Pages:
Author

Topic: Artık Binance hesabınızdaki küçük miktarları BNB'ye çevirebiliyorsunuz - page 5. (Read 720 times)

full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Şimdiye kadar hiç binance token ı almamış biri olarak cidden sizi kıskanıyorum. Piyasada net en iyi exchange ve token ile arzı endam ediyorlar. Yine gayet hoş bir hizmet sağlamışlar hem de holder lara faydalı..
full member
Activity: 322
Merit: 102
bende bu güzel bir haber elimizde kalanlar satamadıklarımız duracağına bu şekilde değerlendirmiş olacağız. alan memnun satan memnun (:
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Binancenin en sevmediği yönüydü çözüm buldukları iyi olmuş. Kalan bir kaç coin vardı gideyim bnbye cevireyim bari. Kesintilere gitsin boş boş durmasınlar
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
yav saçmalık işte sevinir olduk adam cebimdeki parayı tamamı ile sat dediğim halde sattırmaz sonra biz artık kendi coinimize çevirtip sizi daha çok soyacağız dediğinde de sevinir olduk

dediğimden farkı var mı?

Kesinlikle yerinde bir tespit. Binance'de ilk işlemimi yaparken bu saçmalığın bir türlü ne olduğunu çözememiştim. Diğer borsalarda böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Binance tamam iyi bir borsa hacimi'de iyi ama. Kesinlikle çoğu kullanıcının bu küsurat olaylarında ciddi kayıpları olmuştur.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
EFSANE olmus kısacası bu hemde otomatik.
full member
Activity: 602
Merit: 118
yav saçmalık işte sevinir olduk adam cebimdeki parayı tamamı ile sat dediğim halde sattırmaz sonra biz artık kendi coinimize çevirtip sizi daha çok soyacağız dediğinde de sevinir olduk

dediğimden farkı var mı?

kesinlikle haklısın ama yapacak başka bir şey yok. hiç vermese ne yapcaktık. belikide sistmeli olarak yapılmış bir iş olabilir. adamalr bence taaa ilk başlarda bunu düşünmüştür. bu çekik gözlüler çok akıllı  Cheesy
full member
Activity: 336
Merit: 111
Evet hocam bugun devreye sokmuşlar hatta bence güzel bi hareket olmuş binance coştu önünü alamıyoruz beyler bakalım daha neler yapacaklar seviyoruz biz böyle kolaylıkları
full member
Activity: 672
Merit: 110
adamlara helal olsun . kendı coınlerının nasıl da arkasında durduklarının kanıtıdır.kımılerının hosuna gıtmesede  benım ıcın olumlu haber .gec oldu ama guzel oldu sonunda kurtuldum kuruslardan bnb em oldu Cheesy
full member
Activity: 350
Merit: 100
Süper bişey ya daha yeni eklenmiş böyle bişey taze ama bence herkes çabuk aşina olacaktır ve işimize gelecektir bu kolaylıkla bnb sahibi olabilecekler yani kısa yoldan daha ne olsun harika bi olay bnb de pump yer artık
full member
Activity: 616
Merit: 118

dediğimden farkı var mı?
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Sonunda beklenen haber gelmiş bnb de artmış zaten haberin etkisiyle. Binance gibi inovatif bir borsa için geçte olsa bu özelliğin gelmesi gerekirdi, eksiklik giderilmiş..
member
Activity: 630
Merit: 37
çok güzel bir özellik oldu bu gayet kullanışlı benim gibi simetri hastaları çok beğenecektir eminim
member
Activity: 490
Merit: 16
sistem nasıl çalışıyor arkadaşlar birisi yardımcı olursa burada kırıntısı olan tonla arkadaş duruyor miktar küçük ama cüzdanın derli toplu durması için güzel bir adım olur zaten anlamamıştım hep bu mantığı doğru yola gitmişler sonunda
full member
Activity: 630
Merit: 102
Gerçekten çok güzel bir haber oldu bu. Ha fazla bir miktar etmiyorlar ama herhalde bi 10-20 dolar çıkar da en azından derli toplu durur. Diğer türlü benim gibi takıntı hastalarının psikolojisini bozuyordur
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bu çok sevindirici bir haber. Elimizdeki satamadığımız ve kalan tıkanan miktarlar için BNB yoluyla işlem yapabiliriz. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Az önce baktım ve evet bu ekran bugün kullanılmaya başlanmış. Hatta BNB'nin bugünkü fiyat artışının da bununla ilgisi var. Ellerinde kırıntıları olan milyonlarca kişi bunları BNB'ye dönüştürmeye başladı. 0.001 BTC altındaki coinleri listeliyor ve çeviri imkanı sunuyor.
Fakat benim asıl anlamadığım kısımı şu: "Market" bölümünden alış-satış verdiğimizde de 0.001 BTC altındaki değere sahip coinlerle işlem yapabiliyorduk. Yani "limitli emir" değli de "market emri" verdiğimizde olabiliyordu. Bu işlemle nasıl bir fark arasında onu bilemedim.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
Twitter'da gördüm ve tam olarak çalışıyor mu emin değilim fakat böyle bir opsiyon eklemişler siteye. Herkesin ihtiyacı vardı böyle bir şeye.

Pages:
Jump to: