatıyor ama bu proje artık ölü bence
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
uzun süredir forumdan uzağım yine, konuda da hiç bir gelişme olmamış sanırım.
ana konuya baktım Evil-Knievel nickli eleman yazıyor proje hakkında hep dev.mi değişti ne oldu.
legendary
elastic 'in slack kanalına gelin beyler.. türklerden kimse yok. https://elasticfans.herokuapp.com/
o developer bi halt olmaz gibime geliyor adam 600 btcnin kuruşunu harcamıyor ne reklam ne pazarlama üstelik topladığı para 3 e katladı adam siteyi bile kendi yapma peşinde ekip kurmuyor community toplamıyor adamı slacka çağırıyorsun why diyor   Grin tipik asyalı amele

lannister denen eleman piyasadan kayboldu. btcleri kullanamıyor. 600btc nin olduğu cüzdan multisig mış..
lannister denen eleman başka birimiymiş sanki Grin
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Adamın nickin de hayır yok. Lanisterlar hep böyle . Smiley
hero member
elastic 'in slack kanalına gelin beyler.. türklerden kimse yok. https://elasticfans.herokuapp.com/
o developer bi halt olmaz gibime geliyor adam 600 btcnin kuruşunu harcamıyor ne reklam ne pazarlama üstelik topladığı para 3 e katladı adam siteyi bile kendi yapma peşinde ekip kurmuyor community toplamıyor adamı slacka çağırıyorsun why diyor   Grin tipik asyalı amele

lannister denen eleman piyasadan kayboldu. btcleri kullanamıyor. 600btc nin olduğu cüzdan multisig mış..
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Adam cimriliğin doruklarında yaşıyor herhalde.
legendary
o developer bi halt olmaz gibime geliyor adam 600 btcnin kuruşunu harcamıyor ne reklam ne pazarlama üstelik topladığı para 3 e katladı adam siteyi bile kendi yapma peşinde ekip kurmuyor community toplamıyor adamı slacka çağırıyorsun why diyor   Grin tipik asyalı amele
hero member
legendary
speculation bölümünde biri 18000 xel'i 1 btc'e satıyor, almak isteyen dikkatli bir şekilde alsın güzel fiyat.
Pages:
Jump to: