Pages:
Author

Topic: Ağustos Ayı İçin İmza Önerileri - page 4. (Read 1275 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 04, 2018, 04:51:31 AM
İslami borsa ne demek yani? İnsaların ilgisini çekmek için "islam" adını kullanmak ahlaki olmamakla beraber sırf bunun için insanlar ilgi göstermeyecektir.
Ayrıca sitede kullanılan tasarım ve kodlama da çok aşina... Güven vermedi bana proje.

Ayrıca token sayısı çok fazla ve kendilerince belirledikleri token fiyatıda çok uçuk.

İş yapacağını sanmıyorum arkadaşlar.

Sabahtan beri ico projeleri inceliyorum. Samanlıkta bir tane bile iğne bulamadım daha.
full member
Activity: 602
Merit: 118
August 04, 2018, 04:41:15 AM
biraz önce katıldığım bounty yi paylaşayım. islami borsanın bounty si. zaten ben uzun uzun yazıp kafanızı şişirmeyeyim.
30 kişi jr kabul ediyor. daha yeni başlamış.
linki bu: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-adab-first-islamic-crypto-exchange-480-000-rewards-4722627
yalnız dikkat edin sadece form doldurulmuyor. sylon daki gibi join li bir post atmanızı istiyor. iş yapabilir gibi.

dostum adamlar bayağı bir ciddi iş yapacak gibi. twitter ve facebook bountysine katılmak istiyorum çok fazla istekleri var. bu işlerini ciddiye aldıkalrını gösteriyor. imza kampanyası çok cazip daha önce görseydim sendy ye değil buna katıldırdım. bakalım 1-2 hafta stake alayım yer kalırsa bu imzaya katılabilirim.
member
Activity: 532
Merit: 12
August 04, 2018, 03:57:33 AM
biraz önce katıldığım bounty yi paylaşayım. islami borsanın bounty si. zaten ben uzun uzun yazıp kafanızı şişirmeyeyim.
30 kişi jr kabul ediyor. daha yeni başlamış.
linki bu: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-adab-first-islamic-crypto-exchange-480-000-rewards-4722627
yalnız dikkat edin sadece form doldurulmuyor. sylon daki gibi join li bir post atmanızı istiyor. iş yapabilir gibi.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
August 03, 2018, 05:54:57 AM
Bende sendy e girdim bakalım jinbide 3 hafta kaldım sendy den sonra diğer sylon bountysine katılmayı düşünüyorum nedenini bilmiyorum ama sylona bi başka sempati duyuyorum
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
August 02, 2018, 03:34:38 PM
Swipe imzasına girmemiş olsaydım metahash girerdim. Dikkatimi çekti bugün bakınırken , isviçre blockchain projesi sanırım. İmza arayanlar değerlendirebilir, toplam ödül 300eth bu arada. https://bitcointalksearch.org/topic/closedbountymetahash-cryptocurrency-for-decentralized-apps-paying-in-eth-300-4415424 .

Bende o projeyle ilgili bir kaç makale okumuştum.çok sağlam görünüyor ufak tefek bountylere bile girilebilir.Zaten nerede az bilinen bir proje varsa ona girmekte yarar var.şuan en mantıklı olan bu

ico dropsta da var gözüküyor proje, lakin hiç bir detay göremedim bountysi olduğundan başka şu an. orada listelenen coinler genelde sağlam oluyor benim görüşüm, teşekkürler öneri için bu arada.
full member
Activity: 504
Merit: 120
August 02, 2018, 01:42:55 PM
Önceki mesajlarda sabit ücretli kampanyalardan bahsetmiştim. Birkaç kişi pm göndermiş ona istinaden buraya da atayım bilmeyenler varsa diye. Alttaki kısma girerseniz sabit ücretli, haftalık veya aylık ödemeli imza kampanyaları var. Şartları biraz daha ağır, ücret sağlam bountylere göre düşük ama yine de fena değil. Ne aldığım belli olsun diyen varsa ara ara kontrol edebilir.

https://bitcointalk.org/index.php?board=52.0
member
Activity: 462
Merit: 14
August 02, 2018, 08:26:43 AM
Swipe imzasına girmemiş olsaydım metahash girerdim. Dikkatimi çekti bugün bakınırken , isviçre blockchain projesi sanırım. İmza arayanlar değerlendirebilir, toplam ödül 300eth bu arada. https://bitcointalksearch.org/topic/closedbountymetahash-cryptocurrency-for-decentralized-apps-paying-in-eth-300-4415424 .

Bende o projeyle ilgili bir kaç makale okumuştum.çok sağlam görünüyor ufak tefek bountylere bile girilebilir.Zaten nerede az bilinen bir proje varsa ona girmekte yarar var.şuan en mantıklı olan bu
full member
Activity: 770
Merit: 103
August 02, 2018, 07:59:53 AM
imza olayı tamamen şans artık. ben umutlu olarak sendy ye giriş yaptım. dışardan bakınca dominium da güzel görünüyor dağıtacakları ödül miktarını göz önüne alacak olursak. gönül isterki hepsi değil soft cap, hard cap yapsınlar ödülleri dağıtsınlar sağlıklı bir şekilde.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
August 02, 2018, 05:49:13 AM
Son zamanlarda piyasa öyle bir duruma sürüklendi ki hiç bir bountyden emin olamaz olduk. Tek çaremiz piyasanın belini yeniden doğrultmasını beklemek.

Piyasanın iyi oldugu zamanlarida biliyoruz ben herzaman bu isin sans oldugunu soyluyorum ama insanlar buna ragmen leg hero sr memberler iyi kaldiriyot yhaa kafasinda. arkadaslar gecen yilda durum bunun aynisiydi 100 tane bounty varsa icinden 5 bilemedin 6 tanesi odeme yapardi. ortada kesin %100 bi kazanc yok yani. birde bu soylediklerim imza kampanyaları icin twitter telegram zaten direk sakiz parasi.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
August 02, 2018, 05:46:17 AM
member
Activity: 364
Merit: 10
August 02, 2018, 05:12:32 AM
Son zamanlarda piyasa öyle bir duruma sürüklendi ki hiç bir bountyden emin olamaz olduk. Tek çaremiz piyasanın belini yeniden doğrultmasını beklemek.
member
Activity: 378
Merit: 11
August 02, 2018, 02:28:57 AM
Artık hiç böyle şeylere umut bağlayasım yok rütbem düşük olduğu için eskiden 200 dolar alsam zararımı telafi eder diye seviniyordum ama artık ödül falanda vermez oldular. Kaçtır imza kampanyaları hep iptal ediliyor
member
Activity: 522
Merit: 13
August 02, 2018, 01:47:33 AM
ilk imzama girdim aslında daha önceden girmem gerekirdi artık eski tat yok görünüyor umarım daha ilk seferde girdiğime pişman olmam.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
August 01, 2018, 04:20:05 PM
Sonucu belli değil imza konusunda işler kesat, dükkan boş durmasın işlesin hesabı katılıyorum, gelen şimdi bir şey etmez belki ama ileride ne olacak oda belli değil.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
August 01, 2018, 03:27:51 PM
benim imzada bitecek yakında pek araştırma fırsatım da olmadı. Daha önceleri zamanım oluyor du aratırıyordum suan vakitte pek olmadığı için bulamadık. birde pek kazancda saglayamdım son zamanlarda arada diyorum imzaya girmesemmi diye

Bence QYNO size uygun olabilir Smiley hemen paraya dönüyor olması ve günlük ödül olayı güzel (Niye bukadar reklamını yapıyorum belki birinin işine yararda Merit verir diye )
full member
Activity: 672
Merit: 100
August 01, 2018, 03:22:09 PM
benim imzada bitecek yakında pek araştırma fırsatım da olmadı. Daha önceleri zamanım oluyor du aratırıyordum suan vakitte pek olmadığı için bulamadık. birde pek kazancda saglayamdım son zamanlarda arada diyorum imzaya girmesemmi diye
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
August 01, 2018, 02:51:58 PM
OAX'ı tavsiye ederim. Harika bir communitysi var, sanırım yaklaşık 10 aydır takip ediyorum. Merkezsiz borsa olarak açıldılar, şuan belki imza için az veriyor gibi gelebilir. Ancak ileride güzel fiyatlara gelecektir. Hadi o fiyata da gelmedi, merkezsiz uygulamalara hepimiz destek vermeliyiz. Yoksa bu hacklenme olayları, batma, kaçma olaylarını daha çok yaşarız.
member
Activity: 742
Merit: 19
August 01, 2018, 02:48:29 PM
altcoin piyasası bu haldeyken haliyle imzalarda pek kazandırmıyor.Para toplayamıyorlar.Ya ico iptal oluyor ya süresi uzuyor.Borsaya çıktığında 10'da 1 fiyata çıkıyor.Eskiden güzel kazandırıyordu ama şu an nasip artık ne gelirse.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 01, 2018, 02:27:23 PM
İmzayı soranlar olmuş. Boş durmasın diye attım bunu. Sevdiğüm bir arkadaşta deng geldim. Ne olduğunu bile bilmiyorum. Kayıt bile almamışlar baktım bitmek üzereymiş sanırım.

Anlatabileceğim  bir şey yok malesef Sad
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
August 01, 2018, 02:19:07 PM
Günlük ödül veren bir imza kampanyası. QYNO bu hafta Crypto-Bridge listelenecek ve geliri kendiniz hesaplayabiliyorsunuz.
Umarım işine yarayan çıkar.

Ödül Dağılımı
Position   Rewards / day   QNO / month
Jr Member    1 QNO / day   30 QNO
Member           1.5 QNO / day   45 QNO
Full Member   2.5 QNO / day   75 QNO
Sr. Member   3 QNO / day   90 QNO
Hero Member   3.5 QNO / day   105 QNO
Legendary             4 QNO / day   120 QNO

https://www.qyno.org/signature_camp/
Pages:
Jump to: