Pages:
Author

Topic: ANtalya ve Düzce de 'açık alanda alkol içmek' yasaklandı - page 2. (Read 4403 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
haberleri izliyorum ilk iki haber antalya'dan. bir antalyalı olarak utanıyorum bu haberleri görünce.

markette kadına darp. ismini sormuş müşteri görüşmek istemiş. kabul etmeyince kasiyer müşteri darp ediyor. aslında darp değil doğrudan saldırı.

2. haber 2 polis bir kadını darp ediyor darp değil bildiğin copla ağzını burnunu kırdılar. polisler açığa alınmış
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Ülke adım adım saçma sapan bir yere varıyor ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremiyorum sanırım halkı isyan etmeye zorlayarak prim yapmaya çalışacaklar yine din üzrindne şerefsiz adamlar.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Nasıl yani Antalya biter böyle bişey varsa
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Bu tarz uygulamalarla hangi turisti çekmeyi planlıyolar ki(!)
senin ülkende antalya, mersin, izmir, muğla, istanbul gibi birsürü turistik şehir varken nasıl olurda böyle sorumsuz uygulamalar yaparsın aklım almıyor.
member
Activity: 70
Merit: 10
tamamen saçmalık yahu. Bunun amacı ne yani. Dışarda içmeyen görse ne olur yada kime ne zararı var biri açıklasın. Her geçen gün yobazlaşıyoruz yahu.Nereye kadar böyle gidecek hiç bilmiyorum.
jr. member
Activity: 75
Merit: 3
kimse bişey yapamaz bence adam istediğini yaptırıyor milletin yarısından çoğu da bunu kabul etti geçmiş olsundan başka diyecek bişeyimiz yok
member
Activity: 132
"One Token to Move Anything Anywhere"
iyi yapmışlar günah günah Cheesy şaka şaka ama türkiyenin genelinde var alışmamız lazım bu duruma artık yakında  ülkeye  şeriat gelebilir yani Cheesy
member
Activity: 208
Dün Antalya'da başıma gelen olay kaleiçi semtinde içmek valilik kararı ile yasaklanmış şehrin en eski yeri turist çeken en önemli yeri dışarıda içmeyi yasaklıyorsun üstüne üstlük her yerde özel güvenlik bekçilik yapıyor eğer uyarılarını dinlemezsek 575 tl ceza keseceğini söylüyor hadi ordan. Bari o semti özerk bir yer yapsaydınız da insanlar rahat bir nefes alsalardı.
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
Yasağı delmek o kadar zor değil alırsın dışı gözükmeyen termoslu bi bardak doldurursun içine birani lıkır lıkır ısınmadan içersin. Sinemaya bile sokmuşluğum var böyle birayı Smiley
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
orospu çocukları bi de gelip artistik yapıyorlar 575 tl cezası varmış sikerim sizin yapacağınız işi kimseye zarar vermeden kendi halinde içen adama ne karışıyorsunuz valinin amına koyayım
sr. member
Activity: 412
Merit: 250
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201704271028259130-antalyada-alkol-yasagi/
EVET ILk yasaklar gelmeye basladı hem de turızmın göz bebeği antalyadan...
bundan sonra arap turistlerle idare ederler herhalde...
içerde sigara yasak dısarda alkol yasak işte yenı Türkiye....

2.il
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201705311028692985-duzce-valisi-icki-icilmesini-yasakladi/

ban sevindim ama  Roll Eyes
kullanmiyorum  Grin
turistler icsinler ama otel cevresinde, bisey olmaz.
gecen sana ramazanda x-bir yere gitmistik,  acik alanda acik-acik alkol iciyordu millet, sasirmistim
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bir rezil uygulama daha.Bakalım daha neler göreceğiz.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Bu yasaklar aktif olarak uygulanıyor mu? Ne yapıyorlar açık alanda alkol içene ceza mı kesiyorlar? İçkilerini ellerinden mi alıyorlar? Başına bir şey gelen veya bu şekilde birini gören duyan var mı?
evet bende merak edıyorum antalya da acık alanda ıckı ıcenınız var mı ? uygulanamaz zaten ama dusunulmesı bıle rezıllıktır.bızım burda polıs gecer afiyet olsun der gider Cheesy
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bu yasaklar aktif olarak uygulanıyor mu? Ne yapıyorlar açık alanda alkol içene ceza mı kesiyorlar? İçkilerini ellerinden mi alıyorlar? Başına bir şey gelen veya bu şekilde birini gören duyan var mı?
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
bunun bir sonraki adımı "çevreyi rahatsız edecek şekilde ve açıkta" ibaresinin kaldırılmasıdır.
sonraki adım bayanların mini etek veya şort giyerek erkekleri tahrik etmesinden dolayı doğabilecek tecavüz girişimlerinden kadınları korumak için mini etek ve şort kullanımının kaldırılmasıdır.
sonraki adım kadınların saçlarından tahrik olunabileceğinden doğabilecek tecavüz girişimini engellemek adına türban daha sonra peçedir.
'iran'a şeriat "demokrasi" ve "özgürlük" vaatleriyle geldi' başlıklı 2007 Soner Yalçın yazısı mutlaka okunmalıdır.

aynen öyle sizi çok iyi anlıyorum ve tamamen katılıyorum. Bununla ilgili bir film de izlemiştim ismini şuan hatırlamıyorum ama iran devrimini anlatıyordu. Ülkenin sonunun o hale gelmesinden korkuyorum açıkçası. Öyle bir şey olursa eğer çok büyük olaylar çıkar çünkü.
member
Activity: 90
Düzce'nin nasıl gübre bir yer olduğunu biliyoruz da Antalya ne lan ahahaha. Oğlum turistte de yerli ve milli kampanyasına mı geçtik naptık!? Hans gelecek Toni gelecek ama açık alanda içemeyecek. Resmen turistlere "Siz gelmeyin ulan" demektir bu.

Çevreyi rahatsız edersen zaten cezasını çekmen gerekir de her türlü yasaklanması bir garip.

Yasaklamalara her turlu karsiyim ama hocalarim,abilerim, kardeslerim,... şöyle bir olay var. Millet siz biz gibi icmiyor. Evden don atlet cikip yan bufeden bira sarap sardirip yanina citlemelik cekirdekle atliyor beyaz sahin otosuna yuksek ses sonra kafayi bulunca cevredeki millete salca olmalar , ortalikta kirik bira sarp siseleri vs... vs... bir sekilde o kendini bilmez tayfayida durdurmak gerekiyor...
Hocam dediğin tipleri durdurmanın yolu yasaklamak değil. Uzun vadeli, kalıcı çözüm lazım. İyi adam zaten içse de o dediklerini yapmaz. Önemli olan bu adamları "iyi" yapmak.

Aynen ya kafaya bak: "Ben insanı eğitmeyeyim ama eğitimsiz olunca yapacaklarını yasaklayayım." Olur bu iş.
newbie
Activity: 50
Merit: 0
Yasaklamalara her turlu karsiyim ama hocalarim,abilerim, kardeslerim,... şöyle bir olay var. Millet siz biz gibi icmiyor. Evden don atlet cikip yan bufeden bira sarap sardirip yanina citlemelik cekirdekle atliyor beyaz sahin otosuna yuksek ses sonra kafayi bulunca cevredeki millete salca olmalar , ortalikta kirik bira sarp siseleri vs... vs... bir sekilde o kendini bilmez tayfayida durdurmak gerekiyor...
Hocam dediğin tipleri durdurmanın yolu yasaklamak değil. Uzun vadeli, kalıcı çözüm lazım. İyi adam zaten içse de o dediklerini yapmaz. Önemli olan bu adamları "iyi" yapmak.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
İçki içilmesini başkasına önermem ama ne zaman sahile çıksam, havada güzelse oturup bira içesim geliyor Smiley
full member
Activity: 190
Merit: 100
'Çevredekileri rahatsız etmeden' diye bir ibare var. Sen adam gibi etrafı rahatsız etmeden sarhoş olup bağırıp çağırmadan içkini içersen kimse sana karışmaz zaten. Açık alanda parkta sokakta plajda içip içip olay ve kavga çıkaran, millete bulaşan tipler için uyarı niteliğinde bir haber bu.
Birşeyin değiştiği yok. Ama tabi bir de şu var; arada bu tarz 'milletin tepkisini ölçmeye' yönelik haberler yapıyorlar. Tepki vermez susarsak hoşlarına gitmeyen şeyleri istedikleri gibi yasaklar, sınırlarlar o da ayrı konu.

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
zemin yoklanıyor işte düzceden sonra sıradaki vali kim olacak bakalım.
sonuçta her şey padişaha yaranmak için yapılıyor birbirimizi kandırmayalım.
Pages:
Jump to: