Pages:
Author

Topic: ApeCoin Çılgınlığı - Otherside - BAYC - YugaLabs - page 4. (Read 1926 times)

member
Activity: 854
Merit: 50
Kenara para ayırdım nu APE için ama marketin biraz daha aşağı gideri var diye bekliyorum.Bu APE de bu gidişattan nasibini alırda aşağılara sarkarsa çokda güzel olur. Gelmez ise aşağılara yolu açık olsun  Grin
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Bugün %10-12 lik yükselişle 12 dolar seviyelerine tekrar geri geldi, neden yükseliyor kimse bilmiyor birileri yükseltip tepeden millete satmanın peşinde yine diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
yavşaklara airdrop fikri vereyim:

lan çıkıp şu açıklamayı yapsanıza!!! elinde, anlaşmalı borsalar da dahil, en az 20k dolarlık apecoin bulunduranlar arasında yapılacak olan çekilişle 3 kişiye nft vereceğiz. bitti ape ertesi gün 50 dolar. lan bu kadar basit bir şeyi niye akıl edemiyorsunuz da benim parayı piç ediyorsunuz it herifler:)
3 senelik araba alacağıma ape'den gelecek karla 0 araba hayali kurarken şu an 90 model tofaş alabiliyorum ahhaha.

Hahahahha

Birazda ben alayım dostum bak ozaman 90 model alabiliyonmu bırak dokasını 80 bile alamazsın Cheesy o kadar şanslıyımdır.
valla hocam tek korkum @wolwoo'nun görüp de bir şekilde ape'yi almasıSmiley) o zaman senin şansınla gelecek 80 model arabayı el arabası bile alamam:))
piyasa boka sardı ve sanırım %30 zararlar bu arkadaş ile yollarımı ayıracağım. kısmet değilmiş ne yapalım.
Bugün aklımdan geçmedi değil  Cheesy @gospodin girdiyse vardır bir bildiği diyerekten dalacaktım ama hadi yine iyisin  Grin
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Benimde öylesine baktığım bir kaç youtuber vs artık ne diyorsanız fenomen vardı. ApeCoin listeleneceği gün aşırı bir şekilde hype yaşattılar kendi takipçilerine bir çoğu da etkilenip satın almışlardır, Ape bazıların büyük zararlar ettirdi. Biraz da ters bir dönemin içerisinde listelendi. Market genel olarak düşüş içerisinde olmasaydı o arkasına aldığı rüzgarla daha yukarlara gidebilirdi. Market yeşile dönerse apeden iyi bir yükseliş bekliyorum ne yalan söylüyeyim Smiley
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
çekirge bir sıçar, iki sıçrar, üçüncüsünde sıçar:))

benim hikaye de tam olarak bu oldu. birkaç gün boyunca al sat ile yoluma bakarken geçen gün bir mallık yapıp, aç gözlülük, elimdeki tüm para ile ape'ye girdim. daha doğrusu o bana girmiş bulunmakta. an itibariyle %20 civarı zarar ile duruyorum. satmam lan sıfıra kadar yolu var.

Ne kadar deneyimli de olsanız açgözlülük yapabiliyorsunuz. Örnek olmuş konu. Herkes bakıp ders çıkarmalı. Maymuncuklar iştah açıyor. Ama bir yandan da cep yakıyor. Cheesy Ben balinaların kontrol ettiği coinlere girmeme kararı aldım uzun zaman önce. Teknolojisi olanları hariç tutuyorum. İstisna olabilirler. Ama hype coinlerde balinalar ağırlıkta ise orada ben yokum.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex

lan çıkıp şu açıklamayı yapsanıza!!! elinde, anlaşmalı borsalar da dahil, en az 20k dolarlık apecoin bulunduranlar arasında yapılacak olan çekilişle 3 kişiye nft vereceğiz. bitti ape ertesi gün 50 dolar. lan bu kadar basit bir şeyi niye akıl edemiyorsunuz da benim parayı piç ediyorsunuz it herifler:)
3 senelik araba alacağıma ape'den gelecek karla 0 araba hayali kurarken şu an 90 model tofaş alabiliyorum ahhaha.

Hahahahha

Birazda ben alayım dostum bak ozaman 90 model alabiliyonmu bırak dokasını 80 bile alamazsın Cheesy o kadar şanslıyımdır.
valla hocam tek korkum @wolwoo'nun görüp de bir şekilde ape'yi almasıSmiley) o zaman senin şansınla gelecek 80 model arabayı el arabası bile alamam:))
piyasa boka sardı ve sanırım %30 zararlar bu arkadaş ile yollarımı ayıracağım. kısmet değilmiş ne yapalım.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452

Hahahahha

legendary
alex

legendary

benim hikaye de tam olarak bu oldu. birkaç gün boyunca al sat ile yoluma bakarken geçen gün bir mallık yapıp, aç gözlülük, elimdeki tüm para ile ape'ye girdim. daha doğrusu o bana girmiş bulunmakta. an itibariyle %20 civarı zarar ile duruyorum. satmam lan sıfıra kadar yolu var.

Valla üzüldüm bak, demiştim demeyicem keşke bırakaydın ama sağlık olsun fiyat geri gelirde  çıkarsın inşallah zararsız, artık buradan sana ekmek çıkmaz git başka coin bul biraz ondan kazan sonra onu da bırak Smiley
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277

Şu tweet ile Nisanı işaret etmişlerdi detaylar geldi mi bilmiyorum ama bir bomba patlatırlarsa toparlarsınız diye düşünüyorum.
https://twitter.com/yugalabs/status/1505014986556551172?t=5LxbSa_Q9exCWQMNgCBtng&s=19
sr. member
Merit: 374

Zararın neresinden dönerseniz kardır hocam yapmayın etmeyin, sizin gibi tecrübeli birisinin böyle bir riski alabilmesine çok şaşırdım, garanti kazanç yöntemiyle gidebilirsiniz, neyse sağlık olsun inşallah zararınızı en kısa sürede kurtarırsınız,
legendary
alex

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Ape mape derken başka bir sürü şey neler neler yapıyor. Mesela GMT 3 haftada 23x'ten dönmüş, şimdilik tabi  Smiley
legendary
alex
ben bu ape'ye dayanamıyorum hacılar ya. anlamadığım bir şekilde beni kendisine çekiyor. alıyorum, satıyorum %5-10 kar atıp çorba parasını çıkarıp bir daha almam diyorum ama kendimi her gün 2-3 kere bu hareketi yaparken buluyorum. sanırım bu sefer patlamak üzereyim. kar alırsam daha da girmem.

Hacım bi yerde tadında bırakmayı bilmelisin bence aldıkların tek seferde gitmesin valla üzülürüz Smiley
Yediğin içtiğin senin olsun koy ver yoluna şu Ape'yi napıyorsa yapsın.

hayatıma biraz da olsa heyecan katıyorum dostum:)
an itibariyle kazığa oturmuş olarak beklemekteyim. %10 için uğraşmaya değmez ama dediğim gibi şu dönemi boş geçersem piyasadan tamamen soğurum. ya shit ya ape...
jr. member
Activity: 44
Merit: 7
Ape modası ile çok paralı insanlar bu nft lere yatırım yaptı. Yani bu coinde anlık ve çok yüksek yüzdeli hareketler görmek normal. Çok hızlı bir şekilde markete para sokabiliyorlar. Yüksek riskli ama bol kazançlı olabilecek bir proje bence. Bakalım ne olacak. ben 14den 20x kaldıraçlı açtım bekliyorum Cheesy
legendary
ben bu ape'ye dayanamıyorum hacılar ya. anlamadığım bir şekilde beni kendisine çekiyor. alıyorum, satıyorum %5-10 kar atıp çorba parasını çıkarıp bir daha almam diyorum ama kendimi her gün 2-3 kere bu hareketi yaparken buluyorum. sanırım bu sefer patlamak üzereyim. kar alırsam daha da girmem.

Hacım bi yerde tadında bırakmayı bilmelisin bence aldıkların tek seferde gitmesin valla üzülürüz Smiley
Yediğin içtiğin senin olsun koy ver yoluna şu Ape'yi napıyorsa yapsın.
legendary
alex
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Ape NFT olarak iyi reklam yaptı aslında öyle yada böyle yanlışlıkla düşük satanlar yada bilmem kaç ETH şu sanatçı buradan NFT aldı gibi haberleri sıklıkla duyduk reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya bir nevi reklamları yayıldı NFT oldukça pahalı/değerli neden coin çıkarmayalım demiş olabilirler ve ciddi anlamda hacimleri mevcut burada hacimi etkileyen başlıca sebeplerin bir çok borsada listelenmesinin de etkili olduğunu düşünüyorum.

Bu arada 30 Mart Çarşamba günü BtcTürk borsasında işleme açılıyor.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
biriside airdrop için 5 tane nft ödünç almış 3-4gün oncesinden.
1.2 milyon dolarlık ape coin gelmiş airdrop olarak.sonrada nftleri geri vermiş  Smiley
1.2 milyon dolar kazanmak bu kadar kolay işte kafayı kullanana.bizde nerde oyle zeka.

Girişimci zekası. Tüccarlığın kandan geçtiğini düşünmeye başlayacağım artık neredeyse. Cheesy Kriptopara dünyasında fırsatları değerlendirenler için her zaman para kazanma şansı var. Ve ayı piyasasına girildiği zaman bile fırsatlar hiç bitmiyor. Biraz takip etmek ve değerlendirmek gerekiyor sadece.
legendary
alex
jpeg para eder mi diyoruz ama atladığımız nokta bu jpeg, zengin jpegi. bayc sahibi olanlar yani maymuncuk efendileri bunu avatarlarında sergilediği zaman "zengin insan" olduğunu insanlara kanıtlıyor. artık siz de zenginler kulübünde yer alabilirsiniz. mesela curry'nin zengin olduğunu herkes biliyor ama mahallemizdeki ahmet adlı arkadaşın zenginliği hakkında bir bilgimiz yok ve bu ebleh bunu kanıtlamak istiyor. olay tam olarak bu olmasa da bir kısmı bundan ibaret.

fiyat düşer diye pusuda bekliyordum ama topladıkları bu son yatırım ile bildiğin benim kalbimi kırdı maymuncuklar. 9 dolardan pusuya geçtim şimdi:)
Pages:
Jump to: