Pages:
Author

Topic: Ağustos Ayı İçin İmza Önerileri - page 3. (Read 1275 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
August 07, 2018, 06:40:48 PM
sylon bir de çoğu şey de çok fazla yokuş yapıyor, mesajlara da çok bakmıyor yani

Mesajınız stake ile ilgili ise kendi belirlediği formatta olmasını istiyor, eğer dediği gibi raporladıysanız işlgileniyor. Özel mesajlara çok odaklanmıyor gibi.
Başlık içinde de mutlaka cevap veriyor.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
August 07, 2018, 01:24:07 AM
sylon bir de çoğu şey de çok fazla yokuş yapıyor, mesajlara da çok bakmıyor yani
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
August 06, 2018, 06:06:20 PM
Bende henüz karar veremedim yeni imzaya streamity bugün itibari ile bitiyor. Sylon'un kampanyalarından kısa süren var mı acaba bi ona bakmak lazım.

Son zamanlarda sylon'un kampanyaları sıklıkla scam çıkmaya başladı.Bundan dolayı Sylon'a biraz daha mesafeli bir şekilde bakmaya başladım.Umarım ilerleyen süreçte piyasalarında düzelmesiyle icoların sayıları artar ve güzel kampanyalar bulabiliriz.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
August 05, 2018, 04:47:36 PM
Bende henüz karar veremedim yeni imzaya streamity bugün itibari ile bitiyor. Sylon'un kampanyalarından kısa süren var mı acaba bi ona bakmak lazım.
member
Activity: 364
Merit: 10
August 05, 2018, 08:44:21 AM
benımde 1 hafta sonra imzam bitiyor açıkçası girilecek düzgün bir imza kampanyası bulamıyorum çoğu imza ya scam yada yeterli parayı toplayamadığı için yalan oluyor
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
August 05, 2018, 06:28:03 AM
şuanda imzasında oldugum matehash güzel duruyor arkadaşlar bu arada akrapolise de katılmıştım da sizce beklenti ne olmalı akrapolisten ben pek birşey ummuyorum da

Dostum yanlış anlama birşey soracaktim. Sen full membersin o imzasına girdiğin ico nun avatarı yok mu? Varsa eğer avatar giymem lazım. Bilerek giymediysen tabi karışamam. Hani bilmiyorsan imza sonunda avatar yok diye token vermezler mağdur olursun. Benden uyarmasi
metahash'in avatarı var ve ben giyiyorum ve kurallarda belirtmişler Must wear Avatar diye bazıları avatarı mutlaka şart koşmuyor ama metahash mecbur kılmış.
full member
Activity: 602
Merit: 118
August 05, 2018, 05:43:02 AM
şuanda imzasında oldugum matehash güzel duruyor arkadaşlar bu arada akrapolise de katılmıştım da sizce beklenti ne olmalı akrapolisten ben pek birşey ummuyorum da

Dostum yanlış anlama birşey soracaktim. Sen full membersin o imzasına girdiğin ico nun avatarı yok mu? Varsa eğer avatar giymem lazım. Bilerek giymediysen tabi karışamam. Hani bilmiyorsan imza sonunda avatar yok diye token vermezler mağdur olursun. Benden uyarmasi
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
August 05, 2018, 03:55:37 AM
İslami borsa ne demek yani? İnsaların ilgisini çekmek için "islam" adını kullanmak ahlaki olmamakla beraber sırf bunun için insanlar ilgi göstermeyecektir.
Ayrıca sitede kullanılan tasarım ve kodlama da çok aşina... Güven vermedi bana proje.

Ayrıca token sayısı çok fazla ve kendilerince belirledikleri token fiyatıda çok uçuk.

İş yapacağını sanmıyorum arkadaşlar.

Sabahtan beri ico projeleri inceliyorum. Samanlıkta bir tane bile iğne bulamadım daha.

Kesinlikle size katılıyorum. Finansal bir sektörde "islam" adı kullanılarak yapılacak bir çalışmanın sağlıklı bir sonuç vereceğini düşünmüyorum. Projeyi detaylı incelemedim fakat bu tür dini değerleri kullanarak piyasaya çıkıyorlarsa dolandırıcı olabilirler.
sr. member
August 05, 2018, 03:43:18 AM
son zamanlarda  en azından 7 aydır imza kampanyalarının tamamından ümidi kestim gelirse süpriz oluyor gelmessede kafa yormuyorum ki mart ayında yaptığım imza hala ether adresine gelmedi bile Smiley artık böyle düşünün bu ay yaptığınızı yılbaşında alıcakmış gibi.
full member
Activity: 378
Merit: 103
August 05, 2018, 02:16:42 AM
jr. member
Activity: 91
Merit: 1
August 05, 2018, 01:31:44 AM
Günlük ödül veren bir imza kampanyası. QYNO bu hafta Crypto-Bridge listelenecek ve geliri kendiniz hesaplayabiliyorsunuz.
Umarım işine yarayan çıkar.

Ödül Dağılımı
Position   Rewards / day   QNO / month
Jr Member    1 QNO / day   30 QNO
Member           1.5 QNO / day   45 QNO
Full Member   2.5 QNO / day   75 QNO
Sr. Member   3 QNO / day   90 QNO
Hero Member   3.5 QNO / day   105 QNO
Legendary             4 QNO / day   120 QNO

https://www.qyno.org/signature_camp/

Ben de buralarda yeniyim ve ilk katıldığım imza kampanyasıdır. Vadeci ve tutulacak gibi duruyor. Bol şanslar.
sr. member
August 05, 2018, 01:00:29 AM
Metahash'a girdim bende haftada 5 lokal postu var evet 15 te min. kuralı.Peki bu 15 ten sonrası kar mı yoksa sadece tamamlanması gereken sayımı 15?
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
August 04, 2018, 11:41:42 PM
Kripto piyasası sıkıntılı dönemde olduğu için hangi kampanyaya el atsanız bir şey çıkmaz gibi geliyor, psikoloji öyle sanki, ama boş durmamak lazım, imza kampanyaları sürekli okumaya teşvik ettiği için ayrıca faydalı.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
August 04, 2018, 02:45:22 PM
Arkadaşın dediği gibi artık imzalarada güvenemez olduk, en iyisi hiç birşey beklemeden hareket etmek. Ben istediklerini yerine getirip bekliyorum karşılığını verirlerse verirler vermezlerse yapacak birşey yok.
member
Activity: 560
Merit: 12
August 04, 2018, 02:27:41 PM
bende bu imzama yeni girdim ama bilmiyorum yani biraz arastırdım aklıma yattı. hem boş durmayalım dedim. bundan önce ecoinomic diye bi proje vardı ondan da pek birşey çıkmayacak gibi. yani imzalar öncekiler kadar para kazandırmıyor. bide projeler pek para toplayamıyorlar eskisi gibi.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
August 04, 2018, 02:23:28 PM
Ben artık imza kampanyalarının para kazandırdığına inanmıyorum fakat öyle yalandan giriyoruz boş durmayalım. Sylon olmasın demişsiniz ama yine de en akla yatkın kampanyalar ondan geliyor. Full member ve üzerleri için tabi.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
August 04, 2018, 10:03:07 AM
Bu swipe girdik iyimi ettik kötümü bilemedim. İmza kampanyası seçenekleri çok fazla ama sağlamını bulmak gerçekten çok zor. Başlık faydalı ama kader kısmet sonuçlar hep.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
August 04, 2018, 09:58:28 AM
Metahash diyen arkadaşlar olmuş ama şu detayı atlamayın lütfen, local post olarak haftada sadece 5 post kabul edip 10 post global olmalı diyor.
member
Activity: 532
Merit: 22
August 04, 2018, 05:42:25 AM
İslami borsa ne demek yani? İnsaların ilgisini çekmek için "islam" adını kullanmak ahlaki olmamakla beraber sırf bunun için insanlar ilgi göstermeyecektir.
Ayrıca sitede kullanılan tasarım ve kodlama da çok aşina... Güven vermedi bana proje.

Ayrıca token sayısı çok fazla ve kendilerince belirledikleri token fiyatıda çok uçuk.

İş yapacağını sanmıyorum arkadaşlar.

Sabahtan beri ico projeleri inceliyorum. Samanlıkta bir tane bile iğne bulamadım daha.

Detaylı incelemedim ama baktığımda her coin ya da tokeni sistemlerine almayacaklarindan bahsediyor. İslami borsa diye adlandırılıyor ama ne kadar öyle olur bilemem. Onların mantığına göre xvg borsalarında olmamali  Grin
full member
Activity: 1358
Merit: 193
August 04, 2018, 05:30:00 AM
akropolis ten sanra çok iyi bir imza henüz gelmedi. yanlız size burda genel bir tavsiyede bulunacam. girdiğiniz imzanın en azından bir telegramına bakın şimdi kişi sayısında bot la falan çok hile dönüyorda gidipte 3-5 bin telegram kullanıcısı olan şeye girmeyin.
şimdi millet tr forumunda patır patır sendy mi ne ona giriyor telegramına bakıyorum telegramı 1400 kişi. dönen muhabbete bakıyorum hep bounty çıkarsan bounty cileri sadece adminler kalır telegramda.
ikincisi telegram mesajlarına  2 daika mesai ayırıp inceleyin. millet ico tarihini, token metricsleri, projemi tartışıyor yoksa bounty mi. hangisinin daha makbul olduğunu söylememe gerek yok sanırım  Tongue
Pages:
Jump to: