Pages:
Author

Topic: ANtalya ve Düzce de 'açık alanda alkol içmek' yasaklandı - page 4. (Read 4403 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Turizm in içine daha ne kadar çok edebilirler acaba . Cheesy
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Lafa geldi mi eşitlik saygı bıdıbıdı.. İsteyen içsin, istemeyen içmesin.. Kendinde nasıl bir hak görerek yasaklarla insanları gereksiz yere sınırlarsın.. gidişat kötü. Kendi kötü sonumuzu yazar bi milletiz, yapacak bişey yok😞
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Sorun arka kapı bulmakta değilki, yasalar toplum düzeni oluşturulsun diye var yoksa hiçbiri kusursuz değil. Siz o adamlar kanunsuz iş yapıyor diyorsunuz, ysk kanunu çiğneyip mühürsüz oyları saydırdı diyorsunuz. Aynı zamanda onlar gibi hareket edeceksiniz. Smiley
Seçim sonuçları açıklanırken bir paylaşım gördüm: beyaz yakalılar ve üniversiteliler niye oy vermiyorsunuz? hadi tamam oy vermiyorsunuz peki niye örgütlenmiyorsunuz?
Buna çok gülmüştüm şimdide bu durum bununla aynı. Bu fikir sahipleri ülkede bir zeminde buluşsa anarşizm gelecek  Grin
şakası bir yana nereye gidiyoruz böyle ?
full member
Activity: 182
Merit: 100
★PlayAmo.com★
Birasız olmaz o işler. Mutlaka bi çaresine bakarız. Bi ölüme çare yok zaten Roll Eyes
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
yasak olmasa bile kaç para aq fiyat olmuş ateş pahası bi sigara 2 bira alsan zaten 25 lira o değil konuya girmeden önce alkol mü yoksa falan die şakasına içimden gülmüştüm harbi öleymiş .d
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Antalyadayım ben alkol almam ama bu kötü olmuş şimdi milletin işi zor olacak özellikle bizim burda turistler içmeden duramazlar. Yasağıda çok fazla takmazlar bence normalde'de her yasağı çiğiniyorlar.

Ayrıca antalya sıcağında bira içilmeden durulmaz. Su gibi gidiyor. Smiley
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Antalyalilari bilirim, yaz sıcağında millet konyaaltı sahiline içmeye gidiyor, rahatsız edici tiplerin çoğu falezlerde, kalan kısım ailesiyle, arkadaşlarıyla geliyor. antalya'nın yazı, sıcağı, göt terleten nemi, sahilde birasız çekilir mi?

Antalyada uyumak için alkol şart baba. İlk gittiğimde 48saat uyuyamamıştım izmiri beter sanıyordum daha beterleride varmış Grin
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Antalyalilari bilirim, yaz sıcağında millet konyaaltı sahiline içmeye gidiyor, rahatsız edici tiplerin çoğu falezlerde, kalan kısım ailesiyle, arkadaşlarıyla geliyor. antalya'nın yazı, sıcağı, göt terleten nemi, sahilde birasız çekilir mi?
hero member
Activity: 868
Merit: 502
EVET ILk yasaklar gelmeye basladı hem de turızmın göz bebeği antalyadan...
bundan sonra arap turistlerle idare ederler herhalde...
içerde sigara yasak dısarda alkol yasak işte yenı Türkiye....
Kapalı alanda sigara tabi yasak olacak. Bok gibi kokuyor. Sizin keyfiniz yüzünden ben mi zehirleneyim?
hocam sende kapa götünü otur evinde cıkma dısarı gitme kahveye gıtme bara gıtme lokantaya gıtme cafe ye bukadar basıt
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Bu kararı protesto etmek için normalde alkol içmeyenlerin bile katılacağı bir etkinlik yapmak lazım. Sponsorları da Efes veya Tuborg olabilir. Yasak getirseler de uygulayamazlar.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Amk adamları bi destur demeden getiriyorlar sikko sikko yasaları. Aslında ben ilkokuldayken de sahilde veya dışarda içmek yasaktı polisler gelip içki varmı gençler diye sorardı bizde kaçardık veya alkolleri saklardık, engelleyemedikleri için pes ettiler. Yine pes ederler. Bunun için tekel bayiileri kapamaları lazım içkinin ülkeden kaldırılması lazım o zamanda ortalık karışır  Grin
@Lmmee o zaman evinden çıkma kardeş.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
bunun bir sonraki adımı "çevreyi rahatsız edecek şekilde ve açıkta" ibaresinin kaldırılmasıdır.
sonraki adım bayanların mini etek veya şort giyerek erkekleri tahrik etmesinden dolayı doğabilecek tecavüz girişimlerinden kadınları korumak için mini etek ve şort kullanımının kaldırılmasıdır.
sonraki adım kadınların saçlarından tahrik olunabileceğinden doğabilecek tecavüz girişimini engellemek adına türban daha sonra peçedir.
'iran'a şeriat "demokrasi" ve "özgürlük" vaatleriyle geldi' başlıklı 2007 Soner Yalçın yazısı mutlaka okunmalıdır.
hero member
Activity: 868
Merit: 502

EVET ILk yasaklar gelmeye basladı hem de turızmın göz bebeği antalyadan...
bundan sonra arap turistlerle idare ederler herhalde...
içerde sigara yasak dısarda alkol yasak işte yenı Türkiye....

2.il
Pages:
Jump to: