Pages:
Author

Topic: Artık Binance hesabınızdaki küçük miktarları BNB'ye çevirebiliyorsunuz - page 3. (Read 720 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
Çok güzel bir uygulama. Tek bir tuşla 0.001 altında değeri olan tüm coinler bnb market fiyatından bnbye dönüşüyor.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Çok güzel bir özellik olmuş.TR dil desteğinden sonra güzel özellikler gelmeye devam ediyor.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
14 tane küsüratlı coin vardı sattım 1.4 dolar kazandım Smiley hesabın temizlenmesi açısından iyi olmuş.. gerçekten güzel özellik ama eldeki coinin tamamını sattırsa daha iyi olur
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
25 tane küsuratlı coin varmış ben de bnbye çevirdim hepsini . Komisyonlarda bari işe yarasınlar . Bu özeliği getirdikleri iyi olmuş.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Evet duymuş olduğunuz sistem tamamen gerçekci, deneyen arkadaşlar var, hesabınızdaki çöp coinleri BNB ye çevirme imkanı tanıyor bittrex, ama zamanla BNB nin çöp olmayacağı da kesin değil, tamamen binance nin geleceğine bağlı, Binance sağlam bir hack yedikten sonra yatırımcı gemiyi terk etse ortalıkta BNB falan kalmaz. Tamamen borsaya ait olan bir coin, elbette belli bir müddet tutulabilir, ama uzun süre değil tabi ki.
member
Activity: 280
Merit: 10
bu çok güzel oldu, ya resmen küsüratlarla boğuşuyorduk,   bence OAX borsası açılınca bu tip şeyler yaşanmayacak diye düşünüyorum
member
Activity: 490
Merit: 16
Beyler goygoyculuk yapmayalım da bunu mobil sürüm üzerinden yapılanı var mı bunu söyleyelim  Grin zira ben o seçeneği bulamadım site üzerinde mobil uygulama da illa eve gidip pc açmam mı lazım
member
Activity: 224
Merit: 10
küsurat tokenlerin BNBye çevrilerek değerlendirilmesi müşterinin hoşuna gidecek bir uygulama, o küsuratlar para etmese bile insanın aklında kalıyor, Binance müşteri psikolojisini iyi değerlendiriyor.
member
Activity: 252
öncelikle konuyu açmayı düşünüyodum ama açan olmuş Smiley
binance bu işi en iyi yapan borsa diye düşünüyorum artık. ayrıca küsüratlar eskiden var. artık bnb tuttuğumuz için böyle bi sorun yaşamıyorum açıkçası fakat küsüratlar canımı sıkıyodu o da hallolmuş oldu.

funds-balance-convert bnb
full member
Activity: 448
Merit: 124
bu özellik kesinlike çok işe yarar ve mantıklı bir çözüm oldu. Binance müşterisinin hoşuna gidecek şeyleri entegre etmede önde gelen borsalardan birisi bence.
full member
Activity: 336
Merit: 111
binancenin en çok beğendiğim huyu kendini sürekli geliştirmesi. Sorunlara hızlı çözüm bulmaları. Daha önce insanlar diyodu ki her ne kadar küçükte olsa totalde iyi para yapan küsüratlar binancede kalıyor diye. Onları bnb ye çevirme özelliği getirmişler. Kimbilir daha ne sorunlar görecez ama binance bunlara hızlı çözüm bulduğu sürece sektöründe lider olmaya devam edecektir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Binance iyiden iyiyye sempaatik gelmeye başladı mantık olarak hiç bir borsada yuklu miktar tutmamaya çalışıyorum hiç birine de güvenemem ama binance kullanıcılara değer verdiğini hissettirmeye çalışıyor bence.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Güzel hareketler bunlar yani çok da sıkıntı değil dursalar ne olacak ancak 3-5 dolar yapıyor ama yoğun trade yapanlar için sonuçta güzel bir görüntü :d
member
Activity: 429
Çok iyi haber. Haberi görünce deneme amaçlı ufak miktarları bnb ile demedim ama sistem kabul etmedi. Deneme sürecinde mı yoksa ben mi beceremedim.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
İyi güzel yapmışlarda Bnb olmuş bilmem kaç x şimdi yaparlar tabii. Neyse uyuz oluyodum öyle milyon tane bazen bakıodum elimde coin yok cüzdan hareket ediyor hide low assets a tıklamışım görünmüyor küçük şeyler. O kadar zamandan beri aplikasyondan işlem yapıyorumki şimdi açıpta teker teker bnb ye çeviresim gelmedi . Ama ne yaparlarsa bana göre dünyanın en iyi borsası olmayı hakediyorlar. Uygulama , mobil ,site, bnb platformu,maltaya taşınma adamlar sürekli yenilik peşinde . Bittrexten kurtulduğum gün bayramım oldu
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Yenilik diyence aklıma direk Binance geliyor. Herkes de bir miktar birşeyler kalıyordur. Çok değerli olmasa bile kullanamadığın için can sıkıyor. Güzel bir özellik olmuş. Bilgilendirme için Teşekkürler.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Çok güzel bir özellik olmuş. Hesap da epeyce küçük kalıntı vardı. Onları kullanabilmek için ya satın alma yapacaktım yada vazgeçecektim. Bu söylediğinizi duymuştum ama ios uygulamasını kullandığım için çeviremiyordum. Bugün webd en giriş yapıp hal ettim.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Binance reklamını her geçen gün kaliteyi arttırarak yapmaya devam ediyor. Basit bir özellik şimdiye kadar çoktan da yapabilirlerdi. Neyse piyasa buyumeye devam ediyor.
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Çok iiyi yapmışlar bnb çeviricektir millet 3-5 dolarlık elinde kalan coinler tokenleri gider bnb alır en azından onla fee öderler boş boş çöp olarak kalcaklarını iyi olmuş
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
çar çöp olan coinleri çevireyim bnb'nin önü açık binance bu şekilde çalışmaya devam ederse tabi bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Pages:
Jump to: