Pages:
Author

Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 200000 miners - page 82. (Read 703512 times)

legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Initialize diagnostics (5000)
Starting Diagnostics (30s). Awesome Miner version: 8.0
OS: Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 64-bit
AMD driver version: 20.4.2
AMD OpenCL Platform ID: 0
GPUs: RX 5700 XT
Microsoft VC++ 2013 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2015 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2017 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2019 runtime installed: Yes
Starting Mining Software
Setting up Miner Engine. Instance: 1
Engine Type: TeamRedMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Properties: (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: TeamRedMiner, IsProfitMiner: False)
====================================================================================================
C:\Users\Vladimir\AppData\Local\AwesomeMiner\teamredminer-v0.7.9-win_1\teamredminer-v0.7.9-win\teamredminer.exe  -a ethash -o eu1.ethermine.org:4444 -u setof.5 -p x --api_listen=0.0.0.0:4028
====================================================================================================
Mining Engine Process started, PID: 1840
>           Team Red Miner version 0.7.9
> Only stratum+tcp and stratum+ssl URLs are supported.  Use option --help for usage.

====================================================================================================
Unexpected exit of mining software. Possible cause: Incorrect configuration or crashing software
Diagnostics completed

Please open the Properties for your mining pool. Update the URL to:
stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Bugfixes on lolminer compatibility:

1. Miner supports all c29 variants (29,d,m) and c31
2. Miner uses this format of algo support. I think it is done internally in AM and not via miner properties-command line arg. Adding support to do this via the deafult/user defined command line args would help
Code:
--coin
--coin sets the coin you want to mine, e.g. BEAM,AION,BTG,...

...

3. Hashrates are not properly parsed in decimal from the api. The api gives proper 1.2 as values, but is parsed and displayed as 1 in am.

Thanks for the details! There were a number of hardcoded mappings for Lolminer as it had a bit special concept for specifying algorithms - as it's typically the coin name you specify. I will change this to be more flexible where you can use the standard algorithm configuration for Lolminer as well.

I will also correct the hashrate reporting.

Hey, this still has some hardcoded mapping. MWC coin runs with --coin MWC instead of the standard algorithm overrides.
Algo : C29D : MWC-C29D
Rest of the C29M, C31, C32 work fine
Can you please double check if you manually added "--coin MWC" or "MWC" somewhere like below?
1) In the Properties of your pool, command line.
2) Options dialog, Managed Software section, lolMiner algorithm mapping.

When looking at how lolMiner is started by Awesome Miner, there are no hard coded coins. If I'm wrong - please let me know.

MWC is mined with C31 and C29D algos.
For lolminer, AM doesnt have builtin algo mapping for C29D algo, so adding custom mapping as MWC-C29D.
Then starting the miner with no parameters in diagnostics shows, miner started with --coin MWC instead of the custom mapped --coin MWC-C29D


Each time a new algo is added, AM need to be updated from your side...
Can you pls make it more dynamic in the coin properties.
Miner supports the common -a configuration like any other miner, the AM is still using the old --coin hard mappings.


Suggestion:
1. Make -c [ --coin ]  dynamic
Quote
List of supported coin presets:

Preset      Coin                      Algorithm          
AION        Aion                      Equihash 210/9      
AUTO144_5   Equihash Pool Selection   Equihash 144/5          
AUTO192_7   Equihash Pool Selection   Equihash 192/7        
BEAM        BEAM                      BeamHash III            
BTCZ        BitcoinZ                  Equihash 144/5          
BTG         Bitcoin Gold              Equihash 144/5          
CTXC        Cortex Ai                 Cuckaroo 30 CTXC        
EXCC        Exchange Coin             Equihash 144/5 (EXCC)  
GRIN-C29M   Grin                      CuckarooM 29            
GRIN-C32    Grin                      Cuckatoo 32            
MWC-C29D    MimbleWimbleCoin          CuckarooD 29            
MWC-C31     MimbleWimbleCoin          Cuckatoo 31            
XSG         Snowgem                   Equihash 144/5          
YEC         YCash                     Equihash 192/7          
ZCL         Zclassic                  Equihash 192/7          
ZEL         Zel Cash                  ZelHash                
ZER         Zero                      Equihash 192/7          
[OR] 2. Switch to -a [ --algo ]
Quote
List of supported algorithms:

Parameter   Algorithm          Fee %   Needs / Supports --pers
BEAM-I      BeamHash I         1.0     true
BEAM-II     BeamHash II        1.0     false
BEAM-III    BeamHash III       1.0     false
C29AE       Cuckoo 29          2.0     false
C29D        CuckarooD 29       2.0     false
C29M        CuckarooM 29       2.0     false
C30CTX      Cuckaroo 30 CTXC   2.5     false
C31         Cuckatoo 31        2.0     false
C32         Cuckatoo 32        2.0     false
CR29-32     Cuckaroo 29-32     1.0     false
CR29-40     Cuckaroo 29-40     1.0     false
CR29-48     Cuckaroo 29-48     2.0     false
EQUI144_5   Equihash 144/5     1.0     true
EQUI192_7   Equihash 192/7     1.0     true
EQUI210_9   Equihash 210/9     1.0     false
ZEL         ZelHash            1.0     true
Thanks for the feedback. Using the algorithm-approach is probably the best way forward, as these are fully configurable for you as well. I will look into this.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Hello, new here.

I'm having a very strange issue with AM. I am using a paid license for AM and my boss asked me to switch to mining ETH directly a couple of weeks ago. The easiest way to do what he requested was to recreate all of my miners as managed miners. To do this, I had used the  network scan to bulk create all the miners based on any machines the manager found on the network running Awesome Miner Remote Agent. However, that plan was short lived and I was soon asked to switch it all back. After removing all of the managed miners I created, I am now having issues getting the original managed profit miners to start properly. I seem to only be able to get a few of them to start at a time and when I tell the ones that are stopped to start, it stops a bunch of the ones that were already mining and this just keeps going around in circles. I have recreated some of the miners but that has had little effect.  I've RDP'd into each one and manually restarted the remote agent and I've rebooted each and every mining rig as well as the manager rig and nothing seems to be resolving this problem. Also. the Start and Stop buttons sometimes have absolutely no effect on the miner I actually have highlighted when I click the button. It is absolutely mind-boggling.

Does anyone have any suggestions?

Thanks.

EDIT: On closer examination, it appears that a some of these rigs that AM says are "stopped" are actually mining but it doesn't show up in AM.

If I could just get the Start/Stop buttons to stop appearing to control more than one rig at a time, that would be great.

EDIT AGAIN: It appears that simply changing the description of one of my miners can have a pretty big effect on the rest of the miners, making them stop or start. It makes no sense.

FINAL EDIT: TL;DR: NONE of my miners are duplicates but the Start/Stop buttons in AM seem to affect more than one miner anyway. How do I fix this?

ACTUAL FINAL EDIT: Alright nevermind. I've fixed it. Turns out there were a bunch of duplicate miners in the Managed Hosts section of Options. This software really sucks.
newbie
Activity: 18
Merit: 0
Initialize diagnostics (5000)
Starting Diagnostics (30s). Awesome Miner version: 8.0
OS: Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 64-bit
AMD driver version: 20.4.2
AMD OpenCL Platform ID: 0
GPUs: RX 5700 XT
Microsoft VC++ 2013 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2015 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2017 runtime installed: Yes
Microsoft VC++ 2019 runtime installed: Yes
Starting Mining Software
Setting up Miner Engine. Instance: 1
Engine Type: TeamRedMiner, Auto Download: True, EnginePath: , Subtype: Disabled, CustomExecutable:
Properties: (WindowMode: ConsoleFormat, EngineType: TeamRedMiner, IsProfitMiner: False)
====================================================================================================
C:\Users\Vladimir\AppData\Local\AwesomeMiner\teamredminer-v0.7.9-win_1\teamredminer-v0.7.9-win\teamredminer.exe  -a ethash -o eu1.ethermine.org:4444 -u setof.5 -p x --api_listen=0.0.0.0:4028
====================================================================================================
Mining Engine Process started, PID: 1840
>           Team Red Miner version 0.7.9
> Only stratum+tcp and stratum+ssl URLs are supported.  Use option --help for usage.

====================================================================================================
Unexpected exit of mining software. Possible cause: Incorrect configuration or crashing software
Diagnostics completed
hero member
Activity: 1151
Merit: 528
In the Managed Miner Properties, please go to the Command Line section and uncheck "Execute batch commands with Administrator privileges". Can you please verify if this works better?
Woohoo! That did the trick! Thank you as always!
member
Activity: 204
Merit: 10
Bugfixes on lolminer compatibility:

1. Miner supports all c29 variants (29,d,m) and c31
2. Miner uses this format of algo support. I think it is done internally in AM and not via miner properties-command line arg. Adding support to do this via the deafult/user defined command line args would help
Code:
--coin 
--coin sets the coin you want to mine, e.g. BEAM,AION,BTG,...

...

3. Hashrates are not properly parsed in decimal from the api. The api gives proper 1.2 as values, but is parsed and displayed as 1 in am.

Thanks for the details! There were a number of hardcoded mappings for Lolminer as it had a bit special concept for specifying algorithms - as it's typically the coin name you specify. I will change this to be more flexible where you can use the standard algorithm configuration for Lolminer as well.

I will also correct the hashrate reporting.

Hey, this still has some hardcoded mapping. MWC coin runs with --coin MWC instead of the standard algorithm overrides.
Algo : C29D : MWC-C29D
Rest of the C29M, C31, C32 work fine
Can you please double check if you manually added "--coin MWC" or "MWC" somewhere like below?
1) In the Properties of your pool, command line.
2) Options dialog, Managed Software section, lolMiner algorithm mapping.

When looking at how lolMiner is started by Awesome Miner, there are no hard coded coins. If I'm wrong - please let me know.

MWC is mined with C31 and C29D algos.
For lolminer, AM doesnt have builtin algo mapping for C29D algo, so adding custom mapping as MWC-C29D.
Then starting the miner with no parameters in diagnostics shows, miner started with --coin MWC instead of the custom mapped --coin MWC-C29D


Each time a new algo is added, AM need to be updated from your side...
Can you pls make it more dynamic in the coin properties.
Miner supports the common -a configuration like any other miner, the AM is still using the old --coin hard mappings.


Suggestion:
1. Make -c [ --coin ]  dynamic
Quote
List of supported coin presets:

Preset      Coin                      Algorithm          
AION        Aion                      Equihash 210/9      
AUTO144_5   Equihash Pool Selection   Equihash 144/5          
AUTO192_7   Equihash Pool Selection   Equihash 192/7        
BEAM        BEAM                      BeamHash III            
BTCZ        BitcoinZ                  Equihash 144/5          
BTG         Bitcoin Gold              Equihash 144/5          
CTXC        Cortex Ai                 Cuckaroo 30 CTXC        
EXCC        Exchange Coin             Equihash 144/5 (EXCC)  
GRIN-C29M   Grin                      CuckarooM 29            
GRIN-C32    Grin                      Cuckatoo 32            
MWC-C29D    MimbleWimbleCoin          CuckarooD 29            
MWC-C31     MimbleWimbleCoin          Cuckatoo 31            
XSG         Snowgem                   Equihash 144/5          
YEC         YCash                     Equihash 192/7          
ZCL         Zclassic                  Equihash 192/7          
ZEL         Zel Cash                  ZelHash                
ZER         Zero                      Equihash 192/7          
[OR] 2. Switch to -a [ --algo ]
Quote
List of supported algorithms:

Parameter   Algorithm          Fee %   Needs / Supports --pers
BEAM-I      BeamHash I         1.0     true
BEAM-II     BeamHash II        1.0     false
BEAM-III    BeamHash III       1.0     false
C29AE       Cuckoo 29          2.0     false
C29D        CuckarooD 29       2.0     false
C29M        CuckarooM 29       2.0     false
C30CTX      Cuckaroo 30 CTXC   2.5     false
C31         Cuckatoo 31        2.0     false
C32         Cuckatoo 32        2.0     false
CR29-32     Cuckaroo 29-32     1.0     false
CR29-40     Cuckaroo 29-40     1.0     false
CR29-48     Cuckaroo 29-48     2.0     false
EQUI144_5   Equihash 144/5     1.0     true
EQUI192_7   Equihash 192/7     1.0     true
EQUI210_9   Equihash 210/9     1.0     false
ZEL         ZelHash            1.0     true
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Awesome Miner version 8.0

 Important:
   Awesome Miner and Remote Agent now requires Microsoft .NET Framework 4.7.2 or later.
   - This .NET version is already included in Windows 10 since April 2018. Run 'winver' to check the current Windows 10 version. If the version is 1803 or above, all is fine and no action is required.
   - For Windows 7, Windows 8 and older versions of Windows 10 and Windows Server, please download and install:
     https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet-framework/thank-you/net48-web-installer
 Awesome Miner Antminer firmware
  - Antminer firmware S17, S17+, T17, T17+ version 2.0.3 supported and released
  - The rule action to set Firmware mining profile has been improved to allow any mining profile property to be set
 ASIC mining
  - The operations to set Default Pools, Reboot, Change firmware and set web password have been redesigned to work on multiple kinds of ASIC miners
  - NOTE: If using Innosilicon, Avalon 10-series or Whatsminer, please open the Properties of the External Miner and select the correct ASIC hardware type. The miner credentials are also entered for the External Miner Properties or globally in the Options dialog, Mining Settings section.
  - Avalon 10-series ASIC integration improved with: Default Pools, LED on/off, Pause/Resume mining, Set network settings
  - Avalon ASIC support for latest firmware versions
  - Whatsminer ASIC integration improved with: Reboot, Restart, Default Pools, LED on/off, Pause/Resume mining, Change password, Firmware updates, Set network settings. Requires August 2020 firmware.
  - Antminer S19 improvements, including operations to pause (sleep) and resume mining
 GPU mining
  - Display of PCI Bus ID on the GPU tab
  - Display of GPU memory size and GPU memory manufacturer on the GPU tab
  - The GPU information dialog (View GPU Details) can also show information for Linux based systems
  - Detection of nVidia Cuda 10.2 and 11.0 to support selection of mining software with dependencies on recent Cuda versions
 Features
  - Miner groups: The miners in a group can be sorted by IP address
  - Miner groups: Display of ideal hashrate. Configurable in the Options dialog, General section
  - Miner groups: Display the number of hashing miners (miners with a non-zero hashrate). Configurable in the Options dialog, General section
  - Miner groups: Miners can be added to Virtual miner groups via the Miners tab, via the context menu, Group section
  - Miner groups: Virtual miner groups can be opened from the Groups tab - opened in Miners tab with a filter for the selected virtual miner group
  - Miner groups: Use colors to indicate if a miner group (on the group page) has one or more miners not hashing or not running at all
  - Filtering: Filtering of miners to only show miners with zero hashrate
  - Filtering: Improved miner list filtering where filtering can be applied on a number of properties. Configurable via the toolbar Find, Property filter.
  - Filtering: Improved miner list filtering by introducing profiles, where filters can be saved with a name and activated with a click
  - Filtering: The miner list indicates if a filter is active, including a button to clear all active filters
  - Information column: Display ASIC chip temperature
  - Information column: Display ASIC firmware version for more ASIC models
  - Add miner wizard: Network scan supports IP ranges to be entered like 192.168.0-2.100-199
  - Add miner wizard: External Miners can also be added with IP ranges, to add a large number of miners at once
  - For large mining operations where the concept of Global command queue is displayed, use right click to be display a context menu where the queue can be cleared
  - Export of all selected miners and their current status to CSV. The feature can be acccessed via the toolbar Tools -> Export -> Export to CSV
  - The dashboard will display Pool balance, Wallet balance and Exchange balance when the coin is Bitcoin
  - Mining history can store statistics in 1 hour intervals instead of 5 minutes, if configured
 Security
  - Permissions to access Virtual Groups can be assigned to user groups
  - Improvements when using multiple user accounts in the Windows application, where it's made possible to sign out and sign in with another account (via the Menu).
  - Configurable permission: Financial details, to define if revenue, profit, and balance should be displayed
  - Configurable permission: Manage user groups, to define if groups can be added, modified and removed
  - Configurable permission: Organize miners, to define if miners can be moved to other groups
  - When a user is assigned access to all miners, all virtual groups will also be included
 Integration
  - Added wallet balance support for ARRR and updated for KMD
  - Pool balance for F2pool
  - Zergpool regions configurable
 Configuration
  - The Total group in Groups tab can be hidden. Right click on the area of groups to show or hide this group. If hidden, the group will be hidden in the web interface as well.
  - Number of coins to show with exchange rate the status bar can be configured (from 0 - 20). The default is still to show 15 coins. Configurable in the Options dialog, Coins section.
  - Variables (to be used by rules) can be view and configured in the Properties of a miner
 User interface
  - Improved use of metric units for large hashrate and power usage
  - External Miner Properties organized to have the most common settings available in the General section while less common settings have been moved to the Advanced section
  - Summary tab for a miner has been reorganized to give a better overview
  - ASIC tools menu has been reorganized to match the improved support of ASIC miners for several of the operations
  - Rule action menu for ASIC related operations has been reorganized in a similar way
  - Operations performed via the ASIC tools menu with progress display will now list all miners with their configured ASIC hardware before any operation is performed
  - Added more coin images
 Web
  - The feature to move miners to a group is made available via the web interface
  - Web interface can redirect to a the requested page after signing in
  - Ideal hashrate and number of hashing miners is displayed on the Groups page in the web interface
 Changes
  - Adjusted timeout values for ASIC miner web requests
 Mining software
  - CryptoDredge 0.25.1
  - XmRig 6.3.3
  - GMiner 2.22
  - T-Rex 0.16.2
  - Nanominer 1.10.1
  - Lolminer 1.07
  - Bminer 16.3
  - Miniz 1.6v5
  - PhoenixMiner 5.1c
 Corrections
  - Correction to display of GPU PCI Bus ID when using automatic mapping to system monitoring
  - Correction to web dashboard circle graph
  - Correction to Mining Pool Hub pool balance
  - Correction to Remote Agent running on Fedora Linux with 7 digit process identifiers
  - Correction to reading of nVidia power usage on Linux
  - Correction to NbMiner Ethereum mining protocol for 2miners.com
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
I have a strange error after updating, when trying to run - "no connection to the kernel, restart the computer"
Is it Windows that gives this error or what is the context? I'm not familiar with it and I cannot find an exact match for the message when searching online.
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Hello,
Can you please try if the following works better?
bash -c "sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"
Did not work either Sad

Code:
9/4/20 6:49:58 PM.297 [008] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Executing batch commands as admin: bash -c "/root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"
9/4/20 6:49:58 PM.298 [008] [S]Set execution permission for: /root/.config/AwesomeMinerService/teamredminer-v0.7.9-linux_1/teamredminer-v0.7.9-linux/awesome.sh
9/4/20 6:49:58 PM.304 [008] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Sucessfully executed batch commands
In the Managed Miner Properties, please go to the Command Line section and uncheck "Execute batch commands with Administrator privileges". Can you please verify if this works better?
member
Activity: 418
Merit: 21
Hi Patrik,

I have a fresh suggestion. For every miner AM already has a console output. Is it possible to make a tab/page with console outputs of all the connected miners? Like the groups tab, but for all miners. Maybe with a configurable height of each output and maybe a configurable update/refresh rate. But, if possible, with a header which includes the rig-name and the revenue+profit.
Hi Joseph. Thanks for the request. So basically a way to see multiple consoles outputs in "cards" similar to the Groups tab, but a little larger cards to actually be able to fit the output.

Correct Smiley I think this can be very usefull for others too.
sr. member
Activity: 372
Merit: 250
https://xtzbakery.com/
I have a strange error after updating, when trying to run - "no connection to the kernel, restart the computer"
hero member
Activity: 1151
Merit: 528
The project in your sig is interesting. Everything came back clean on VirusTotal but all my machines are linux based currently.
hero member
Activity: 1151
Merit: 528
Hello,
Can you please try if the following works better?
bash -c "sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"
Did not work either Sad

Code:
9/4/20 6:49:58 PM.297 [008] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Executing batch commands as admin: bash -c "/root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"
9/4/20 6:49:58 PM.298 [008] [S]Set execution permission for: /root/.config/AwesomeMinerService/teamredminer-v0.7.9-linux_1/teamredminer-v0.7.9-linux/awesome.sh
9/4/20 6:49:58 PM.304 [008] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Sucessfully executed batch commands
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Good morning, I'm having a strange issue with AM.

I execute this command before miner start on my Linux worker: "sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"

Remote Log Lines:
Code:
9/2/20 12:06:31 PM.476 [007] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Executing batch commands as admin: sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950
9/2/20 12:06:31 PM.476 [007] [S]Set execution permission for: /root/.config/AwesomeMinerService/phoenixminer_5.1c_linux.tar_1/PhoenixMiner_5.1c_Linux/awesome.sh
9/2/20 12:06:32 PM.491 [007] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Sucessfully executed batch commands
The process is running as root, and when I run the script via SSH as root it executes just fine.

However, this script does not seem to be working when executed via AM.

Any ideas?

EDIT: Confirmed it also works by running via System -> Execute Remote Command
Hello,
Can you please try if the following works better?
bash -c "sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Hi Patrik,

I have a fresh suggestion. For every miner AM already has a console output. Is it possible to make a tab/page with console outputs of all the connected miners? Like the groups tab, but for all miners. Maybe with a configurable height of each output and maybe a configurable update/refresh rate. But, if possible, with a header which includes the rig-name and the revenue+profit.
Hi Joseph. Thanks for the request. So basically a way to see multiple consoles outputs in "cards" similar to the Groups tab, but a little larger cards to actually be able to fit the output.
hero member
Activity: 1151
Merit: 528
Good morning, I'm having a strange issue with AM.

I execute this command before miner start on my Linux worker: "sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950"

Remote Log Lines:
Code:
9/2/20 12:06:31 PM.476 [007] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Executing batch commands as admin: sudo /root/utils/oc_dpm.sh 1800 1100 950
9/2/20 12:06:31 PM.476 [007] [S]Set execution permission for: /root/.config/AwesomeMinerService/phoenixminer_5.1c_linux.tar_1/PhoenixMiner_5.1c_Linux/awesome.sh
9/2/20 12:06:32 PM.491 [007] [S][ManagedMiner#51 - 192.168.2.135] Sucessfully executed batch commands
The process is running as root, and when I run the script via SSH as root it executes just fine.

However, this script does not seem to be working when executed via AM.

Any ideas?

EDIT: Confirmed it also works by running via System -> Execute Remote Command
member
Activity: 418
Merit: 21
Hi Patrik,

I have a fresh suggestion. For every miner AM already has a console output. Is it possible to make a tab/page with console outputs of all the connected miners? Like the groups tab, but for all miners. Maybe with a configurable height of each output and maybe a configurable update/refresh rate. But, if possible, with a header which includes the rig-name and the revenue+profit.
legendary
Activity: 3346
Merit: 1094
Hi Patrik,

can you add please CTXC Cortex as a coin? I can add the .json to statistic providers, but I prefer a real coin with a picture Smiley Thank you!
Thanks for the feedback. I will add this in the next release.
member
Activity: 1558
Merit: 69
Hi Patrik,

can you add please CTXC Cortex as a coin? I can add the .json to statistic providers, but I prefer a real coin with a picture Smiley Thank you!

You can add a pic by yourself.
legendary
Activity: 1754
Merit: 1007
Hi Patrike, reciving your message, will wait next update.
Another thing: Etherium price in Coin tab is wrong (to low), but if i switch manualy to ETH mining, day profit in miner tab will be viewed correct.
I am use default coin and statistic provider properties, WhatToMine - on , CoinsToMine - on, Coincalculators -on
Please check. Regards.
Please let me know how you configured your Exchange filter mode and minimum exchange volume. Both are located on the Statistics Providers page.
Do you have the same profile hashrate on the Coins tab as the actual hashrate you have when you are mining?
I have tested with different filter settings, volume 0,01 0,1, disabled.  No exchange filters
Yes, profile hashrate in Coin Tab same as the actual hashrate.
This problem only with ETH

Upd: The problem with wrong ETH profit statistic data was gone after i have changed TT-Miner ver. 5.03 to NBMiner 31.1 But still not show correct price in Coins tab.
Explain me please how it can be possible??? I have no plan....

Another thing i have found: If you use NBMiner 31.1 you need explicit write "stratum+tcp:// " to pool connection string, otherwiese no connection.

I use this pool: stratum+tcp://ru-eth.hiveon.net:4444

Regards


I have sent a email with printscreens...
Pages:
Jump to: