Pages:
Author

Topic: ANtalya ve Düzce de 'açık alanda alkol içmek' yasaklandı - page 3. (Read 4403 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
2. haber düzceden yavas yavas nerelere gelcek bakalım
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201705311028692985-duzce-valisi-icki-icilmesini-yasakladi/

açık alanda dini semboller yasaklansın.
herkes dinini evinde yaşasın dimi Cheesy
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bu kadar fazla insanin karsi cikmasi beni sasirtti.
Sokakta alkollu icki icmek bence hic dogru birsey degil, ayrica birakin Antalya'yi Miami'de bile sokakta icki icmek yasak.
Dunyanin gelismis bir cok ulkesinde sokakta gostere gostere icki icmek yasak ve ciddi cezalari var, bunu siyasi bir karar olarak gormeyin bunu halkin can ve mal guvenligi olarak dusunun, sizi sokakta icki icerken goren 5 yasindaki cocugun sizden etkilenip yada sizin gibi sokakta icen kisilerden etkilenip ileride hayatini karartmaya kimsenin hakki yok.
dıyorsun da mıllet stadyumlar da basketbol maclarında gayet guzelce ıckısını ıcebılıyor...bızım ulkede agzın koksa sokmuyorlar içeri..iyi o zaman butun ulkeye sokakta ıckı ıcmeyı yasaklayalım..nasıl tepkı gelcek gorelım..bu ulke ıckı sıgarayla ayakta duruyor bunu unutmayalım.. 2015 yılına gore 2016 yılında alkol tuketımı % 21 artmıs.. halk bunalım da .agzınla ıcene yasak olamaz olmamalı..dısarda hava 40 derece ıken ne evde ıcılıyor ne de mekanda enguzelı göl kenarı denız kenarı agac altıdır . bu zevkle kımse karısmamalı..
Katılıyorum kardeşm. Bu yasakları getirenleri yıldırcaz birlik olarak... Burası Türkiye burda yasak işlemez...
hero member
Sokakta alkollu icki icmek bence hic dogru birsey degil, ayrica birakin Antalya'yi Miami'de bile sokakta icki icmek yasak.
Dunyanin gelismis bir cok ulkesinde sokakta gostere gostere icki icmek yasak ve ciddi cezalari var, bunu siyasi bir karar olarak gormeyin bunu halkin can ve mal guvenligi olarak dusunun, sizi sokakta icki icerken goren 5 yasindaki cocugun sizden etkilenip yada sizin gibi sokakta icen kisilerden etkilenip ileride hayatini karartmaya kimsenin hakki yok.
dıyorsun da mıllet stadyumlar da basketbol maclarında gayet guzelce ıckısını ıcebılıyor...bızım ulkede agzın koksa sokmuyorlar içeri..iyi o zaman butun ulkeye sokakta ıckı ıcmeyı yasaklayalım..nasıl tepkı gelcek gorelım..bu ulke ıckı sıgarayla ayakta duruyor bunu unutmayalım.. 2015 yılına gore 2016 yılında alkol tuketımı % 21 artmıs.. halk bunalım da .agzınla ıcene yasak olamaz olmamalı..dısarda hava 40 derece ıken ne evde ıcılıyor ne de mekanda enguzelı göl kenarı denız kenarı agac altıdır . bu zevke kımse karısmamalı..
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
izmirli olduğum için sorun yok her hafta sonu arkadaşlarla kordona gider, keyfimize bakarız sohbet ederiz. Smiley o antalyayı bağlar bizi bağlamaz.

antalyayı izmirliler gibi olmaya çağırıyorum. Cheesy
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Yehuuuuuuu yasak yasak yasak en sevdiğim Antalya da alkol yok alkolsüz bir Antalya ama birde şöyle düşünelim devletin ÖTV geliri nerden acaba hep beraber 1- otomobil 2- tutun alkol ao nerden  soracak artık. ☺

Alkol zaten pahali, sokakta icmek yasaklandi bok varmis gibi, ramazanda icince dayak yiyorsun, gostererek icincede dedikodu yapiyorlar, sonra demiyorlar mi "Turkiye artik daha ozgur diye" :Roll Eyes()/%+   Bu yapilanlari unutmayacagiz, gozunuzu acin artik.
full member
Activity: 168
Merit: 100
IDEX - LIVE Real-time DEX
Daha neler görecegiz bilmiyorum. Vallaha gün geçmiyor ki saçma bir şey olmasın önce akk de olan saçmalıklar sonra bu bakalım nereye gidiyoruz. Alkol dışarı da içince ne oluyormuş yada şöyle diyelim içmeyince ne oluyor çocuk işçiler mi azalacak ülke mi kalkinacak yada ülkede bulunan suç oranı mi azalacak hiç sanmıyorum.
hero member
Activity: 644
Alkol ile çok aram yoktur ama böyle şaçma bir karar gerçekten varsa turizim içene ederler.
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Yehuuuuuuu yasak yasak yasak en sevdiğim Antalya da alkol yok alkolsüz bir Antalya ama birde şöyle düşünelim devletin ÖTV geliri nerden acaba hep beraber 1- otomobil 2- tutun alkol ao nerden  soracak artık. ☺
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Antalyadakiler bu yasağa uymaz zaten kolay kolay o yüzde bir kaç ay bu şekilde bir şey olmaz ama daha sonrasında ise tekrar millet içmeye başlar bana göre.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Yasaklamalara her turlu karsiyim ama hocalarim,abilerim, kardeslerim,... şöyle bir olay var. Millet siz biz gibi icmiyor. Evden don atlet cikip yan bufeden bira sarap sardirip yanina citlemelik cekirdekle atliyor beyaz sahin otosuna yuksek ses sonra kafayi bulunca cevredeki millete salca olmalar , ortalikta kirik bira sarp siseleri vs... vs... bir sekilde o kendini bilmez tayfayida durdurmak gerekiyor...
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Arkadaşların söylediğine göre Kaleiçinde her yere polis dikmişler Kesik Minarenin çevresinde herkes bira içerdi kimse kalmamış. Durum böyle devam ederse vahim görünüyor, herkes 1 hafta göstermelik denetim yaparlar sonra polisler dalgasına bakar diye umuyormuş.

ilk sigara yasağında da öyle olmuştu. bir süre denetim sıkı olur sonra insanların gazı alınsın diye rahat bırakılır. sonra tekrar yavaş yavaş denetlemeye geçilir. şu anda birçok mekanda sigara tamamen yasak. serbest olan yerlerde ise devamlı kontrol altında. mekana yaklaşan bir polis belirdiği anda hemen toplanıyor sigaralar.

tamam parklarda yol kenarlarında alkolün yasaklanmasını normal görüyorum da kaleiçi nedir?

insanlar zaten kaleiçine içmeye geliyor. yolda da içer mekanda da
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
Arkadaşların söylediğine göre Kaleiçinde her yere polis dikmişler Kesik Minarenin çevresinde herkes bira içerdi kimse kalmamış. Durum böyle devam ederse vahim görünüyor, herkes 1 hafta göstermelik denetim yaparlar sonra polisler dalgasına bakar diye umuyormuş.
iranda 1979'da aynen beyle düşünüyorlardı. vakit gelir geçer düzelir bunlar çıkıntılık ediyorlar, önemli olan demokrasi diyorlardı.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Üniversite yıllarımızda bizde kale içine giderdik orada liman denilen bir yer vardı mekanlara çok para vermeyelim diye önce limanda öğrenciler içki içerlerdi gitar saz  getiren arkadaşlar çalardı söyleyenler olurdu kimse taşkınlık çıkarmadan biralarını içer sonra son biralarını içmek için mekana giderlerdi şimdi durum anlattığınız gibi olur da polis falan beklerse kimse oralara gitmez insanlar evlere mahküm olurlar yazık güzelim ülkemizin geldiği noktaya bak!
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Vay arkadaş bunlar tüm akıllarını referandum için kullanmışlar geriye pek birşey kalmamış anlaşılan baksanıza şu saçmalığa asıl turistik bölgelerde saat 22 uygulamasını kaldırmaları gerekirken böyle yapıyorsan sana insanlar götüyle güler
hero member
bu ülke uzerınde ne gıbı tepkıler gelece dıye yapılan bır  uygulamadır..antalyalılar uymazsa bır sık yıyemezler ama uyarlarsa diğer illerede bu tasınacaktır..at fava bekle denen haberlerden bırı de budur
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Ben bu haberlerin abartıldığını düşünüyorum ya da böyle kanunlarda olmayan şeyler keyfi olarak kalır. Bir ara kuşadasın da da böyle yasak konuşuldu plajda görevli polise sorduk turistik yer, çekin biranızı rahat olun dedi. Kasmaya gerek yok Smiley
Ben size bu konuda katılmıyorum malüm 10 yıl içinde alkol tüketimini azaltmak için elinden ne geliyorsa yapan bir hükümet var acayip vergi alınıyor ve bir bira olmuş 7 tl markette artık içki içmek zaten lüks olmuş öyleyken içkili mekanların bir bir ruhsatları alınıyor tabi bu yavaş yavaş oluyor yakında görürsünüz kasmaya gerek yok derken bi bakmışsınız plajlarda haşemo zorunlunluluğu gelmiş!
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Ben bu haberlerin abartıldığını düşünüyorum ya da böyle kanunlarda olmayan şeyler keyfi olarak kalır. Bir ara kuşadasın da da böyle yasak konuşuldu plajda görevli polise sorduk turistik yer, çekin biranızı rahat olun dedi. Kasmaya gerek yok Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Akıllara sıra bu sayede işletmeler para kazanacak sanıyorlar. zaten adam fazla para vermemek ıcın birasını alıp parkta iciyor.
Pages:
Jump to: