Pages:
Author

Topic: ApeCoin Çılgınlığı - Otherside - BAYC - YugaLabs - page 5. (Read 1928 times)

sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonun yaratıcısı Yuga Labs, yatırımcılardan 450 milyon dolar toplayarak 4 milyar dolar değerlemeye ulaştı.

Bu jpeg'e milyoncolarca dolar neden yatırılır anlamıyorum, tamam almışsın jpeg'ini daha neyin yatırımını yapıyorlar dünyaya ne gibi yenilikler getirecekler de hala yatırım yaparlar hiç anlam veremedim.
Ya bizim bilmediğimiz olaylar var yada ismi var diye yatırım yapıyor bu şirketler.
Piyasada çok ciddi derecede popülariteye sahipler şuana kadar evet mantıksız geliyor bu kadar yüksek paraların havada uçuşması ama artık bu popülariteye piyasa trendine ayak uyduracak şekilde yön vermeye başladılar sanki.
Coin çıkardılar Nisanı işaret eden de bir Metaverse sinyali veren paylaşım yaptılar.
Ben kısa sürede Metaverse işine de bomba gibi gireceklerini düşünüyorum işte o zaman dengeler değişebilir Sand Mana gibi dünya çapındaki kurumsalları kendi bünyelerinde Metaverse çekebilirler.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonun yaratıcısı Yuga Labs, yatırımcılardan 450 milyon dolar toplayarak 4 milyar dolar değerlemeye ulaştı.

Bu jpeg'e milyoncolarca dolar neden yatırılır anlamıyorum, tamam almışsın jpeg'ini daha neyin yatırımını yapıyorlar dünyaya ne gibi yenilikler getirecekler de hala yatırım yaparlar hiç anlam veremedim.
Ya bizim bilmediğimiz olaylar var yada ismi var diye yatırım yapıyor bu şirketler.
sr. member
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
@torrentco hocam biraz daha anlaşılır şekilde anlatırmısın Cheesy
Algılayamıyorum bu konuları
nft olayı artık defi ile iç içe arkadaşlar. sahip olduğunuz varlığı (nft) birilerine borç olarak verebiliyorsunuz. tıpkı kripto paraları yaptığınız gibi. tahminim bu maymuncuk için de olan olay budur. tabii bu yapılırken ödünç alan kişi bunu tahmin ederek yapmışsa iyi bir vizyona sahip. bir de onu riske atacak kadar parası olmalı. ucuz bir şey olmasa gerek.

maymuncuk için var mı borç alıp verme olayı @torrentco?

edit: elimdekileri 11,30'dan sabah çıkardım. allah bereket versin. 1-2 hafta daha al sat yaparım sonra cehenneme kadar gider bu ibiş.

Güzel kar bırakmıştır inşallah hocam. sizin kazançlı çıktığınız projelerde arkasında iyi bir takım yoksa durmamanız bana anti fanatik bir yatırımcı izlenimi verdi. kazanıyorsunuz ama uyarıyorsunuz da bir şey olursa diye. bu yönünüzü takdir ediyorum. apede de çılgınlık vardı gerçekten. bir kaç gündür sanki sular durulmuş şu an 10.7 dolardan işlem görüyor.
çorbama bakarım hocam. fırsat geldi mi elimdeki al sat için elimde bulundurduğum para ile vurur geçerim. bu yeri gelir btc olur yeri gelir ape gibi yeni çıkmış ama bol hypeli projeler olur. dediğim gibi derdim çorba paramı çıkarmak. vitalik'in dediği gibi bu maymuna milyon dolar vermek saçmalık/manyaklık ama iş yapıyor. para bok, nft için deli gibi zengin bir kitle var. yine de kendi açımdan riskli bir proje. bildiğim kadarıyla açılacak olan tokenler var, hype bir yerden sonra fısslayabilir vs. 10 altı olursa alırım yine satarım:))
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
nft olayı artık defi ile iç içe arkadaşlar. sahip olduğunuz varlığı (nft) birilerine borç olarak verebiliyorsunuz. tıpkı kripto paraları yaptığınız gibi. tahminim bu maymuncuk için de olan olay budur. tabii bu yapılırken ödünç alan kişi bunu tahmin ederek yapmışsa iyi bir vizyona sahip. bir de onu riske atacak kadar parası olmalı. ucuz bir şey olmasa gerek.

edit: elimdekileri 11,30'dan sabah çıkardım. allah bereket versin. 1-2 hafta daha al sat yaparım sonra cehenneme kadar gider bu ibiş.

Güzel kar bırakmıştır inşallah hocam. sizin kazançlı çıktığınız projelerde arkasında iyi bir takım yoksa durmamanız bana anti fanatik bir yatırımcı izlenimi verdi. kazanıyorsunuz ama uyarıyorsunuz da bir şey olursa diye. bu yönünüzü takdir ediyorum. apede de çılgınlık vardı gerçekten. bir kaç gündür sanki sular durulmuş şu an 10.7 dolardan işlem görüyor.
legendary
alex

sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Ödünç alma olayını bende anlayamadım. Yapılan işlemi bilmiyorum açıkcası link vs varsa atar mısın hocam öğrenelim böyle şeyleri.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Bizde onu ödünç alcak ne para var ne arkadaş ne de o çevre biz nerden alalım

Grin Grin
hocam arkadaştan ödünç almıyorlar,flash loan ile alıyorlar arkadaşa cevreye gerek yok Smiley

5 tane airdropunu claim etmemiş nft yi bir havuza almış yeterli kolletral da koymus baska bir nft ve koin ile.
airdropu almış anında odunc aldıklarını geri vermiş.
bir nevi hırsızlık asınlda nft sahibi ne hissetmiştir dusunemiyorum bile.
sr. member
Helena Helena!
Paribu'ya kadar pek çok borsa listeledi. Ekosisteme doğru düzgün katkı sağlamayan ve piyasadaki likiditeyi sünger gibi çeken projelerden nefret ediyorum.

Bu arada ApeCoin logosunda homo eraktus kafa tası var. Bence yatırımcılarına subliminal mesaj veriyorlar.  Grin

legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
biriside airdrop için 5 tane nft ödünç almış 3-4gün oncesinden.
1.2 milyon dolarlık ape coin gelmiş airdrop olarak.sonrada nftleri geri vermiş  Smiley
1.2 milyon dolar kazanmak bu kadar kolay işte kafayı kullanana.bizde nerde oyle zeka.

Bizde onu ödünç alcak ne para var ne arkadaş ne de o çevre biz nerden alalım, burada bile genelde parası olan adam para kazanıyor biz kıyıdan köşeden ne koparsa onla yetiniyoruz işte.
Hayeller hayatlar Sad
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
biriside airdrop için 5 tane nft ödünç almış 3-4gün oncesinden.
1.2 milyon dolarlık ape coin gelmiş airdrop olarak.sonrada nftleri geri vermiş  Smiley
1.2 milyon dolar kazanmak bu kadar kolay işte kafayı kullanana.bizde nerde oyle zeka.
legendary
alex
ftx borsasında 7,5 dolardan almaya çalıştım ama olmadı. anında 40 dolara kadar çıktı ve üzüntüyle telefonu kapatıp trafiğe küfür edip yola devam ettik. çok kısa süre sonra bir daha baktığım zaman fiyatın 12 dolara indiğini gördüm. millet 40-50 dolardan deli gibi almış. yahu arkadaş bu ilk patlamadan sonra daha ne kadar yükseleceğini düşünüyorsun? 50 dolara aldığın ürünün kaça çıkıp da kar elde edeceğini tahmin ettin? bir de airdrop olarak dağıtılan tokenlerin olduğunu unutmayın.

yukarıdaki ekran görüntüleri zaten efsane. 170-200 dolardan alanlar var. allah akıl fikir versin ne diyeyim.
burada bahsettiğim gibi zamanında alım gerçekleştiremedim ve bu durum içimde bildiğin yer etti. ilk çıkışının ardından bir daha 2x yapınca bugün elimdeki tüm para ile 10,25 dolardan alım gerçekleştirdim ve 13,95'e sat emri verdim. niye böyle bir şey yaptım diye düşünürken bu başlık aklıma geldi. resmen apecoin çılgınlığı ile hareket edip elime almış görünüyorum:) iş, güçten fırsat olmuyor diye takip de edemiyoruz. tam batık!
sr. member
member
Activity: 164
Merit: 18
Yine büyük bir hüsran cogu kullanıcı icin binance borsasın da 28 dolar gate io da ise 280 küsüt dolara kadar yükseldigi gçrülen cogu insanı tersde bırakn bir coin hayır 500 dolar mı olucagını sanıyorlar zirveden alıp sonra twitter ve telegram gruplarında isyan ediyorlar  üzülüyorum şişirilmiş bir coin. Oldugunu düşünüyorum
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
ApeCoin ciddi bir çıkış yakalayarak çok şaşırttı herkesi gerçekten. Şu ana kadar 2 kattan fazla yaptı ve 14 dolardan işlem görüyor. Binance, KuCoin, Coinbase gibi büyük borsalarda bile listelenmesinin bu yükselişte büyük bir payı olmuştur ona şüphem yok. Şu sıralarda ciddi bir hype var ama ben çok SHIB havası alıyorum bu coinden. Yani umut vermeye devam eder bir yerde bir patlatır tam olur. Temkinli yatırım yapmakta fayda var bundan sonra. Zaten 2 katı yakalayan insanlar bence önemli bir kısmını çekmişlerdir.
sr. member
Helena Helena!
Kripto dünyasında bir tabir var ''Ape İn'' deniyor buna.
Bir ön satış yada pump sırasında ne aldığını neden sıraya girdiğini bilmeyen kalabalık için kullanılıyor. Maymunlar içeride anlamında. Smiley

Bu ape'de shiba gibi bir para çekme operasyonu.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Valla aklım almıyor birde bu kadar bedava verildiği halde üstüne bu tokena para girmeye devam etti. Bedava paranın da bu denli büyüğünü hiç gormemistim

Arka arkaya sağlam borsaların listelemesi biraz da hype’da etken oldu. Bir de borsadan yüzde 20 alıp çıkayım diyen kişilerin borsaya riske ettiği paraların içinde kaybolan yüz binlerce dolar olduğunu düşünüyorum. Bu etkenler üst üste gelince gelecek adına değil, günü kurtarıp yüzdelik kâr almaya çalışan insanların avlandığı bir durum olduğunu düşünüyorum. Benim de aklım alıyor diğer türlüsünü.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Valla aklım almıyor birde bu kadar bedava verildiği halde üstüne bu tokena para girmeye devam etti. Bedava paranın da bu denli büyüğünü hiç gormemistim
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Bugün bir twit gördüm adamda 30 civarı nft mevcut yalan olmasın 230 bin küsur tane token almış. Bugünkü fiyatla 2.5m USD.

Bizde üç kuruş kar için gece gündüz takipteyiz.
https://twitter.com/kevwuzy/status/1504465879869714437?t=nUEckXo99aRIir9e7ZpUAw&s=19
Hakketen biz alsak çakılırdı  Tongue Cheesy para parayı çekiyor
Lazio 50m$
Valencia 2 peehh
Pages:
Jump to: