Pages:
Author

Topic: Ağustos Ayı İçin İmza Önerileri - page 8. (Read 1275 times)

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
July 25, 2018, 05:55:23 AM
Telegram grubundan mesaj.

Softcap yaptılar ama yeterli gelmedi demek toplanan para, hazır boğa sezonu da varken uzattılar. ICO uzadı, 30 eylüle kadar devam edecek. Bakalım imza ne olacak. Ama mide bulandı artık.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
July 25, 2018, 05:49:38 AM
İmzanın uzamış olmasına üzüldüm, böyle uzatılan ICO'ların sonu hep hüsran oluyor.

Ayrıca bu adamların çoğunun zeka bakımından biraz geri olduğunu düşünmeye başladım. Tarihin uzaması ile ICO parasının toplanması arasında doğru orantı yok. Senin projen iyi değilse 10 yılda para toplasan gelecek olan para değişmez.

Bu adamlar 12 milyon $ toplamış, uzaya araç göndermeyeceklerse gayet yeterli bir rakam gibi duruyor.

Bir de açıp şuna baksınlar, bu paranın toplanış hızı son günlere doğru nasıl azalıyor. Tahminen son aylara doğru bazı günler hiç yatırım bile almayacaktır. Asura da aynısını yaptı, imajlarını zedelemekten başka bir şey değil.

Jinbiye gelince, forumda çok kişi imzasını taşıyor ama borsaya girer girmez fiyatının sıfıra yaklaşacağını düşünüyorum. Hal böyle olunca, uzatıp insanların olası başka imzalardan da olmaları açıkcası insanı rahatsız ediyor. Çünkü bugün size olan, yarın bize oluyor. Süre uzatmaların bir şekilde onlara zarar vermesi lazım ki, kimse böyle işine geldiği gibi süre uzatmaya kalkmasın.

Umarım öngörülerimde ben yanılırım, siz kazanırsınız.
member
Activity: 532
Merit: 22
July 25, 2018, 05:39:06 AM
30 eylül nedir abicim ya resmen 2 ay daha uzatmışlar bir cacık olmaz bunlardan artık bana göre. 12 milyon$ toplamışsınız ne kadar olacaktı pardon ? ne aç gözlü insanlar bunlar ya resmen irite oluyorum böyle olunca

Böyle aç gözlü insanlar bize de birşey vermez zaten. Twitter'dan bana gelecek token iyice düşer. Zaten parayı imza götürür haklı olarak. Tek sıkıntı hergun bu jinbitoken en az 4-5 twit atıyor. Aylık RT miktarını bitiriyor. Birde geçmiş RT lerim silinmiş. Geçen tek tek RT çektim. 30 eylüle kadar uzatmalari çok kötü.
full member
Activity: 686
Merit: 111
July 25, 2018, 05:35:56 AM
30 eylül nedir abicim ya resmen 2 ay daha uzatmışlar bir cacık olmaz bunlardan artık bana göre. 12 milyon$ toplamışsınız ne kadar olacaktı pardon ? ne aç gözlü insanlar bunlar ya resmen irite oluyorum böyle olunca
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 25, 2018, 05:31:17 AM
Web sitesinde ki yazıyı paylaşıyorum:

Jinbi has raised 12million USD in six weeks, this is a huge achievement. In order to increase our participation and let investors who may not have been aware of us a month ago we have decided to extend our ICO until 30th September during which we fully believe that our hardcap will be reached. In the period up to the end of August we will continue to offer a discount of
Kaynak: Jinbitoken web sitesi
Copy paste yapıp görebilirsiniz.

Sitede ben de gördüm, site sürekli güncellenmediği için başlığa ve twitter a baktım ama orada görememiştim, yazık oldu keşke uzatmasalardı.
full member
Activity: 602
Merit: 118
July 25, 2018, 05:16:07 AM
Web sitesinde ki yazıyı paylaşıyorum:

Jinbi has raised 12million USD in six weeks, this is a huge achievement. In order to increase our participation and let investors who may not have been aware of us a month ago we have decided to extend our ICO until 30th September during which we fully believe that our hardcap will be reached. In the period up to the end of August we will continue to offer a discount of

Alıntıdır : www.jinbitoken.io

Copy paste yapıp görebilirsiniz.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
July 25, 2018, 05:08:35 AM
Jinbi ICO'su uzatıldı. Umarım imza kampanyası tekrar uzatılmaz. Kampanyadan da çıkamıyoruz.

uzatıldı derken nerden gördünüz telegram kanallarında falan mı söylediler ? kaynak gösterir misiniz ?

Ben de kıllandım anakonu ile tw hesaplarına baktım böyle bir ibare göremedim, umarım pre-sale aşamasında yapılan uzatmadan bahsediyorsunuzdur.
full member
Activity: 686
Merit: 111
July 25, 2018, 04:44:10 AM
Jinbi ICO'su uzatıldı. Umarım imza kampanyası tekrar uzatılmaz. Kampanyadan da çıkamıyoruz.

uzatıldı derken nerden gördünüz telegram kanallarında falan mı söylediler ? kaynak gösterir misiniz ?
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
July 25, 2018, 04:19:57 AM
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
July 25, 2018, 04:16:47 AM
Merhaba arkaşlar,

Bir imza kampanyasının daha sonuna gelirken yeni bir arayış daha başladı.
Girebileceğimiz, geleceği parlak, önerebileceğiniz imza kampanyalarını incelemeye hazırım.

Buyrun araştıralım...  Roll Eyes

Not: Tercihen Sylon olmasın.
Pages:
Jump to: