Pages:
Author

Topic: Artık Binance hesabınızdaki küçük miktarları BNB'ye çevirebiliyorsunuz - page 2. (Read 720 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 5
gerçekten güzel haber . çok pratik ve faydalı bir uygulama yapmışlar . binance gerçekten kullanıcıların işine yarayacak işler yapıyor , kullanıcısına değer verdiklerini gösteriyorlar , umarım böyle devam ederler .
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Elimde artık coinlerin değeri 4 bnb ediyormuş.Gerçekten çok iyi oldu bu.Kulağa az bir rakam gibi gelebilir ama bu dediğim 4 bnb'nin değeri 50 doların üzerinde. Smiley
full member
Activity: 434
Merit: 109
Binance mükemmel işler yapıyor. Bana göre kripto para borsalarının açık ara en iyisi. Bnb de kendi ağına geçtiğinde ilk 3 ü zorlayacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
cok guzel oldu bu haber. bu sayede bnb fiyatida surekli artacak. bnb tam bir hold coini oldu benim icin.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Bu cok iyi olmus. Tek baslarina pek bisi etmeyen kusuratlari kalmis tokenlarim vardi. Bende onlari ceviririm bu sayede.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Çok faydalı olmuş hemen uyguladım. Çok bir getirisi olmadı ama o boşta duran küçük değerler sinir bozucu en azından bnb olsun. Bilgilendirme için teşekkürler
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Her zaman sinir olmusumdur kusurat kalmasina.  En azindan boyle birsey olacaksa tek coinde olmasi guzel oldu.  Bnb belki degerlenirse diye kaliyor orda. Bankalarin actigi kuruş hesabina benziyor.
member
Activity: 210
Merit: 16
bu gerçekten çok güzel oldu boş boş duruyordu orda coinler hep gözüme batıyordu hepsini BNB çevirdim bir işe yarasınlar
newbie
Activity: 140
Bu durum bnb için çok iyi olmuş ki son 3 4 gündür bnb de güzel bir çıkış sağlandı bunun etkisi de olmuş olabilir. İnsanlar ellerindeki kalan para ile bnb alımı yaparak fiyat artışı sağlandı
newbie
Activity: 112
alış satış bol miktarda gerçekleştirdiğim için bir coini terk ettiğimde geriye sürekli irili ufaklı kalıntılar kalıyordu. Bunları BNB'ye dönme son derece işime yaradı
full member
Activity: 616
Merit: 118
bakıyorumda benim elimdekiler şu piyasada 1,3 tane bnb yapıyormuş yükseliş trendinde ne kadar yapıyordu allah bilir ne kadar zarara uğrattı ki bizi komisyon almıyorum derken iyi ama maşallah birde  satarken dikkat edin her çöpü değil başka coinleride dönüştürüyore bnb ye
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Tam sayılardan sonra arta kalan miktarların BNB ye çevrilmesi güzel olmuş. Özellikle elinde imkanı kısıtlı olupta trade yapmaya çalışan arkadaşlarımızın mağdur olduğu bir durumdu.
newbie
Activity: 112
Çok iyi olmuş, ilk binance da hesap açtığımda saçma hatadan dolayı baya şaşırmıştım. Komisyonlara gider onlarda arada kayıp olmaz
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Yapılması gereken bir şeydi, sonunda akıl etmeleri iyi olmuş. BNB ye çevirmeye zorlayarak kendi tokenlarını da iyice değerlendiriyorlar.
newbie
Activity: 196
çok güzel olmuş küçük bakiyeler zaten değerlendirilemiyordu en azından bnb olarak kullanma imkanı geldi şimdi. al sat çok yapanlar için gayet işe yarar
full member
Activity: 350
Merit: 171
Güzel uygulama olmuş. Gerçekten çok yenilikçi bir ekip bu sayede de birkaç ayda zirveye oturdular. Çevrilen paralar hayat kurtarmaz ama fee'leri karşılamak için elinde bnb bulundurmak için güzel Smiley
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bunu getirmeleri çok güzel olmuş. İlk defa binance kullananlar genelde kesintilerin bnb ile daha az olduğunu bilmedikleri için bnb almadan işlem yapıp hep coin bırakıyorlardı. Bu sayede onları bnbye cevirebilecekler artık
member
Activity: 378
Merit: 11
Kazan kazan stratejisi ile hem kullanıcılarını mutlu edip hem de kendi değerlerini arttırıyorlar.
Binance yenilikçi tarzıyla her zaman gözde borsalardan birisi olacak gibi duruyor.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
sonunca gerçekleştirmişler bunu. bu zamana kadar yapmamaları eksiklikti. ayrıca hem küsüratları kaldırıyorlar, hem de kendi coinlerine talebi arttırıyorlar. gerçekten harika çözüm
newbie
Activity: 159
Ben de toparladım çevirdim 10 dolar ya yaptı ya yapmadı ama yinede güzel gözümdeki tırmalama artık yok. Basit ve güzel çözümler bunlar, binance iyi devam ediyor.
Pages:
Jump to: